25.BÖLÜM

2.7K 152 367
                                    

İlk öncelikle bu bölümü
-yesilelma-
slytherinpprincess
bella_Lestrang_Black
Güzelliklerime ithaf ediyorum 💛
( Bir daha ki bölümlerde başka okuyucularıma ithaf edicem 😊 )

Keyifli okumalar 💚

Aradan 5 ay geçmişti ginny ve harry evlenmişti pansy 2 haftalık hamileydi theo ve astoria ise nişanlanmıştı. Hermione ve draco ise 1 haftadır konuşmuyorlardı sorun draco'dan kaynaklanıyordu. Kendisine bir haftadır gece 12 gibi mektup geliyordu mektupta gizlenme büyüleri vardı bu yüzden hermione mektupta ki yazıları okuyamıyordu. Draco mektupları okuduktan sonra gitmesi gerektiğini söyleyip evden çıkıyor sabaha kadar gelmiyordu. Geldiğinde ise yorgun olduğunu söyleyip yatıyor bir kaç saat sonra bakanlığa gidiyordu. 1 hafta içinde neredeyse hiç bir şey yememiş ve zayıflamıştı elmacık kemikleri belirginleşmeye başlamıştı. Hermione draco için endişeleniyordu fakat bir yandan da aklını kemiren düşünceleri ile uğraşıyordu. Draco'nun onu aldattığını düşünüyordu bu düşünceleri kafasından silmeye çalışıyordu fakat her seferinde başarısız oluyordu. Sabah saat 8:30 olmuştu hermione yavaşça yataktan kalktı yanında yatan kocasına baktı. Yüzü solmuş ve beyazlamıştı göz altları uykusuzluk ve yorgunluktan dolayı morarmıştı. Hermione bir süre draco'yu izledi daha sonra banyoya gitti ılık bir duş aldıktan sonra adımlarını giyinme odasına yönlendirdi. Draco kalkmıştı hermione'ye bir şey demeden banyoya ilerledi bu durum hermione'yi üzüyordu. Eskiden sürekli farklı işler peşinde olan draco bir haftadır doğru düzgün hermione'nin yanına yaklaşmıyordu.Hermione normal bir kot ve tişört giydikten sonra aşşağı indi ev cinleri her zaman ki gibi büyük bir özenle hazırlamıştı masayı. Hermione masaya oturduğunda bir ev cini yanına gelmişti.

"Efendi Malfoy bir isteğiniz var mı ?"
"Hayır yok teşekkür ederim"
"Peki efendim"

Ev cini mutfağa doğru uzaklaşırken draco bakanlıkta giydiği cüppesini  giyip aşşağı inmişti her ne kadar evde eşofman ile gezse de bakanlıkta resmi olmalıydı. Kendisi seherbaz bölümünde çalışıyordu ve en iyi seherbazlar arasına girmeyi başarmıştı. Sessizce masaya oturdu ve tabağına sadece 2 dilim kaşar peyniri koydu onları yavaşça yiyordu. Fakat ne sesi çıkıyordu ne de soluğu hermione onun açlıktan öleceğine inanıyordu. Önüne bir kaç dilim ekmek alıp üzerlerine reçel sürdü ve draco'nun tabağına koydu.

"Yemek istemiyorum" dedi draco soğuk bir ses tonu ile.
"Onları yemek zorundasın draco bir haftadır adam akıllı yemek yemedin açlıktan ölüceksin"
"Sana bir şey yemek istemiyorum dedim"
"Yemek zorundasın"
"Sana bir şey yemiycem dedim bir kere de dediğimi anla" dedi draco bağırarak.

Hızla masadan kalktı ve kapıya doğru ilerledi ceketini aldıktan sonra kapıyı çarparak evden çıkmıştı. Kapı sesi tüm evde yankılanmıştı hermione dolu olan gözlerini sildikten sonra masadan kalktı. Canı şu an sadece tatlı istiyordu ev cinlerinden birini çağırdı.

"Efendim bir isteğiniz mi var ?"
"Evet bana çilek eritilmiş beyaz çikolata bir kavanoz çikolata ayrıyetten 4 tablet daha çikolata bir kaç dilim çikolatalı pasta ve bol çikolatalı milkshake"

Ev cini şaşırmış bir şekilde hermione'ye baktı kafasını sallamakla yetindi. Yarım saat içinde hermione'nin dediklerini getirmişti hermione büyük bir iştah ile tatlılara saldırıyordu.


Akşam saati olmuştu yemek her zaman ki gibi sessiz geçmişti saat 8'e gibiydi draco ve hermione salonda oturuyorlardı ikisi de birbirine bakmıyor sadece kitap okuyorlardı. Açık olan camdan bir baykuş süzüldü draco anında baykuşun ağzından mektubu almıştı. Koltuğa geri oturup mektubu açtı üzerinde ki yazıları okuyordu hermione kafasını kaldırıp mektuba baktı. Her zaman ki gibi mektupta ki yazıları göremiyordu sinirle geriye yaslandı şüphelerinin gerçekten çıkmasından korkuyordu. Draco ayağa kalktıktan sonra odasına gidip kıyafetlerini değiştirdi ve aşşağı indi.

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora