• s o n u n c u •

5.7K 363 472
                                    


medyadaki şarkı hikayenin adını koymamdaki en büyük etken, bölüm bitene kadar tekrar tekrar dinlemenizi rica ediyorum, ayrıca son bölümde bolca yorum okumak isterim,

iyi okumalar,

ave maria






+














Çok heyecanlıydım.

Dün gece akrep ve yelkovan tam olarak gece on ikiyi bulduğundan beri çok heyecanlıydım.

Kalbimin gittikçe ağzımda attığını hissediyordum, midemdeki kelebekler midemi yiyordu ve sanki ben tek bir şey için yaşıyor gibiydim.

"Kırmızı," demişti Nana herkesi şaşırtacak bir tercihte bulunurken. Çünkü o Nana'ydı ve tatlı olan her şeyi severdi, iddialı şeyleri değil.

Hwaran, Nana'nın elindeki kırmızı ruja bir süre baktıktan sonra başıyla onaylamıştı. "Nana bile kırmızı diyorsa tartışmaya gerek yok," dedi altısının arasındaki ruj rengi tartışmasını sonladırarak. "Aslında bu işi makyöz unnilere bırakabilirdik.."

"Aa," demişti Yiseul aptallıklarına karşılık. "Nasıl düşünemedik bunu?"

"Tamam ruju ben sürerim, çekilin ayak altından." Woori Nana'nın elindeki ruju alıp önümde hafifçe eğildiğinde daldığım manzaradan bakışlarımı ona çevirmiştim. "Ağzını arala hayatım." Dediğini yaparken titrememe engel olamıyordum, bunu fark etmiş olacak ki Yiseul'a elimden tutması için komut vermişti.

"Bir şey unuttuk mu?" diye sordu Geurin beni süzerken. "Her şey iyi gözüküyor."

"Parfüm!"

Altısı yeniden hangi parfümü sıkmam konusunda uzun bir tartışmaya girdiğinde Nana yine söylediği fikriyle öne geçmişti ve sonuç olarak onun dediğini üzerime sıkmışlardı.

Yiseul elimden tutup beni ayağa kaldırdıktan sonra önüme koydukları topuklu ayakkabıyı giyip aynanın karşısına geçtim. Aşağıdan yukarıya doğru yavaşça kendimi izlerken gözlerimdeki tedirginlik bir türlü gitmiyordu, güzel olup olmadığıma karar veremiyordum bir türlü.

"Çok güzel oldun Maria," demişti Mira hayranlıkla bana bakarken.

Gülümsemeye çalıştım. "Gerçekten güzel miyim?" diye sordum tekrar tekrar kendimi süzerken. "Yoongi beni beğenir mi?"

"Hadi ama," demişti Woori oflayıp puflayıp. "Bu ilk randevunuz değil, sadece ikinci yıl dönümünüzü kutlayacaksınız. Elbette beğenecek."

"Madem beni beğeniyor neden bugün için çok güzel olmamı istedi ki?" diye sordum gözlerim dolarken. "Çirkin olduğumu ima etti."

"Sakın!" diye bağırdı Geurin. "Ağlarsan makyajın bozulur, ağlama sakın."

Reglimin sürekli düzensizliğinden dolayı doktorun verdiği doğum kontrol haplarını kullanıyordum ve bu ay, duygusallığımın en zirve dönemi olmuştu. Yoongi ise bu dönemdeki en iyi kısım olarak doğum kontrol haplarını kullanmamı görüyordu doğal olarak.

"Bugün ikinci yılınız olduğu için kendine daha da bak anlamında demiştir," demişti Yiseul.

Hwaran elbisemin alttan biraz daha çekip dekoltemi açarken bir yandan da Nana'dan fikir alıyordu. "Maria, kaçta buluşacaksınız?"

ave maria ❀ yoongi    ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin