Záhadná postava

138 7 1
                                    

Bylo poledne a všichni už mluvili do svých kamer a vyprávěli příběh, který se odehrál ráno. Někteří ho pro diváky udělali víc dramatický, aby více zaujal. Jediný Martin Rota o těchto událostech vůbec nemluvil a radši oznamoval divákům co přesně se bude tento den dít a jak bude probíhat.

Parta se rozhodla vydat se směrem k řece, už měli všechno připravené a čekalo se akorát na Hoggyho, který šel zkontrolovat škody na Autě, nejdřív ho nechtěli pustit samotného, ale nakonec je všechny přesvědčil že to zvládne sám. A opravdu, Hoggy se za půl hodiny vrátil se zkroušeným pohledem.

"Promiň Hoggy, fakt jsem nevěděl co mám dělat, byla to jediná věc, která mě napadla kromě vyšplhání na strom, ale nevěřil sem si, že bych opravdu dokázal na některý vyšplhat."

"Ne, to je dobrý, vim že to nebyla tvoje chyba"

"Tak co, všichni připraveni? Dobře, já s MenTem a Gogem půjdeme první, protože si cestu pamatujeme nejlépe"

Řeka nebyla moc daleko, protože přeci jenom její tok byl slyšet i z tábora i když jen velmi slabě a již po několika minutách narazili na mělký potůček. Kovymu přišlo divné že tu není jeho klacík, kterým předtím označil kudy se vrátit do tábora, ale řekl si že nejspíš spadl, přece jenom ho nezapíchl dost hluboko, a tak jednoduše zapíchl nový, aby označil cestu. Zatímco šli po proudu řeky, využili Martin a Kovy tuto chvilku na to, aby opět vlogovali, Kovy si dokonce vzal svojí druhou kameru se kterou plánoval udělat timelapse, a tak jí položil blízko u zapíchnutého klacíku na strom a pokryl trochou listí. Nepředpokládal sice že by mu jí tu někdo ukradl, ale přece jenom, aby tu tolik nevyčnívala.

Po zhruba 5 minutách už dorazili na místo, kde byli včera, a většina už se začala svlékat do vody. Jen Peťan se Smusou si sedli jen poblíž vody, aby jim maximálně namáčela nohy, bavili se hlavně o večeru, na který se těšili nejvíc. Martin Rota si opět sedl pod strom a radši se jen koukal, ale nakonec ani on neodolal a přesedl si do mělké vody na břehu řeky. Martin a MenT ho občas provokovali tím, že na něj cákali vodu a on si pak stěžoval do kamery, že ho tu terorizují.

Gogo si všiml jednoho stromu, na který se dalo celkem lehce vyšplhat a jedna z jeho větví se krásně nakláněla přímo nad středem řeky, a řekl si že nebylo nejhorší si zkusit párkrát skočit, a byly by z toho další zajímavé záběry pro jeho GoPro kameru. Ostatní z toho byli nejdříve nejistí, ale když Gogo skočil poprvé a větev ze které skákal se ani nehnula, dokázalo že je pevná a Martin hned začal na strom lézt také, a po něm Kovy. Díky této nové "atrakci" se rozhodli že tu stráví aspoň o 30 minut déle, než plánovali, že to ničemu neuškodí.

Po zhruba 35 minutách už se chystali k odchodu, někteří už byli venku z vody, a MenT už byl i oblečený a natáčel další část vlogu, kde mluvil o tom jak si to užili, a zároveň tam plánoval vložit timelapse z jeho kamery, kterou připravil před tím než vlezli do vody. Ve vodě už byl jen Hoggy a Gogo.

"Hele kluci, podívejte!"

Zvolal Ment a ukázal rukou přes řeku daleko mezi stromy.

"Kdo to sakra je? A proč na nás mává?!"

Kovy se postavil vedle MenTa, aby viděl přesně kam ukazuje a všiml si nějaké postavy, za druhým břehem řeky, mezi stromy, která na ně téměř mechanicky mávala..

"Haló? Potřebujet- ehm teda.. Hello, who are you? Do you need anything?"

To už i Hoggy vylezl z vody, a společně s ostatními se všichni shromáždili u MenTa, tentokrát Kovy věděl že neblázní, jelikož tu postavu viděli všichni, vypadalo to dost děsivě. Na tu dálku nerozeznal jestli to byla dívka nebo kluk, ale mělo to na sobě dlouhé bílé šaty, spíš nějakou noční košili.

Poslední videoKde žijí příběhy. Začni objevovat