Κεφάλαιο Σαράντα Οκτώ - Εξιλέωση

1K 81 123
                                    

Παραδόθηκε στα χέρια της αναίσθητος μα συνάμα ανακουφισμένος που το είχε εκφράσει έστω κι στην ύστατη στιγμή .

《Μην μ αφήνεις ψυχή μου !» έσκουξε χαϊδεύοντας ευλαβικά το πρόσωπο του σκουπίζοντας παράλληλα τα αίματα με ένα μαντήλι .

Εως ότου την παραμέρισαν ευγενικά οι διασώστες οπου έσπευσαν την καταλληλότερη στιγμή εξετάζοντας το τραύμα του πρόχειρα.

Νόμιζε πως πέθανε βλέποντας τον ετσι χλωμό , ταλαιπωρημένο μα και τόσο αδυνατισμένο καθώς τα μάγουλα του είχαν γίνει ένα με το σαρκίο του .

Ένιωσε ξάφνου την ζέστη αγκαλιά του πατέρα της να την τυλίγει δίνοντας της κουράγιο .

«Πέρασε καρδιά μου όλα θα πανε καλά από εδώ κι πέρα θα το δείς ! » ψιθύρισε ενώ ακουμπούσε στον ώμο του με λυγμούς να την πνίγουν

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

«Πέρασε καρδιά μου όλα θα πανε καλά από εδώ κι πέρα θα το δείς ! » ψιθύρισε ενώ ακουμπούσε στον ώμο του με λυγμούς να την πνίγουν .
«Θα ζήσει όμως έτσι δεν είναι ?»ρωτούσε σαν χαμένη ενώ παρακολουθούσε παράλληλα να τον διασωληνώνουν κι να τον τοποθετούν στο ασθενοφόρο .

Σαν το βλέμμα της πλανήθηκε με περιέργεια στον βρώμικο αποτρόπαιο χώρο που τον κρατούσαν για δύο ολόκληρες εβδομάδες σταμάτησε σε μια άμορφη μάζα.

Ενα σώμα κείτονταν παραδίπλα πλημμυρισμένο στα αίματα με πρόσωπο μελανό μονάχα τα μάτια του ξεχώριζαν παγωμένα κι άψυχα ατένιζαν την αιωνιότητα μακριά.

Ο Ροδόλφος Μπάλτον ο πεθερός της ήταν ο άνδρας που κείτονταν εμπρός της ακίνδυνος κι νικημένος ταξίδευε προς τομ δημιουργό των πάντων που του χρωστούσε απολογία.

Παρά το κακό που τους είχε προξενήσει τον σπλαχνίσθηκε χαρίζοντας του απλόχερα την πολυπόθητη συγχώρεση που θα λύτρωνε την ψυχή του απο τα αιώνια βαρίδια που θα τον βασάνιζαν.

Συγκλονισμένη στάθηκε επάνω απ το άψυχο κορμί του χύνοντας ενα δάκρυ για την έρημη ψυχή του ψελλίζοντας απ την καρδιά. 《Συγχωρεμένος να είσαι παρά τα όσα μας έκανες ..! Έυχομαι η αθάνατη ψυχή σου να βρεί γαλήνη κι να αναπαυθεί παρά τα ανομήματα που έπραξες..》

Στα Άδυτα της Καρδιάς σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα