seventeen

2.8K 358 73
                                    

Birkaç haftadır şehre hâkim olan soğuk hava bugün yerini daha ılık ve güneşli bir güne bıraktığında kendine yaptığı çay ve karşısında oturan en yakın arkadaşı için hazırladığı kahve ile terasa çıkmışlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birkaç haftadır şehre hâkim olan soğuk hava bugün yerini daha ılık ve güneşli bir güne bıraktığında kendine yaptığı çay ve karşısında oturan en yakın arkadaşı için hazırladığı kahve ile terasa çıkmışlardı. Gündüz yapılan radyo programı için ajansa gelmiş olan Jimin'i yoğun programları arasında görüyor olmak mutlu etmişti Taehyung'u. ''Nasıl gidiyor Jungkook ile?'' Jimin'in sorusu ile bakışlarını parmağını gezdirdiği fincandan çıkararak hafif gülümseme hafif merak dolu bakışlara çevirdi gözlerini. ''Her şey harika gidiyor ve bu beni biraz korkutuyor.'' Diye itiraf etti Taehyung, bir süredir aklında dolananları biri ile paylaşmak iyi hissettiriyordu. ''Çok fazla düşünüyorsun Tae, biraz rahatla. Çocuk seni çok seviyor ve anladığım kadarıyla sen de onu çok seviyorsun. Her şey güzel gidecek, düşüncelerini kötü yöne çekme hiç.'' Başını sallayarak onayladı, ''Hayatıma girdiğinde bu noktaya geleceğimi tahmin etmedim. İlk andan beri flörtleşiyorduk ama düşünsene Jimin, o benim sevgilim. Bana baktığında içim eriyor sanki...'' Arkadaşının kahkahası kulaklarına dolduğunda gülümsedi, ''Seni böyle görmek çok güzel Taehyung. Mutlusun ve ondan bahsederken bile gözlerinin içinde galaksiler var. Beni ne zaman tanıştıracaksın sevgilinle?'' diye sordu Jimin. Bir menajer kapıya gelerek program için hazırlık yapmalarını söylediğinde ayaklandılar, ''Sen ne zaman müsait olursan bana haber ver.'' Dedi Taehyung, beraber asansöre ilerlediler.

Radyo ajansının olduğu kata indiklerinde karşılarına çıkan karmaşa ile kaşları çatıldı Taehyung'un, adımlarını geniş yönetim odalarının olduğu ofise ilerletirken yayın odasına girmesi gereken Jimin ile vedalaştı. Ajansın genel müdürü Bay Park yanında dikilen kişilere bağırırken ellerini pantolonunun cebine sokmuş onlara bakan Taehyung dikkatini çekti. ''Bir sorun mu var?'' diye sorarken yaslandığı duvardan ayrıldı ve ellerini önlerinde birleştirmiş çalışanlara yaklaştı. ''Reklam bölümünden sorumlu Kim Hoyoung kovuldu.'' Dedi Bay Park, Taehyung elini onun omzuna koyarak, ''Odanızda konuşalım.'' Dedi ve sinirden titreyen adamı odasına yönlendirirken arkada kalan çalışanlara dağılmalarını eliyle işaret etti. Yoonha sakinleşmesi için Bay Park'a kahve getirdiğinde karşılıklı koltuklarda oturmuş bakışıyorlardı Taehyung ile. ''Sorun ne?'' diye sordu arkasına yaslanırken, ''Bu şerefsiz adam yaptığımız tüm reklam anlaşmalarının paralarını şirketlere yanlış söylemiş ve onlara farklı belgeler imzalatmış. Bize girişi olan para şirketlerden değil bu adam üzerinden olduğu tespit edildi. Onu öldürmemek için zor duruyorum şu an.'' Parmakları zor da olsa fincanı sıkıca saran adama baktı, gerçekten sinirlenmiş görünüyordu ve üstelik yapılan çok fazla sorun yaratacak bir durumdu. Kendisini ilgilendirmiyor olsa da geldiği andan beri kendisine sıcak yaklaşan bu adama yardım etmenin bir yolu olup olmadığını sordu. ''Şu an için tek yapabileceğimiz şirketlerin zararlarını karşılamak. Bu da benim sorumluluğumda.'' Dedi Bay Park, ''Eğer yardıma ihtiyacım olursa sana haber veririm.'' Diye devam etti.

Ajansın girmiş olduğu hem maddi hem de manevi zararın etkilerin herkesin üzerinde görünüyordu, ayaklarını uzatmış şekilde dinlenme odasında Jimin'in işinin bitmesini beklerken Jungkook'a mesaj atmıştı fakat dosya yığınları arasında telefonunu bulup mesajı görmesi imkânsız diye düşündü Taehyung. ''Bay Park çok sinirli ve Yönetmen Kim de o çocuğu işe alınmasını isteyen kendisi olduğundan hem mahcup hem sinirli.'' Yoonha başını Mingi'nin omzuna yaslamış hâlde konuşurken iç çekti Taehyung, mesaj gelip gelmediğini kontrol ettiğinde hiçbir şey göremedi. ''Şirket batmaz, değil mi?'' Saerom'un sorusu odaya düştüğünde Dokyeom başını iki yana salladı, ''Batmaz ama yöneticileri toparlamak zor. Ajans küçük ve ne kadar çok dinleniyor olsak da çalışanlarımız birbirine aile gibi bağlı olduğundan ihanete uğramış hissediyorlar.'' Dedi. Yoonha kaşlarını çatarak koltuğun kenarına oturmuş çocuğa baktı, ''Senin yayında olman gerekmiyor mu?'' diye sordu Taehyung. ''Yeni bir kameraman geldi şirkete, ben artık sadece Nighttime Walk yayınlarından sorumluyum.'' Dokyeom'un açıklaması ile ''Yeni biri mi?'' diye sordu Saerom. Kimsenin bundan haberinin olmaması şaşırtıcıydı, normalde herkes ile tanıştırılırdı yeni gelen biri.

nighttime walk | taekookWhere stories live. Discover now