Panzehir' e Ara Verildi

49 1 0
                                    

Başlıktan da anlaşılacağı üzre bir süreliğine bölüm yazamayacağım. Gireceğim sınav için yoğun bir çalışma programım var ve ne yazık ki bu süre zarfında panzehiri yazacak hissiyatı kendimde göremiyorum.

Bu kitabı yazmak benim için hep anlık oldu. Birkaç kelimeyi yan yana getirmek için bile doğru anı bekledim. Kendimi çoğu zaman hazır hissetmedim. 8 bölüm yayınlamak bile aylarımı aldı. Bir paragraf için günlerimi, gecelerimi harcadığım oldu. Panzehir benim hayatımın bir parçası. Ama ne yazık ki büyük bir bölümü değil. Yazamıyorum. Hani bazı anlar yazmak isteriz ama bir cümleyi bile toparlayamayız ya. Öyle işte. Bu kitabın bir ruhu olduğuna inanıyorum. Ve ben o ruhu, o gücü hissettiğimde yazabiliyorum sadece. Şu sıralar bu mümkün değil. Olmuyor. Sırf bir şeyler yazmak için de yazmak istemedim hiç. Olana kadar bekleyeceğim.

Önümde büyük bir sınav var ve ben o sınavı iyi sonuçlandırmak için çabalıyorum. Benim için yorucu bir süreç ve panzehirle bu süreci bir arada sürdürebilmem mümkün değil. Mental dengemin bunu kaldırabileceğini sanmıyorum. Yazmak bana iyi gelse de, bu kurguyu sevsem de yapabileceğimden emin değilim.

Kendinize iyi davranın. Ben bunun için çabalayacağım. Başardığım vakit yeniden görüşmek dileğiyle❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 18, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PANZEHİR Where stories live. Discover now