[✤ 01 / 06 / 2020 ✤]

3.4K 359 74
                                    

Sevgili Günlük,

Bugün ne oldu tahmin et. Kacchan bana, Izuku diye seslendi! Neden bu kadar mutluyum bilmiyorum, fakat içimde çok garip bir duygu oluştu. Bana çocukluğumuzdan beri Izuku demezdi. Zaten bana Izuku dediği anda, bütün sınıf şok oldu. Aslında ben de. Şu anda da çok mutluyum! Fakat neden bana Izuku dediğini hiç anlamadım. Belki de benim hissetmediğim, ama herkesin gördüğü davranışlarım yüzünden söylemişti. Ya da benim için endişelenmiştir. Dur, dur! Ya benden hoşlanıyorsa!?

Hayır, bu çok saçma olur. Onun, Kirishima'dan hoşlandığını biliyorum. Ama ya duyguları değiştiyse? İşte bunu bilemem. Fakat kendimi kandırmamalıyım. Değil mi?

Neden mutlu olduğum hakkında en ufak fikrim yok. Fakat sanki yıllardır mutsuzmuşum da, Kacchan'ın bana Izuku demesi ile her yer renklenmiş gibi hissettim. Kalbim hızlandı. Biliyor musun günlük? Kacchan'ı yanlış değerlendirdiğimi fark ettim. O bana iyi davranıyorsa, ben de ona iyi davranıcam. Her şey karşılıklıdır. Sence? Artık ismimi daha çok seviyorum. Sence ismim güzel mi günlük?

Izuku Midoriya



Bu bölümü bahar8585 'e adamak istiyorum. Kimse bu kitabı okumadı. Bi tek sen okudun. Başından beri. Diğer okuyanlara kötü bir şey demek istemiyorum tabi. Fakat sen, benim için değerli birisin. Bu ve diğer kitaplarımı okuyan herkes benim için çok değerliler. Hepinize kucak dolusu sevgiler... ♡♡♡

✔ [✤ Bloody Diary ✤] / BakudekuTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang