Κεφάλαιο Είκοσι Δύο - Λάβα Στον Πάγο

929 93 86
                                    

Δύο μήνες μετά...

Το φθινόπωρο είχε εισβάλει πλέον για τα καλά ερηπώνοντας στο πέρασμα του το γλυκό ζεστό καλοκαιράκι .

Οι επιχειρηματίες που παραμέριζαν στο νησί είχαν αρχίσει σταδιακά να επιστρέφουν στην Νέα Υόρκη παρομοίως και οι Άστον οπου ήδη πακετάριζαν αποσκευές .

Μα για το ζευγάρι τα πράγματα φάνταζαν λιγάκι διαφορετικά έπειτα απο το μοιραίο εκείνο βράδυ που έπεσαν οι μάσκες ξεγυμνόνοντας την ψυχή του .

Έπειτα απο τα σκληρά αδυσώπητα του λόγια που με ευκολία ξεστόμιζε έτρεχε με δάκρυα στα μάτια να κουρνιάσει που ;
Σε ένα κενό δωμάτιο που χωρούσε μόνον εκείνη κι την θλίψη της .

Δεν είχε αγκαλιά να κλάψει ουτε ήξερε αν χρειαζόταν το μοναδικό πράγμα που είχε οριστικά ξεκαθαρίσει πλέον μέσα της ήταν η φυγή !

Μπούκαρε στο δωμάτιο της σαν σίφουνας βροντώντας την πόρτα πισω της δίχως να την ενδιαφέρει εάν θα ενοχλούνταν ο σύζυγος της εφόσον την είχε ισοπεδώσει δίχως ενοχές .

Απορούσε ακόμη πως είχε αφήσει ανεξέλεγκτη την καρδιά της να ελπίσει πως αυτος ο γάμος θα κατόρθωνε να επιβιώσει παρά τις δυσκολίες.

Μα πως τόλμησε να πιστέψει σε έναν άνθρωπο σκληρό σαν βράχο που δεν έτρεφε εσωτερικά συναισθήματα παρα μια πέτρα για καρδιά ;

Σαφώς δεν τον ένοιαζε έπαιζε μαζί της από την μια την φιλούσε κι χανόταν κι απ την άλλη την έδιωχνε με το χειρότερο τρόπο .

Χωρίς δεύτερη σκέψη άρπαξε την μεγάλη μπλέ βαλίτσα της από την γωνία της γκαρνταρόμπας κι άρχισε να πετά ένα ένα τα ρούχα της σαν φωτογραφίες στην φωτιά .

Ξεσπούσε πάνω τους την μελαγχολία κι την πίκρα της ειδάλλως δεν θα μπορούσε πλέον να ελέγξει τον εαυτό της κι ίσως ίσως αυτό που θα επακολουθούσε να μην το περίμενε κανείς .

Αφου μάζεψε τα περισσότερα το βλέμμα της εστίασε στο νυφικό της φάνηκε πως ακόμη κι εκείνο την περιγελούσε κι για τον τρόπο που ειχε καταλήξει η καθόλα ευτυχισμένη ημέρα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να ζήσει .

Μονο που στην περίπτωση της δεν είχε ουδέποτε ονειρευτεί τόσο μπερδεμένη την ζωή .

Να πάρει δεν χρειαζόταν τον γάμο παρέμενε πιστή στο στόχο της να χτίσει μια επιτυχημένη επιχειρηματία .

Είχε στόχους ιδανικα κι όλα εκείνα τα ποδοπάτησε στεγνά σε μια μόλις ημέρα ο άνθρωπος που είχε αγαπήσει διότι δυστυχώς τον είχε ερωτευτεί παράφορα κι βίωνε απόρριψη αλλα κι κοροιδεία !

Στα Άδυτα της Καρδιάς σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα