14

9.4K 371 40
                                    

" endometriozis nedenli çikolata kistleri gibi hormonal etkileşimle bağlantılı oluşan kistlerde çoğunlukla yumurtalığın hormon üretimi veya çalışması bozuk olduğu için yumurtlama gerçekleşemez ve kistler varken gebe kalma fonksiyonu engellenebilir" Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal,.  Kızımızın hastalığı

😅😅😅😅😅😅😅😅

Berfin" ama benim bildiğim böyle şeylerde çocuğum olmaz" dedi
Mithat yutkunup " bana güven "dedi fısıldayarak..
🦋🦋🦋💜💜💜

sabah kahvaltıda Bahar'ın durumunu düşünüyordu. kız kardeşinin düştüğü durum Mithat'ı üzüyordu ve Berdan yaptığı hataları amca çocuklarının ödemesini istemiyordu. nasıl yapsaydı da Bahar'ın derdine çare bulsaydı. saça sapan konuşmalarını unutmuştu cahildi ve bir çıkış yollu aradığını görüyordu.

kahvaltısının sessizce yerken şoförü Fatih gelip'' ağam arabada ufak bir arıza isterseniz beyaz Mercedes hazırlayayım müsadenizle''dediğinde Mithat karşısındaki genç ve yakışıklı bir o kadar da haylaz şöfürünü inceledi.

Bahar'a uygun adaydı. Ama Fatih ister miydi?

Asıl önemli olan o idi.

Köşeye çekip sorardı münasip bir dille kimseye duyurmadan acele etmesine gerek yoktu . önce kar parçasının düşünmeliydi.

Murat ağanın konuşmasıyla masadaki sessizlik bozuldu '' hazırlıklara başlayasın yenge sana zahmet  ,  iki güne Bahar'ı istemeye gelecekler''dedi .

Bahar elindeki çatalı tabağına düşürmesiyle bakışlarını babasından ayırdı

En büyük amcaoğlu Kenan '' ben kardeşimi vermiyorum''diyip ayaklandığında Ziya bey ayağa kalkıp''sen kim oluyorsun it masada ağaların varken sana mi söz düşer sana da hemen ondan sonra sıra gelecek merak etme''diyip Murat ağadan müsaade isteyip sofrayı terk etti.

En küçük amcaoğlu Kazım '' amca ağamsın sözünü ikilemem bir şeyler yap''dedi ağlamaklı bir şekilde..

Bahar'ın gözlerinden damlalar ellerine düşüyordu. Masadan kalkmamış başını eğmiş kurbanlık koyun gibi karar almalarını bekliyordu.

Murat ağa''ben ne yapayım en son Berdan için susmuştum şimdi geldiğimiz noktaya bak sizde kabullenin bu sizin için en uygunu''dedi .

Bütün umutlar köz misali söner iken Mithat ''bu isteme mevzusu olamaz Murat Ağa ben zaten Bahar'ı sözünü vermiştim benim sözümün kıymeti kalmadı mi''dedi

Umutlar kıvılcım gibiydi hafif bir rüzgarla tekrar tutuşuyordu.

Bahar umutla baktı ağasına ..

Kazım ve Kenan son umudu abileriydi

Murat ağa kaşlarını çatıp ''sen ne dersin Mithat ağa ne dediğini iştir misin''diye gürledi.

Mithat kendinden emin bir şekilde derin bir nefes alıp '' ne dediğimi işitirim keşke bu Hamdi ağa mevzusunu bana sorup danışsaydınız ben sözümü vermiştim benden izin bekleseydiniz , yasımız bitince size söyleyecektim ama amcam bana sormayıp kendi kendine karar vermiş''dedi vurgu yaparak.

Mithat'ın dedikleri avluda bomba etkisi bıraktı. Kazım ile Kenan'ın umutları endişeye dönüştü.

Bahar'ın aklında ise Hamdi bey olmasın kim olursa olsun vardı.

Mardin hanım araya girip '' o zaman amcana durumu izah et bu böyle olmaz ''dediğinde Mithat '' bana sormadan karar veren sizsiniz bu durumu da siz düşünün son söz beni sözümdür yarın gelecekler hazırlıkları ona göre yaparsınız ''diyip konaktan ayrıldı.

Şirkete geldiğinde Fatih'e ''sende benimle yukarı gel konuşacaklarımız var''dedi.

Fatih merakla ağasına karşı ne suç işlediğini düşündü. Yoksa geçen arabasını çizdiği için işten mi atacaktı. İçinden ''hadi ama kızlara havam da mi olmasın ağam yapmayasın''diyip takip etti

Odaya girdiklerinde Mithat karşısındaki koltuğu gösterip ''otur''dediğinde Fatih endişeyle''ağam valla bir daha olmaz ben bilerek yapmadım bir anda arabayı görünce birbirine değdiler sadece ufak bir çizgi...''diyip açıklamaya devam edeceğinde Mithat'' tamam tamam eminim bir daha yapmayacaksın sevdiğin biri var mi Fatih''deyip hızlı bir giriş yaptı.

Fatih duyduklarına şaşırıp ''yoktur ağam''dedi kekeleyerek.

Mithat öksürüp'' bizim Bahar hakkında ne düşünürsün''dedi karşısındaki genci tartarak.

Fatih''ne düşüneceğim ağam iyi güzel kızdır hakkımda yanlış bir şey mi duydunuz''dedi.aynı zamanda hatırlamaya çalışarak..

Mithat ''senden bizim Bahar ile evlemeni istesem ne dersin''dedi

Fatih gülüp''o bana bakmaz ağam hem öyle bir şey olmaz ki o beni beğenmez , maddi durumum onun tırnağına yetmez bizim ev kerpiçtir orda da yaşayamaz ben evlendiğimde ailemle beraber oturacağım sürekli şikayet eder , o bir ağa torunu bizden olmaz''dedi başını eğerek.

Mithat ''sen evlenince senin dediğin olur bizi unut senin karın olacak ben istesem de mi yok diyeceksin''dedi son bir kararlılıkla..

Fatih yutkunup''eğer siz uygun gördüyseniz boynum kıldan ince ama dediğim gibi ben ailemle beraber yaşayacağım''sonuna doğru sesi kısılarak..

Mithat ''nerede yaşayacağın sana kalmış bugün izin sana yarın aileni al gel iste kızı''son çare.

Fatih ''emrin olur ağam müsadenizle ''diyip odayı terk etti.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Yeni bölüm için 20 takipçi bekliyorum   20 yorum görüşürz ❤️❤️❤️
Yazarınız :Zeytan

Mithat Cihangir( TAMAMLANDI)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant