Κεφάλαιο Σαράντα Τέσσερα - Στιγμές Ευτυχίας

957 76 22
                                    

Σαν η ηδονή τους σάρωσε κύμα παλιροικό ξεβράζοντας τους σε απάνεμο λιμάνι απέμειναν αγκαλιασμένοι στο ίδιο ακριβώς σημείο .

Κανείς τους δεν μιλούσε απολάμβαναν τις δονήσεις της σιωπής απο τους απόηχους των καρδιών τους που βροντο χτυπούσαν στον ίδιο παλμό με μικρά φτερουγίσματα ευτυχίας

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κανείς τους δεν μιλούσε απολάμβαναν τις δονήσεις της σιωπής απο τους απόηχους των καρδιών τους που βροντο χτυπούσαν στον ίδιο παλμό με μικρά φτερουγίσματα ευτυχίας.

Πρώτη ξέφυγε απο το σφικτό αγκάλιασμα του η Μαρίνα χαμογελώντας του προκλητικά σαν να τον καλούσε να γευτεί ακόμη μια φορά το κορμί της.

Άπλωσε το χέρι της αφήνοντας το μετέωρο ανάμεσα τους περιμένοντας το δικό του , το βλέμμα του είχε σκοτεινιάσει διακρίνοντας πως παρατηρούσε το γεμάτο στήθος της.

Άπλωσε το χέρι της αφήνοντας το μετέωρο ανάμεσα τους περιμένοντας το δικό του , το βλέμμα του είχε σκοτεινιάσει διακρίνοντας πως παρατηρούσε το γεμάτο στήθος της

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Δίχως να του αρνηθεί αυτό που διάβαζε στα μάτια του σήκωσε μονομιάς το πουλόβερ της αφαιρώντας το δαγκώνοντας τα πρησμένα απ τα φιλιά του χείλη της.

《Χμ..με προκαλείς πολύ άσχημα..》ψέλλισε ζαλισμένος απ την ομορφιά της καθώς αφαιρούσε με μάτια καρφωμένα επάνω του κι το μαύρο σουτιέν της.

《Τι νιώθεις αυτή την στιγμή αντικρίζοντας με εμπρός σου ολόγυμνη μωρό μου ;》

《Χα..δεν φαντάζεσαι ποθώ να σε γευτώ αυτη την φορά αργά ..βασανιστικά..να φιλήσω κάθε πόντο του κορμιού σου..》πρόφερε γελώντας .

《Τι περιμένεις..είμαι όλη δική σου ..》πρόφερε ανοίγοντας τα χέρια της σε ένδειξη ολοκληρωτικής παράδοσης .

Στα Άδυτα της Καρδιάς σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα