fourteen

2.7K 391 69
                                    

Birkaç gündür düşüncelerle boğuşuyordu ve Jungkook ile geçirdikleri akşam ne kadar huzur dolu ve onu hayallere sürüklüyor olsa da kafası iyice karışmıştı, kapanan kamera ile yana koyduğu kartı eline aldığında yazılanları yeniden okudu ve düşüncele...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birkaç gündür düşüncelerle boğuşuyordu ve Jungkook ile geçirdikleri akşam ne kadar huzur dolu ve onu hayallere sürüklüyor olsa da kafası iyice karışmıştı, kapanan kamera ile yana koyduğu kartı eline aldığında yazılanları yeniden okudu ve düşüncelerini toparlamak için gözlerini kapattı. Jungkook uzun zamandır onu izliyordu, favori randevusunu bilmesinin sebebi buydu, bunu kendi itiraf etmişti zaten ama aklını kurcalayan bağlantıları çözmesi gerekiyordu. Yerinden kalkarken parmakları arasında tuttuğu kartı bırakmamış, ''Yoonha, bana gönderilen kartlar nerede?'' diye sormuştu yayın odasından çıktığında, hemen karşısında bulduğu kıza. Yoonha onu arşive götürürken '' Keşke karşısındayken ona kahve değil, sıcak çikolata içtiğini biliyorum diyebilseydim.'' Kartı ilk okuduğu anda bu kısım zihnine kazılmış gibiydi, ezberlemiş bile olabilirdi. Onunla ilk tanıştığında ona sıcak çikolata getirmişti ve doğru tahmin edip etmediğini sormuştu fakat benzer bir olayın ona kart yollayan kişinin başına gelmesi, ne kadar tesadüftü? Kartı yollayan hayranı ve Jungkook aynı yaşlardaydı, ikisi de hüzünlüydü ve işlerinden nefret ediyorlardı, Jungkook ile tanıştığı zamandan kısa bir an sonra kartı yollayan kişi de âşık olduğu kişi ile karşılaştığını söylememiş miydi?

Yoonha arşivden kartların olduğu büyük bir koli çıkardığında kaşlarını çattı, ''Üç yılın tamamı burada.'' Dedi ona bakarak, onların içinden Jungkook olduğunu düşündüğü bugs bunny takma adını kullanan hayranınkileri bulması gerekiyordu, ''Mingi ve Saerom'u da çağıralım, ayırmamız gerekiyor.'' Dedi hiçbir şey anlamayan Yoonha'ya. Genç kız telefonunu çıkarıp mesaj atarken ona bugs bunny takma adına sahip olan kişinin kartlarını bulmaları gerektiğini ve çok önemli olduğunu söylemişti, mesajın ardından yanına gelen arkadaşlarına da durumu aynı şekilde anlattıktan sonra arşivin ortasındaki masaya karşılıklı oturdular ve tüm kartları masaya döktüler. Ona neden böyle saçma bir şey yaptıklarını sormadan anında dâhil olmaları, Mingi'nin arkaya Taehyung'un sevdiği şarkılardan birini açması ve kartları ayırarak istedikleri olmayanları koliye atarken gülmeleri kendini iyi hissetmesini sağlıyordu. Yoonha bir başka kartı kenara ayırırken, ''Taehyung müzik platformlarından biri üzerinden şarkı listesi yayınlamalı, bunu yapar mısın?'' diye sordu ona, ''Elbette, nasıl bir şey olduğunu söylemeniz yeterli.'' Saerom bir başka karttı koliye attı ve kollarını havaya kaldırarak acıktığını söyledi. Mingi yemek siparişi vermek için telefonunu eline aldığında bunu Jungkook'a mesaj atmak için bir ara olarak kullandı, ona uyuyup uyumadığını sorduğu bir mesaj attıktan sonra eline gelen bugs bunny kartını kenara ayırdı, çok fazla vardı.

Yemek için ara verdiklerinde Taehyung'un müzik listesi hakkında konuşuyorlardı, sessizde olan telefonunun ışığı yanması ile eline aldı ve bakışlarını yanındakilerin üzerinde gezdirmenin ardından dilini sos bulaşmış dudaklarında gezdirdi, ''Uyuyakalmışım, sen uyudun mu?'' Jungkook'un sorusuna hayır yanıtını gönderdikten sonra yemek çubukları ile yeni bir parça aldı. Mingi, Yoonha'nın tavuklarını kemiklerinden ayırmasına yardım ediyor, Saerom eline gelen bazı kartları kontrol ediyordu ve Taehyung, telefonunun ışığının yeniden yanmasını bekliyordu usulca. Hiçbir hareket olmadığında omuzları düştü, Saerom'un ''Dokyeom benden hoşlanıyormuş.'' Dediğini duyduğunda kaşlarını çattı, ''Bunu anlamaman senin aptallığındı.'' Diye mırıldandığında Saerom elindeki çubukları ona vurmak için kaldırmıştı. ''Ne düşünüyorsun?'' Yoonha'nın sorusu ile öylece kaldı Saerom, bir şey düşünmediği belliydi ve tavuk parçasını ağzına atmadan önce omuz silkti yavaşça. Jungkook'tan hâlâ mesaj gelmiyor olması sinirini bozmaya başlamıştı, neden bilmiyordu ama onunla şu an konuşmak istiyordu. Yeniden uyuyakalmış da olabilirdi, ona mesaj atmalı mıydı yeniden? Saerom, Dokyeom'un ona terasta hislerini nasıl anlattığını ve kendisinin öylece donup kaldığını eski sevgilisi ve onun kız arkadaşına anlatırken telefonunu eline aldı, ''Seni özledim'' yazarak gönderdi Jungkook'a.

nighttime walk | taekookWhere stories live. Discover now