19|ona ait

2.5K 202 51
                                    

.
.
.
Jungkook sinirinin geçtiğini anladığında eve geri dönmüşlerdi. Eve girdiğinde aldığı ekşi kokudan bir kez daha nefret etti. Omegası güçlü durmaya çalışsa da ağlamıştı. Bu yüzdendi ki evi girdiğinde aldığı bu ekşi koku.

Şimdi ise herkes koltuklar da oturmuş ve jimin'i bekliyordu. Jungkook sağ ayağı sinirden dolayı sallanıyor olsa da sakin olmaya çalıştı.

Minjun ise karnını okşuyor ve orada olduğunu bildiği bebeğiyle konuşuyordu. Halinden oldukça memnundu. Hiçbir suç kendisinde değilmiş gibi rahat ve umursamazdı.

Jimin karnının altında birleştirdiği elleriyle salona ilerlemişti. Jungkook, omegasını gördüğü gibi ona yaklaştı ve kolları arasına aldı. Onunla tartışmaktan nefret ediyordu.

Jimin de karnı izin verdikçe sevgilisine sarıldı. Jungkook biraz ileri gitti ve dudaklarını birleştirdi. Jimin tekrardan ona karşılık vermişti. Jungkook, jimin'in belinden tuttu ve koltuğa oturmasını sağladı.

"Şimdi bize ne olduğunu anlat minjun. Senden sadece gerçekleri duymak istiyorum. "Dedi omega baskınlığını ortaya koyarken. Eğer hamile olmasalardı karşısında ki bedeni acımadan yok edebilirdi. Ama sakin kaldı ve yalanları dinlemek için hazırladı kendini.

"8 ay önce Jungkook bize gelmişti. O zamanlar kızgınlıkta olduğum için kimseyi kabul edemiyordum ama alfa gelmek istedi ve kurtumda buna karşı gelemedi. Birlikte olduk ve ondan hamile olduğumu öğrendim. "Dedi gözleri dolarken.  Jimin'in kendisine acımasını istiyordu.

"Sana gerçekleri söylemeni istedi. Yalan yanlış şeyler söyleme. "Diye hırladı alfa. Jimin alfanın sinirlendiğini hissettiğinde rahatlatıcı feromon salgıladı. Bir elini bacağının üzerine koydu ve uyarmak için parmakları arasında sıktı.

Jungkook gelen uyarıyı aldığında kollarını birbirine bağladı ve arkasına yaslandı.

"Bu ne zaman oldu? Tahminen ne kadar süre önce. "Dedi omega.

"Ilkbahar'ın başlangıcı "

Jimin birşeyler düşündüğü belliydi. O zamanları düşündü. Alfasının üzerinde başka koku aldığını hatırlamıyordu.

"Eğer birlikte olduysanız Jungkook'un senin gibi kokması gerekmez miydi? Ilk baharın başlarında Jungkook ile kızgınlığımı fazlasıyla geçirmiştim ve kokularımız her zaman birbirine karışmıştı. Fakat Jungkook'un senin gibi koktuğunu hiç görmedim. Doğru kişiden hamile kaldığına emin? "Dedi omega sesinde olan alaycı tonuyla. Omegaya karşı ağır bir ithamda bulunmuştu. Omeganın gözlerinde büyüyen nefrete an ve an şahit olmuştu.

Omega ne cevap vereceğini bilememişti. Biraz düşündükten sonra küçük çantasında olan formlar geldi aklına. Çantasından kağıtları çıkardı ve omegaya uzattı. "Bunlar kanıtlar. Kimden hamile kaldığıma eminim "dedi omega.

Jimin formu incelediğinde gerçekten bebeğin Jungkook tan olduğunu görmüştü ama sorun etmedi.

"Peki. Diyelim ki bebeğinin babası Jungkook. Ne yapmamızı istersin bu konuda. Sevgilimi öylece senin ellerine mi bırakacağım. "Dedi omega sesinde olan yalancı hüzünle. Odak noktası tamamiyle karşısında ki bedendeydi.

Diğerleri şaşkınlıkla jimin'e bakmıştı. Dün Jungkook sadece el kaldırdığı için evden atan adam değilmiş gibiydi sanki.

"N-ne öylece kabul mu ediyorsun? "Dedi omega.

"Ne yapmamı beklerdin ki? Jungkook sana gelmiş olabilir ama sen karşı çıkmadın. Onun bir eşinin olduğunu bildiğine rağmen onunla yatmayı kabul ettin. Bu durum da suçlu kim oluyor. "Dedi jimin.

BELONG TO HIM | JIKOOK |Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin