22 Final

3.7K 256 64
                                    

. Finale geldiğimiz için lütfen oy ve yorum kullanmayı unutmayın ♡

Neler düşündüğünüzü çok merak ediyorum
.
.
.
Iyi okumalar.

Gecenin ilerleyen vakitlerinde banyo yapmak için ayaklanmıştı jimin. Bu fırsat olarak gören alfa odalarına gitmişti.

Mor beşiğin içerisinde  uyuyan tatlı bebeklerine baktı. "Üzgünüm bebeklerim. Ama sesten rahatsız olmanızı istemeyiz değil mi? "Diye fısıldadı. Küçük alfayı dikkatle kucağına aldı ve odadan çıktı.

Kardeşinin odasına ilerlemişti. Uyumak için hazırlanan bedenler Jungkook ve kucağında ki bebeği görünce anlamazca karşılarında ki bedene baktılar.

Jungkook sinsice sırıttı ve bebeğini yatağa koydu. "Bir günlük burada kalacak bebeklerim. Onlara  bakarsanız iyi edersiniz. "Dedi. Hiçbir cevap almadan tekrar odasına gitti ve diğer bebeğini de yatağa yatırdı.

"Gece uykusunu sevdikleri için uyanmazlar. Ağlamasınlar. "Diye uyarısında bulundu.

"Sen jimin ile iyi vakit geçireceksin diye çocuklarını bizi mi bırakıyorsun? Normal de onları sevmemize izin vermezsin hyung. "Dedi taehyung. Jungkook işine gelince bütün engelleri yıkabilecek birisiydi.

Jungkook omuz silkti ve odada daha fazla kalmadan kendi odasına ilerledi.
Odasına girdiğinde gördüğü çıplak beden işini kolaylaştırmıştı. Sessizce odaya girdi ve kapıyı kilitledi. Sevgilisinin arkasından ilerledi ve kollarını ince bele doladıp çenesini omuz girişine yerleştirdi.

"Çok güzel kokuyorsun "dedi,  burnunu mühür ve koku bezleri üzerinde gezdirirken.

"Senin kokun. "Diye belirtti jimin. Ellerini karnının üzerinde olan kolların üzerine koydu.

Bedenini bir müzik sesi duymuş gibi sağa sola sallarken, boynunu eğiyor ve alfası için daha çok yer açıyordu.

Jungkook beyaz boynu ıslak öpücüklerini bırakırken vücudunu jimin'e uyum sağlamak için sallıyordu.

Ayakta kaç dakika kaldılar bilmiyordular. Kendisini omegasının ellerine bırakmış ve ona göre hareket etmeyi tercih etmişti.

Jimin kendi etrafında döndü ve yüz yüze gelmelerini sağladı. Kırmızı gözler şehvet ile yanarken dilini dolgun dudakları üzerinde gezdirdi.

Parmak uçlarında yükseldi ve dudaklarını birleştirdi. Dilini ince dudaklar üzerinde gezdirdi ve alfadan gelen hırlamaya inat sadece küçük öpücükler bıraktı.

Belinde hissetti sıkı tutuş hoşuna giderken oyununa son verdip dolgun dudakları arasına aldı ince alt dudağı.
Ince dudaklara işkence etmeyi bırakıp dillerini buluşturmak için kendini zorlanan alete sürtmüş ve Jungkook'un ağzından inleme kaçırmasına sebep olmuştu.

Dilini sinsice ağzının içine göndermiş ve dillerinin birbirine değmesini sağlamıştı. Ikisinden de küçük bir inleme kaçarken dilleri birbiri ile dans ediyor daha fazlasını hissetmek için içleri kıpır kıpır oluyordu.

Jungkook elini ince belden indirmiş ve dolgun kalçaları elleri arasına almıştı. Jimin kaldırıp kucağına alacağı sırada omegası buna izin vermemiş ve bir adım geri gitmesini sağlamıştı.

Yatağa kadar geri geri gitmiş, sonunda bedenini yatağın üzerine bırakmıştı. Omegası sadece üstünde olan baksır ile ona yaklaşmış ve kucağına oturmuştu.

Üzerinde olan gömleğin tek tek düğmelerini açıp odanın her hangi bir köşesine fırlatmıştı.

"Bu gece sadece seninle ilgilenmek istiyorum. "Diye fısıldadı kulağına doğru. Dilini kulak memesine değdirdi ve boynuna kadar öpücükler bırakarak ilerledi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 02, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BELONG TO HIM | JIKOOK |Where stories live. Discover now