Κεφάλαιο Τριάντα Τέσσερα - Νιώσε..θυμήσου

816 89 60
                                    

Η Αφροδίτη που δεν είχε ιδέα για την επιστροφή της άφησε για λίγο το μωρό απ την αγκαλιά της που δεν άδειαζε στιγμή απ την ώρα που την γνώρισε.

Δειλά προχώρησε προς τον επάνω όροφο τρομαγμένη καθώς ο πυροβολισμός επέφερε μια νεκρική σχεδόν σιγή στον χώρο.

Η μικρή προαισθανόμενη την ένταση που επικρατούσε έβαλε τα κλάματα πράγμα που συνήθιζε τελευταία ειδικότερα υπο το πρίσμα της απουσίας της μητέρας .

《Ησύχασε ψυχή μου ..όλα θα φτιάξουν θα δείς μα η γιαγιακά πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί πως ο μπαμπάς μας είναι καλά !》πάσχιζε να την παρηγορήσει αγκαλιάζοντας την εκ νέου.

Έφερε στο νου της συγκινημένη την ημέρα που αντικρίσε γιά πρώτη φορά το μικρό θαύμα στα χέρια του Κρίστιαν

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Έφερε στο νου της συγκινημένη την ημέρα που αντικρίσε γιά πρώτη φορά το μικρό θαύμα στα χέρια του Κρίστιαν.

Καθόταν σκεπτική στο σαλόνι συντροφιά με ενα κέντημα που πάσχιζε να τελειώσει με σκοπό να το στείλει στην εγγονή της που είχε έννοια.

Σαν χτύπησε το κουδούνι παραξενέυτηκε μα συνάμα χάρηκε καθώς ενα χαρμόσυνο προαίσθημα ανέτειλε στην ψυχή.

Σηκώθηκε και με αργά βήματα πλησίασε  έτοιμη να αγκαλιάσει την εγγονή της έπειτα απο τόσους μήνες βέβαιη πως κατάφερε να την μεταπείσει.

Η τουλάχιστον αυτό την άφησε να πιστέυει σαν έφυγε κυνηγημένος για το νησί απαιτώντας κάθε πιθανή λεπτομέρεια που γνώριζε.

Κοντοστάθηκε εκτασιασμένη στο κατώφλι σαν αντίκρισε τον Κρίστιαν μονάχο του με ενα βρέφος μικροσκοπικό στην αγκαλιά του.

Κοντοστάθηκε εκτασιασμένη στο κατώφλι σαν αντίκρισε τον Κρίστιαν μονάχο του με ενα βρέφος μικροσκοπικό στην αγκαλιά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Στα Άδυτα της Καρδιάς σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα