První noc

262 11 12
                                    


Auto zastavilo na konci prašné cesty, která se pomalu proměňovala v trávu. Poté vybalili všechny věci co měli, vzali batohy a vyrazili po svých. Téměř všichni vedli konverzace se svými kamerami, proto chodili dál od sebe, aby se navzájem nerušili.

Gogo právě dotočil část svého vlogu a zastavil se..

"Je to tu fakt nádherný, že?"

"Máš pravdu, bude to tu skvělý!" Odpověděl Kovy, který právě také schoval kameru.



Youtubeři, šli ještě přibližně 10 minut, kdy slyšeli jen hlasy ostatních jak mluvili do svých kamer, pro svoje vlogy, ale někdy se k nim dostalo i cvrlikání ptáčků.

Konečně našli místo které hledali, krásný travnatý plácek se stromy okolo a navíc poblíž slyšeli i vodu. V tu chvíli si všichni schovali svoje kamery, a začali rozkládat a stavět stany a Peťan s Hoggym začali rozkládat malé stoly a židle. I Smusa už zapomněl na svůj špatný pocit a bavil se, když viděl že MenT nemá vůbec ponětí o tom jak se staví stan.

Uběhla hodina, a vše se zdálo hotové.. Když už nebylo s čím pomoct, všichni postupně zase vzali kamery a chlubili se tím co za tu hodinu udělali. Všichni s tím, ale rychle skončili, protože se chtěli bavit. Chtěli najít  vodu, kterou téměř celou dobu slyšeli. Vzali si nějakou malou svačinkou, pití a kamery, v tom se všichni zasmáli, když si všimli že Smusa s Peťanem si na posilněnou vzali ještě Vodku, kterou si přivezly.

Nějakou chvíli jen chodili okolo jejich campu, když se MenT trochu vzdálil a vodu slyšel jasněji. Došli až k malé říčce, ale byla moc mělká, na něco jiného než jen na oplachování nohou. Následovali proud potoku a Kovy zapíchl klacík do země, aby poznal kdy mají zabočit pryč od potoka, aby našli cestu zpátky do tábora. Řeka se rozšiřovala, ale proud zůstával klidný, a voda byla celkem čistá, což byla úleva pro všechny. Nakonec už byla řeka dost široká, tak šel Martin s vytaženými kalhotami vyzkoušet hloubku. Zastavil se až, když se dotýkala voda jeho vytažených kalhot.

"Seš moc pomalej!" Zaslechl Martin když Kovy okolo něj proběhl jen v kraťasech a bez trička.

Dostal se až do středu řeky, a proud nebyl vůbec silný, a voda mu byla ke krku. Všichni zajásali, když zjistili jak dobré místo na koupání našli.

"Měli jsme se utábořit tady!"

"Já už nic nepřenášim!" Řekl napůl vážným tónem Peťan a vypadalo to že Smusa jeho názor sdílí.

Všichni se svlékli do šortek a skočili do vody, kromě Hoggyho , který řekl že se na to dnes ještě moc necítí a Martina Roty, který si radši sedl pod strom. Zároveň začali všichni opět vlogovat, a mluvili jeden přes druhého, a ti kteří měli vodotěsnou kameru, se pro svoje diváky i potopili. Nebyli však ve vodě dlouho, protože jen testovali jestli se tu opravdu dá koupat, a taky jestli je tam přijatelná teplota vzhledem k počasí. Celý týden měli být velké horka a slunečno, ale všechno se může změnit, zvlášť když je to předpověď až týden dopředu.

Po 15ti minutách si tedy řekli, že už toho nechají, a vrátí se zpátky do táboru, protože přijeli někdy odpoledne, a vybalování, utáboření, a teď tohle krátké koupání jim nějaký čas zabrali, a zdálo se že už se blíží večer, navíc kvůli časovým pásmům byli stále unavení, tak chtěli jít spát dříve, a pořádně si to užít až další den. Usušili se tedy, oblékli si znovu svoje oblečení, a vydali se proti proudu řeky. Ta se teď naopak zase zmenšovala, až z toho zase byla mělká říčka.

Poslední videoKde žijí příběhy. Začni objevovat