9. BÖLÜM

423 18 0
                                    

İddia;
   "Oğlum aşık mısın lan nereye bakıyorsun deminden beri? Sor hadi soruyu seni mi bekleyeceğiz?"

   Furkan'ın sesiyle ayıldım. Şişe bana dönmüş. Şimdi  Berk'e soru sormam gerekiyordu. Ama ya o giderse. Ne kadar da masum bir güzelliği vardı. Zorla değildi, doğaldı. Diğer kızlar gibi makyajlı değildi. Çok güzeldi.

    "Şu kız kim?" dedim. Yeni olduğumdan pek insan tanımıyordum. "O mu? 11/A sınıfının, hatta bence okulun en güzel ve doğal kızı Bade Parlak. Bu muydu sorun?" Pek aldırış edemedim ona. Bade... Hiç duymamıştım daha önce. "Ne kadar güzel" dedim ama duyulmadım.

    "Doğruluk mu, cesaret mi?" dedi Furkan. "Cesaret." dedim. Bir an iyi güvendim kendime. "Kızı tavla." dedi. " Ne kızı, hangisini?" "Bade'yi. Yapabilir misin?" Küçük düşemezdim. Nereden aldığımı bilmediğim bir cesaretle "Yaparım da hemen nasıl gideceğim oğlum yanına. Pat diye nasıl çıkma teklifi edeceğim kıza? Ya sevgilisi varsa. Boş bırakırlar mı o kızı oğlum." "Sevgilisi yok. Seninde üç günün var. Üç günde kızı tavlayabilirsin bence." dedi Furkan.

   "Yalnız..." dedi Sinan "Kız diyelim ki kabul etti, ondan sonra ne halt yemeyi düşünüyorsun? Nasıl söyleyeceksin kıza? 'Pardon canım sen bir iddiadan ibaretsin herşey götümü kurtarmak içindi kusura bakma' mı diyeceksin? Adam akıllı şeyler yapın oğlum. Bulaşmayın millete." Aslında doğruydu. Ama kim sadece üç günlük tanıdığı birinin teklifini kabul ederdi ki. "Kabul etmez ki zaten." dedim. Yoksa eder miydi? Etmezdi be, en fazla ne kaybederim ki "Tamam lan. Üç gün sonra o kızı buraya sevgilim olarak getireceğim. Görürsünüz." "İşte bu be." dedi Furkan. Yani ne kaybederim ki.

İLK GÖRÜŞTE AŞK MI? (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now