▪️2.rész▪️

3.2K 97 4
                                    

Jó olvasást! 😊

___________________________________

Bezárt valahova teljesen olyan mint egy börtön zárka csak piszkos és büdös. Nincs ágy csak egy szakadt matrac, amin lehet aludni. Ezenkívül van egy ablak, de túl kicsi ahhoz, hogy egy ember ki mászon rajta. Össze húzva magam ültem a matrac egyik sarkában és sírtam. Nem túl férfias, de basszus el raboltak meg erőszakoltak és most bezárva tartanak.
- Ki kéne menjek. - kuszok az ajtóhoz.
- Hé. - rángatom meg a fém ajtót.
- Kérlek. - csúszik le kezem a rácson és kezdek megint sírni.
- Mi bajod van? - jelenik meg az ajtónál a nyuszi maszkkal a fején.
- Pisilnem kell. - nézek fel rá. Ki nyitotta az ajtót és ki rángatot majd az egyik bőr szex ágyhoz vit.
- Tessék. - nyom a kezembe egy nagyobb papír poharat. Értetlenül rá nézek nem értem mit akar most.
- Pisilj bele. - biccent a pohár felé.
- Mi...de... - nézek fel rá a pohárról.
- Gyerünk csináld. - emeli fel a hangját. Habozva bontom ki a nadrágom és veszem ki majd próbálok meg pisilni.
- Nem megy, ha nézel. - emelem fel a fejem.
- Nem érek rá egész nap. Próbálkozz. - meg próbálom kizárni a jelenlétét és a nagy poharat félig engedtem vízzelettel.
- Ügyes vagy. Most pedig idd meg. - néz a szemembe szigorúan.
- Mi? - kérdezek vissza.
- Idd meg. - mondja újra vigyorogva. Remegő kezembe néztem, amibe ott volt gözölgö vízzeletem. Könnyes szemmel fel néztem el rablómra és reméltem, hogy csak viccel.
- Beteg is lehetek tőle. - probálok valahogy kiutat találni.
- Szerinted az engem érdekel? - nevet gúnyosan.
- Gondoltam nem akarod elkapni majd tőlem. - hajtom le a fejem.
- Akármi van veled én így is úgy is meg duglak. Ne gondolod, hogy kicsit is ember számba veszlek. Arra vagy, hogy kielégíts az igényeim egy lyuk vagy. Egy tehetetlen játék baba akivel azt tehetek, amit csak akarok. Most pedig azt akarom, hogy meg idd az. - mutat a kezemre, amiben a pohár van. Lefolyt néhány könnycsepp az arcomon majd lassan undorodve ajkaimhoz emeltem be fogtam az orrom és el kezdtem meg inni.
- Ezt már szeretem. - le nézek kezemre, amiben már az üres papír pohár foglal helyet üresen. Kiejtettem kezemből a tárgyat és számhoz kaptam kezem olyan érzésem volt mintha mindjárt ki hánynám.
- Azt hiszem hányni fogok. - beszélek a kezembe és közben térdre rogyok. Meg fogtam az első dolgot, ami a kezem ügyébe került egy veder volt és bele hánytam.
- Állj fel. - rángat fel a földről mikor végeztem.

Egy másik ágyhoz vagy székhez vitt én már nem is tudom olyan volt mint a nőgyógyászati székek. Le vette a ruháim majd kezemre és lábamra bilincset rakott aztán le ült elém egy székre. Mostmár tényleg olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat csak én nem lány vagyok ő pedig nem orvos.
- Hoztam neked valamit. - emel fel egy pénisz formájú nyalókát.
- De most kedves leszek nem akarjuk, hogy beragadjon. - vigyorog és elővesz egy flakon síkosítót. Kibontja az édességet tesz rá a síkos anyagból majd bejáratomhoz helyezve be tolja, ameddig csak tudja. El kezdi mozgatni bennem, amire reagál testem péniszem elkezd nővekedni és egyre merevebb lesz.
- Úgy látom tetszik. - figyeli afelem. Megint sírni kezdtem, mert tisztába vagyok vele, hogy újra meg fogja tenni. Seggbe fog rakni bántani fog össze fogja vágdosni a testem és még ki tudja mit.
- Engedj el...kérlek. - szipogok hirtelen ki húza belőlem a nyalókát és a számba dugja, ami belém fojtja a sírást és kitágult szemekkel pillantok rá.
- Fejezd be a sírást. Mi vagy te valami kis gyerek? - hajol közelebb hozzám.
- Áh igaz is szeretnék ki próbálni valamit rajtad. - húza ki a számból a nyalókát és dobja el.

Le vette a bilincset meg fordított hasra majd vissza rakta rám.
- Told ki még jobban azokat a szép gömböket. - csap rá erősen fenekemre. Jelenleg nem tudok mit csinálni teszem, amit mond és reménykedek nem valami fájdalmas dolog jön. De hiába reménykedtem rettentően fájt, amit ezután csinált. Egyedül csak annak örülhetem, hogy használt síkosítót és nem szárazon rakta belém azokat a dolgokat. Előbb csak egy egyszerű vibrátort használt majd át váltott egy sokkal vastagabb dildora. Rettentően feszített, de nem foglalkozot vele tovább mozgata bennem. Fejem a bőr párnának nyomodot és próbáltam tűrni a fájdalmat, de nem nagyon jött össze. Könnyem megállíthatatlanul folyt és hangomból is észre lehetett venni, hogy nem élveztem. Végül kihúzta belőlem és egy vékonyabbat dugott belém, amit teljesen elnyelte lyukam.
- Nyomd ki magadból. - hátra pillantottam a hátsom előtt ált.
- Gyerünk csináld nem olyan nehéz pont mintha kaksiznál. - néz rám én pedig vissza fordulva tettem, amit mondott. El kezdtem kinyomni magamból, de mikor levegőt vettem kicsit vissza csuszant. Amitől mindig fel kellett sóhajtsak, mert alapjába véve tetszettek azok a pici mozdulatok, amiket bennem tett. Már félig kint volt mikor meg álltam kicsit pihenni. Kezével el kezdte körbe-körbe mozgatni bennem, amitől muszáj volt sóhajtozak. Kicsit vissza beljebb tolta, amitől nyögtem egyet. Mintha gyengédeb lett volna valamennyire velem kicsit vagy csak képzelödtem.
- Folytasd. - fog rá fenekemre. Tettem, amit mond így végül sikeresen távozott belőlem az a valami. Viszont más is jött, amit nem tudtam kontrollálni és magamban tartani.
- Azt nem mondtam, hogy szarj ide. - sétál a fejemhez.
- Sajnálom. - néztem fel rá.
- Mosd ki magad. - veszi le a bilincset a kezemről majd a lábamról is és visz egy nagy tálhoz, amiben víz van. Engedelmesen ki mosom magam igyekezve figyelmen kívül hagyni, hogy néz. Mikor be nyúltam magamnak többször is fel sóhajtottam vagy nyögtem.
- Elég lesz. - ránt fel és visz vissza a bőr szex ágyhoz.
- Arra nem lesz szükség. - mondom mikor venné a kezébe a bilincset, hogy rám tegye.
- Csak csináld keményen. - fordítok neki hátat és nyomom ki fenekem.
- Tedd be. - rázom meg a hátsom.
- Szeretem a kivános fiúkat. - meg támaszkodok a bőr ágyon mögém ál és behatol. Egyből el kezd mozogni majd válamhoz hajolva bele harap bőrömbe. Úgy teszek mintha élvezném, mert van egy tervem. Rá fogok hosszomra és el kezdem magam pumpálni, aminek hála néhány perc múlva elmentem. Ő is mozgott még bennem párszor és belém engedte magát éreztem ahogy a lábamon végig folyik.
- Máskor is lehetnél ilyen. - dől rám egy kis mosollyal.
- Igenis gazdám. - mosolyodok el, de ez a mosoly nem neki szólt.
- Gazdám? - emeli fel a fejét meglepetten.
- Igen gazdám. - fordulok meg és nézek a szemébe.
- Vagy nem hívhatlak így? - nézek rá cuki ártatlan szemekkel.
- De. Sőt csak így hívhatsz mostantól. - jelenik meg egy mosolly ajkain.
- Öltöz fel. - enged el.
- Igen gazdám. - fel veszem a ruhákat majd szembe fordulok vele.
- Menj be a cellába. - bicent a vas ajtó felé teszem, amit mond be megyek ő pedig rám zárja az ajtót.
- Gazdám. - állok meg az ajtóban.
- Mit akarsz? - fordul vissza dühös szemekkel.
- Éhes vagyok. - nézek rá a rácson keresztül.
- Annyi baj van veled. - jön közelebb.
- Sajnálom gazdám. - hajtom le kicsit a fejem.
- Hozok valamit. - sóhajt majd ott hagy. Mikor vissza jött hozott egy szendvicset be jött hozzám és ide adta majd bent meg várta, hogy meg egyem.
- Gazdám vizet kaphatok? - nézek rá félve.
- Szorakozol velem? - csattan fel.
- Sajnálom gazdám. - hajtom le a fejem.
- Hozok. - ál fel és hagy egyedül viszont az ajtót a sietség vagy azért mert fel idegesítettem nyitva hagyta. Nekem pedig ez volt a célom halkan ki jöttem majd át egy másik ajtón és végre újra szabad voltam. Hitem én ezt akkor. De azért boldogan futottam magam se tudom pontosan mere. Egy biztonságos helyre volt szükségem minél hamarabb. Gondolkozás nélkül futottam és szeltem az utcákat még oda nem értem. Mikor körbe néztem hol vagyok nem értettem mért pont ide jöttem. De be csengedtem többször is és kopogtam is majd vártam.






2020.06.16

Bunny in the mask ×Jikook× +21Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz