▪️4.rész▪️

2K 106 11
                                    

Jó olvasást! 😊

___________________________________


Jimin pov.

Mióta meg szöktem félek félek, hogy meg talál és visszavisz arra a helyre. Igyekszem nem kimutatni ezt vagy csak hallgatok és kerülöm a témát.
- Beszéltem a rendőrséggel. - ál meg az asztal mellett Taehyung. Éppen reggeliztem már amennyire lehet annak nevezni azt a pár falatot.
- Azt mondták be kéne vigyük, hogy ki hallgassák vallomását kell tegyen. - szorongatja a telefonját.
- Hoseok el tudsz vinni minket? - fordul Yoongi a mellette álló felé.
- Persze, de utána mennem kell dolgozni szóval vissza már nem tudlak hozni titeket. - ül le és iszik bele a pohárba, ami a kezében volt.
- Gyere öltözz át. - teszi a vállamra kezét volt párom. Lassan felállok és követem öt a szobába, ahol a szekrény előtt meg állva kezd nekem válogatni.
- Tessék. - nyom a kezembe néhány anyagot.
- Remélem jók lesznek. - pillant rám majd bezárja a szekrény ajtaját.
- Szinte egy a méretünk szóval... - nézek rá az anyagokról.
- Öltözz kint leszek. - hozza elő kis csík mosolyát majd egyedül hagy a helységbe. Elsőnek letettem a ruhákat az ágyra majd szépen át öltöztem és ki mentem.

...

Miután felöltöztem eljöttünk a rendőrségre, hogy kihallgassanak. Taehyung és Yoongi végig mellettem maradt kivéve mikor behívtak ők oda nem jöhetek.
- Szeretnénk neked feltenni néhány kérdést. - szólal meg az egyik lágy kedves hangon a mellette lévő pedig egy laptopon kezdet jegyzetelni. Vagyis gondolom, hogy azt csinálja.
- Válaszolni fogsz nekem? - néz a szemembe lassan bólintok egyet.
- Tudom, hogy félsz és nem könnyű visszaemlékezni, de kérlek a lehető legpontosabban válaszolj menni fog? - olyan meg nyugtató a hangja, ami most sokat segít.
- Azt hiszem. - motyogom.
- Remek. El tudod nekem mondani, hogy nézet ki? - pillant le egy papírra majd vissza rám.
- Nem láttam az arcát. - rázom meg a fejem.
- ...de magas volt és nagyon erős. -folytatom.
- Eltakarta az arcát? - válaszként csak bólintottam.
- Mivel? - néz a szemembe.
- Valami műbőr nyuszi maszkkal. - ahogy ki mondtam meg jelent a szemem előtt én pedig remegni kezdtem.
- Minden rendben? - kérdezi míg én egyre gyorsabban veszem a levegőt és közben ide-oda jár a szemem mintha keresnék valamit.
- Jimin, hallasz engem? - hallom meg Taehyung hangját mellettem úgy tűnik be hívták. Felé kapom a fejem és kissé meg nyugszok mikor a szemébe nézek.
- Minden rendben biztonságba vagy itt nem bánthat. - simogatja a hátam majd ő bent marad velem és úgy folytatjuk a kihallgatást.
- Hogy szöktél meg? - pillant fel újra a papírról a kihallgató.
- Át vertem. - adok gyors választ.
- Hogy? - kérdez vissza.
- Eljátszottam a behódoltat aztán kicsit felidegesítettem és mikor egyedül hagyott pár percre ott, ahova mindig bezárt nyitva maradt az ajtó és kijöttem és futottam. - mesélem el röviden.
- El tudod mondani, hogy merre tartott fogva? - jön az újabb kérdés.
- Nem...csak futottam nem néztem merre vagyok. - rázom meg a fejem.
- Mond csak nem ismerős neked ez a kulcstartó? - tol elém egy képet, amin egy egész aranyos nyuszis kulcstartó volt kezében egy mochival. Kicsit jobban meg néztem és be villant több kép is a fejembe róla. Fel se tűnt el kerülte a figyelmem hiszen nem volt időm ilyen kis semmiségekkel foglalkozni.
- De láttam...nála volt mindig. - adom vissza a fotót.
- Úgy tűnik ő lesz az akit már keresünk egy ideje...több embert is elrabolt már, de valamiért csak a fiúk érdeklik. Mindenkit kidobot egy idő után a srácoknak nem voltak emlékeik és mindegyiknél egy papírt hagyott rajta egy szóval: selejt. Mindent meg teszünk, hogy elkapjuk sokat segített a vallomásod. Van esetleg még valami, ami eszedbe jut és fontos lehet? - néz a szemembe.
- Vanília illata volt. - válaszolok hirtelen. Ezután ki küldtek a folyosóra meg kellett várjuk, hogy ki nyomtassák a vallomást, hogy alá írjam. Néhány perc múlva vissza is jöttek adtak egy tollat majd a papírokat. Kicsit bele olvastam majd oda firkantottam a nevem és visszaadtam.
- Ki kéne menjek. - nézek fel barátaimra.
- Oké. - bólintanak majd mikor elindulok a mosdó felé ugyan úgy jönnek utánam.
- Egyedül is ki tudok menni pisilni. - fordulok feléjük.
- Csak feltűnk. - válaszolnak majd hagyják, hogy menjek egyedül.



Miután elvégeztem a dolgom kezet mostam és bele néztem a tükörbe. Szörnyen néztem ki karikás piros szem és félelem volt még az íriszeimben. Nem tudom mért hiszem már kiszabadultam nem kerülök oda vissza már biztonságban vagyok. Akkor mért? Hajlok kicsit közelebb tükör képemhez és nézem végig ahogy végig folyik az arcomon egy könnycsepp. Gyorsan letöröltem és ki mentem, ahol Taehyung és Yoongi vártak. Elindultunk kifelé, de mikor kiléptünk meg torpantam ugyan is sötét volt. A lábaim nem mozdultak ott álltam és meredten bámultam a semmibe.
- Jimin. - ráz meg Taehyung ezzel magamhoz térítve.
- Menjünk. - teszi a vállamra a kezét így elindultunk Yoongi és Tae végig a két oldalamon sétált. Addig amíg egy hangos csörömpölést hallottam majd macska nyávogást. A hangtól meg ijedtem és arrébb ugrottam pont úgy, hogy jó sok távolság lett kis hármasunk között.
- Ez csak egy macska volt. - néz körbe Yoongi.
- De lehetne nyuszi is...nem igaz Jimin? - hallok meg egy ismerős hangot magam mögött majd érzem meg kezét magamon.
- Csúnya dolog volt így elszökni elölem kis cicám. - vezeti fel kezét nyakamra és fogja körbe.
- Azonnal enged el. - kiabál Taehyung és jönnek közelebb Yoongival.
- Álljon meg a menet. - húz elő egy fegyvert másik kezével és fogja rájuk.
- Itt most én mondom meg mi lesz. - barátaim meg torpantak és engem figyeltek.
- Ne csináld. - könnyezik be a szemem kicsit hátra pillantottam rá megint az a maszk és baseball sapka volt rajta.
- Mért is? - pillant rám egy pillanatra.
- Könnyűszerrel le lőhetném őket. - élesíti a fegyvert.
- Ha nem bántod őket visszamegyek. - mondom ki az első dolgot, amivel esélyt láttam, hogy meg meneküljenek.
- Kis szívem te így is úgy is visszajössz velem. - húzza meg a ravaszt, ami Taehyungot találta el.
- Neee~ - kiáltok fel és próbálnék oda szaladni, de visszatart majd elkábítva, mint legutóbb vissza magával újra.



Minden kezdődik elölről és valószínűleg most sokkal rosszabbul fog velem báni. Ez előtt is borzalmas volt, amiket csinált, de azt hiszem ez már csak rosszabb lesz. Nem fog meg kímélni talán az egyik kínzásba bele is fogok halni. Abban biztos vagyok, hogy innen már nem szökhettek meg többet csak ugy. Elfelejthetem a boldog életet szerelmet barátokat és minden mást. Tárgynak fog használni egy lyuk leszek neki és egy pillanatra se lesz velem gyengéd és törődő. Ott fogok meg halni a porban mocsokban és piszokban ebbe bele kell törődjek úgy tűnik.





___________________________________  Jönnek újra a durva és undorító dolgok remélem készen álltok rá. Hamarosan hozom a folytatást addig is hagyjatok egy kommentet, ha gondoljátok bye bye. ❤️ 




2020.07.12

Bunny in the mask ×Jikook× +21Where stories live. Discover now