Klid před bouří

131 6 7
                                    

Již se začalo stmívat a kluci začali stavět tábor..

"Jak si myslíte, že se daří druhý skupině?"

"Snad jsou ještě naživu.."

"Ale notak.." Vedli mezi sebou konverzaci Smusa a Peťan.

"Víš že mám pravdu!" Odpověděl Peťan.

"Jasný, nejvíc starostí mám o Menta, neříkám že chci aby Hoggy umřel nebo něco, ale je na Gogově straně a nejspíš s ním bude stranit až úplně do konce.."

"No, snad přijde k rozumu.."

Kluci dále připravovali tábor, znovu i dali kamery okolo celého tábora, i když jich teď měli méně, tak to stačilo na pokrytí celého tábora. Postavili stany, jako zdi, aby na ně nebylo vidět z venku, dělali jako by je stany doopravdy mohly uchránit před tím co bylo venku, ale dodávalo to falešný pocit bezpečí a i to bylo v téhle situaci užitečné. Rozdělali oheň, ale jen malinký, stejně se neplánovalo nic opékat, nebo cokoliv, jen aby měli aspoň nějaké světlo. A pokud je to monstrum najde, tak nejspíš nebude záležet jestli budou nebo nebudou mít oheň, uvidí je to tak či tak.

"No, tak snad to bude kurva fungovat!" Ulevil si Rota poté co byl tábor hotový.

"Jo, teď hlavně nesmíme usnout, vyspíme se přes den.." Konstatoval Smusa.

"Jo a ještě mě napadlo, až bude někdy to ráno, dopoledne, nebo kdy vůbec půjdem spát, tak bychom to měli udělat takhle.. Zastavíme se, úplně bez tábora, max. stany. Půjde spát pouze jeden z nás, vyspí se dvě a půl hodiny a takhle se prostřídáme."

"Promiň Smuso, ale to je blbost, však si to takhle strašně protáhnem, jen kvůli tomu že bychom šli spát po jednom by jsme se dotali na 7,5 hodin ztraceného času! Souhlasím s tím, že bychom měli spát max. tak 2,5 hodiny, protože čím míň budeme spát, tím míň budem zranitelní, ale takhle bych to nedělal.." Opáčil Rota.

"Jo máš pravdu, sorry, to mi vůbec nedošlo.."

"V pohodě, pojďme na to nemyslet, musíme být vzhůru celou noc, tak si prostě pojďme povídat o čemkoliv jinym.."

Už se úplně setmělo, hodiny ubíhaly, kluci si povídali o čemkoliv, vždy si našli téma o kterém se dalo bavit, jen hlavně aby neusnuli. Původně si z toho Peťan dělal srandu, že on tam bude usínat každou chvíli, jenže se ukázalo že tak to mají všichni. Všichni totiž byli fyzicky i psychicky úplně vyčerpaní a udržet se vzhůru celou noc za těchto podmínek bylo opravdu těžké, každou chvíli musel jeden do druhého šťouchat, třást se sebou, aby se udrželi vzhůru.

"Hej.. HEJ! Slyšeli jste to?!" Šťouchnul Peťan Smusu do boku.

Víčka teď pootevřel i Rota a rozhlížel se okolo. Slyšeli kroky okolo stanu, šustění, šramocení a bůhví co ještě.

"Hej! Kdo tam je?!"

"Hoggy?!"

"MenTe?!"

"umm, Gogo?!"

Kluci volali do tmy a přitom doufali že je to Hoggy nebo MenT. Upřímně nechtěli aby to byl Gogo.

"Notak, halo kurva!!" Začal být Peťan nasranej.

"Klid.."

"Proč kurva, kdyby to byl Hoggy nebo Ment, už by se dávno ohlásili a nechodili by okolo našeho tábora jako kreténi, jestli nás chceš, tak si pro nás pojď!!!" Rozhodným hlasem odbyl Peťan Smusu.

"Notak neprovokuj to!" Začal se hádat Smusa.

"Klid vy dva, musíme si udržet čistou hlavu!" Přerušil je Rota.

Poslední videoKde žijí příběhy. Začni objevovat