Epilogue

91 5 3
                                    

Na YouTube se objevilo nové video. Video s názvem "Poslední Video". Toto video je více jak 48 hodinová sbírka záznamu, videonahrávek a audionahrávek všech okamžiků party která se vydala do Amerických lesů odkud už se již nikdy nevrátila. Nahrávky také ukazují obsah, který nikdo nikdy žádný z členů nenatočil. Jsou zde vidět záběry z hlubokého lesa, pohledy na celou partu. Všechny záznamy na tomto videu nenatočili oni.

Video nelze smazat. Existuje na YouTubovém kanále, který neexistuje, nemá jméno, nelze rozkliknout, nemá profilový obrázek. Datum nahrání: 00.00.0000. Video nelze nahlásit, ani mu nelze dát dislike. Jakmile video otevřete nelze ho vypnout. Nelze dát pauzu. Okno nelze minimalizovat. Nelze přejít na jiné okno v prohlížeci. Nelze vypnout prohlížeč. CTRL+W nefunguje. ALT+F4 nefunguje. CTRL+ALT+DELETE nefunguje. Jediný spolehlivý způsob jak video vypnout = zmáčknout tlačítko pro napájení počítače a vypnout počítač natvrdo. Video lze sdílet, lze si ho uložit do playlistu, lze komentovat a lze mu dát like. Video má také dvě odlišené komentářové sekce. Jednu klasickou a jednu jako při živém vysílání, přesto že je video vydané jako obyčejné video a ne jako záznam nebo běžící livestream. Video se zobrazuje na hlavní stránce YouTube, nezáleží jaké máte preference. Vždy tam bude. Video se nachází v trendech. Vždy tam bude. Nezáleží na jaké video právě koukáte. Na pravé liště s doporučenými videi, bude právě toto video vždy jako první "Doporučeno pro vás". Název videa je přeložený do všech jazyků světa, podle jazyka ve kterém zrovna používáte YouTube. Parta ve videu, také mluví všemi jazyky světa, podle jazyka ve kterém zrovna používáte YouTube. Není to dabing. Hlasivky všech obětí jsou naprosto identické, pouze v jiném jazyce - naprosto plynulá mluva. Slova sedí na rty.

Video nelze smazat. Pokoušel se o to YouTube nejrůznějšími způsoby. Video je zpátky. Existuje. Nelze smazat. Pokouší se ho blokovat z vyhledávání, z hlavní strany YouTube, z trendů. Nemožné. Video existuje. Šlo o České a Slovenské YouTubery, ovšem o událostech ví celý svět. Odehrálo se to na půdě Spojených Států Amerických. CIA, FBI, NSA, všichni jsou zapojení. Bezpečnostní složky celého světa. Les ve kterém se měla parta nacházet prochází denně již měsíc a půl - měsíc a půl od doby co se poprvé video objevilo na webu, stovky ne-li tisíce lidí. Policisté, Bezpečnostní složky, armáda, dobrovolníci, členové rodiny. Nic. Nic. Nic. Žádné stopy. Žádná známka o tom že by tam právě tato parta kdy byla. Nepodařilo se najít ani žádné identické místo z nahrávek na videu. Byly nahlášeny první sebevraždy po zhlédnutí celého záznamu. NEKOUKEJTE NA TEN ZÁZNAM, NEHLEDEJTE HO. Video po 2 týdnech na webu dosáhlo TOP 10 nejsledovanějších videí na YouTube. Za měsíc? TOP 1.  Hlavní cíl? Martin Rota. Jediný možný přeživší, jeho smrt nebyla na záznamu, nevisel na stromě. On je odpověď. ON.


************

THE END

Poslední videoKde žijí příběhy. Začni objevovat