Κεφάλαιο Σαράντα Επτά - Μάχη με τον χρόνο

903 76 46
                                    

Αφιερωμένο στην αγαπημένη μου soulmate @Rose_17 κι σε όλους οσους το αγαπατε

μιλιά της καθώς πλησίαζε κοντά στην κόρη της ενώ ο Νικόλας καλούσε ήδη ασθενοφόρο .

《Μαρίνα μου τι σου συνέβει ξαφνικά ;》φώναξε σαν πλησίασε κοντά παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της σφιγμένα καθώς ο πόνος την έκοβε στα δύο .

《Μαρίνα μου τι σου συνέβει ξαφνικά ;》φώναξε σαν πλησίασε κοντά παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της σφιγμένα καθώς ο πόνος την έκοβε στα δύο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Σαν αντίκρισε το αίμα που έβαφε τα λευκά σαν κρίνα δάκτυλα της ένιωσε να χάνει την γή κάτω απο τα πόδια της .

Στράφηκε να την κοιτάξει φοβισμένη προμηνύωντας πως τα πράγματα δεν ήταν καλά για εκείνη 《Πονάω πολύ ..δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου..》ψιθύρισε ασθμαίνοντας έτοιμη να καταρρεύσει.

Ευθύς η Μιράντα ύψωσε το ανάστημα ζητώντας την συνεισφορά κι των υπολοίπων 《Ελάτε λοιπόν τι κοιτάτε έχετε σκοπό να βοηθήσετε η θα την αφήσουμε να ξεψυχήσει μπροστά στα μάτια μας;》φώναξε εξαγριωμένη κοιτάζοντας τους απλά να παρατηρούν το ξαφνικό περιστατικό αμήχανοι.

Με την σειρά της κι η Μάριον έντρομη έτρεξε να βοηθήσει να την μεταφέρουν στην κρεβάτοκάμαρα εως οτου έρθει βοήθεια για να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο .

Άρχισε πλέον να σφαδάζει από τον πόνο καθώς οπως όλα έδειχναν θα την μετέφεραν σηκωτή εφόσον η ίδια δεν τολμούσε να κάνει βήμα .
《Αφήστε με κάτω δεν μπορώ να περπατήσω νιώθω πως πεθαίνω..!》διαμαρτυρόταν έντονα με δάκρυα να βρέχουν τα ματόκλαδα της.

《Ας μην την βασανίζουμε θα την μεταφέρω εγώ..》επενέβει δραστικά την κατάλληλη στιγμή ο Νίκολας αρπάζοντας με μια κίνηση το εξασθενημένο της σώμα ανηφορίζοντας προς τα επάνω ιδρωμένος.

《Πεθαίνω έτσι δεν είναι ..;》τον ρώτησε ζαλισμένη καθώς τα σχήματα κι τα χρώματα σταδιακά ξεθώριαζαν οι ήχοι γύρω μειώνονταν και μια γλυκιά πληρότητα την τύλιγε αργά σαν χάδι .

Οι δύο γυναίκες κοιτάχτηκαν με νόημα ανταλλάσσοντας ανήσυχα καθώς μάντευαν τι συμβαίνει εκ πείρας αν και ούτε που ήθελαν να το φαντάζονται.

Στα Άδυτα της Καρδιάς σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα