• y i r m i b i r i n c i •

6K 413 482
                                    

uzunca bir bölüm, yorumlarınızı görmek beni mutlu eder, medya ile dinleyerek okumanızı tavsiye ediyorum iyi okumalar 💛 

+


"Bize neler olduğunu bir ara anlat."

Hwaran, yedimizin sıkıştığı koltukta üzerime eğilip fısıldadığında fazla yakın olmamızdan dolayı kızlar da duymuş, onu onaylamışlardı. Onlara şirketten uzaklaştırma aldığım için hiçbir şey anlatamamıştım fakat bugün ceza süremiz bitmiş, sunbae ile yurda geri dönmüştük. Şu an ise şu Super Junior ile olan işbirliği için kimin seçileceği toplantısı vardı.

Karşı tarafta oturan birkaç SM sanatçısı ile yan koltukta duran şirket başkan ve yardımcıları gittikçe heyecanlanmamıza sebep olurken ben çok da heyecanlı değildim. Donghae sunbaenin saçma teklifini kabul etmemiştim, yani seçilmeyeceğim bariz belliydi. Geriye ellerinde üç seçenek kalıyordu: Yiseul, Nana ve Mira.

"Merhaba," dedi Wendy sunbae artık toplantının başladığını belli ederek. "Kızlar, heyecanlı mısınız?" Hepimiz koyun sürüsü gibi başımızı salladık. "Şirketler konuştu ve bir karar alındı."

"Oylama yoluyla iki kız seçilecek. Yiseul, Nana ve Mira lütfen ayağa kalkın." Üçü ayağa kalkarken koltukta oturan kızlar neden beni söylemediklerini anlamış değillerdi, bense şaşırmamıştım. Fakat ardından, "ve Maria," denildiğinde şaşkınlıkla Donghae sunbaeye bakışlarımı çevirmiştim.

"Maria, kalksana kızım," dedi Bang PD.

Kendime gelip kalktığımda Nana'nın yanında yerimi almıştım.

Hızlı bir oylama ardından en son ben ve Yiseul ayakta kaldığında hala nasıl burada kaldığımı anlayamamıştım. Bu projede yer almayacağımdan emindim halbuki.

"Tebrikler," dedi Wendy sunbae bize gülümserken.

"Ne?" diye sordum Yiseul'a. "İkimiz de seçildik mi?"

"İki kişi alacaklardı zaten."

"Ah," dedim hatırlayarak. Ardından sevinsem mi üzülsem mi diye düşünmüştüm. Donghae sunbae ile ortak bir işbirliği yapmak istemiyordum.

"Maria ve Yiseul, bu cuma günü kayıt için SM binasına gideceksiniz. Haftaya ise promosyonlar başlayacak fakat siz sadece bir hafta müzik şovlarına çıkacaksınız. Dans konusunda size Wendy ve Kai yardım edecek, sorunuz var mı?"

Yiseul, Kai sunbaenin adını duymasıyla kızarırken onun yerine başımı iki yana salladım. "Hayır efendim, teşekkür ederiz."

Kısa bir süre içerisinde odada sadece ben ve Geurin kalmıştı, ona son iki haftadır yaşadığım şeyleri anlatmayı o kadar çok istiyordum ki fakat bir türlü anlatamıyordum çekindiğimden dolayı. O ise benim rahatlamam için bir şey sormuyor, bekliyordu.

"Heyecanlı mısın?" diye sordu gülümseyerek. "O kadar şanslısın ki bazen keşke rapper yerine vokallerden biri olsaydım diyorum."

Gülerek başımı iki yana salladım. "Tüm olaylar üst üste geliyor, bu işi yapabilecek miyim bilmiyorum."

"Elbette yaparsın," dedi elimi sıkıp bana destek vermek istercesine. "Grubun en yetenekli ve güçlü üyesi bence sensin Maria."

Ağzımı açacağım sırada kapının hızlıca açılmasıyla korkuyla oturduğum yerden sıçradım. Gelen Seokjin ve Yoongi sunbaeydi. Bu ikiliyi asla anlayamıyordum.

Geurin heyecanla bana baktığında onun için mutlu olmuştum, Seokjin sunbae ile çok az bir araya geldiğini söylemişti çünkü.

"Maria, senin seçildiğini duyduk." Seokjin sunbae elindeki çikolata kutusunu Yoongi sunbaeye uzattığında Yoongi sunbae de yüzündeki telaş ifadesiyle hızlıca çikolatayı bana uzatmıştı. "Yoongi sana çikolata almak istemiş."

ave maria ❀ yoongi    ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin