17.BÖLÜM

3.6K 170 230
                                    

Dolu dolu 2 ay geçmişti okul bugün kapanıcaktı 7. Sınıf öğrencilerinin üzerinde bir hüzün vardı. Çünkü bir daha ki yıl hogwarts'a gelemiyecek ve ders işleyemiyeceklerdi. Bugün Dumbledore'un düzenlediği harika bir balo vardı pansy ginny'yi de kendi odalarına çağırmıştı üç kızda birbirlerinin saçlarını ve makyajlarını yapıyor gülüşüp eğleniyorlardı. Hermione gri çiçek ve taş detayları olan bir elbise giymişti pansy tüllü kısa yeşil bir elbise tercih etmişti ginny ise göğüs kısımlarında çicekler olan siyah bir elbise giymişti. Ron harry ve draco ise klasik siyah takım elbise giymişti kızlar makyajlarını son kez tazelediler ve aşşağı indiler. Erkekler onlara hayranlık ile bakıyordu draco yavaşça genç kıza yaklaştı  belinden çekerek dudaklarını birleştirdi.

"Sen çok güzelsin"
"Sende çok yakışıklısın"

Hermione sevgilisinin dudaklarına son kez öpücük kondurdu ve arkadaşları ile beraber ortak salondan çıktılar. Büyük salon çok kalabalıktı şarkılar içkiler yemekler her yerdeydi hermione ve diğerleri astoria ve millicent'ların oturduğu masaya gittiler.

"Vaay siz çok güzel olmuşsunuz kızlar ama kimse sevgilimi geçemez" dedi theo astoria'nın dudaklarına ufak bir öpücük kondururken.
"Teşekkür ederiz theo"

Hermione masaya oturdu kendini nedensizce gergin hissediyordu gerginliğini atmak için önünde duran içki bardağını aldı ve tek dikişte bitirdi bardak kendini büyü ile yenilemiş ve tekrar içki ile dolmuştu.

"Hermione sarhoş olucaksın yavaş iç" dedi draco sevgilisini uyarır şekilde.

Hermione içinde ki gerginliğin azaldığını hissediyordu ortam da hareketli müzikler çalıyor öğrenciler çılgıncasına dans ediyor. Kimi çiftler ise köşelerde öpüşüp koklaşıyordu hareketli müzik yerini slow müziğe bıraktı. Deli gibi dans edenlerin hepsi partnerleri ile sakin bir şekilde dans etmeye başlamıştı.

"Bu dansı bana lütfeder misiniz Kraliçem ?" Dedi draco hermione'nin önünde eğilerek.
"Evet kralım sizin ile dans etmek isterim" dedi hermione gülerek.

Draco kızın zarif parmaklarını kendi parmaklarına kenetledi ve onu dans pistine çekti ellerini kızın ince beline yerleştirdi ve kendine çekti. İkisi de uyum içinde dans ediyorlar ve gözlerini birbirlerinden ayırmıyorlardı.

"Seni seviyorum hermione"
"Bende seni"


Okul biteli 2 ay olmuştu hermione bir kaç hafta ailesi ile zaman geçirmişti daha sonra ise draco ile bir malikaneye taşınmıştı. Hermione her ne kadar bu malikanenin abartılı olduğunu ve iki kişi için fazla büyük olduğunu söylese de iki ailede bunu kabul etmemiş Granger ve Malfoy ailelerine yakışacak derece de bir malikane olmasını söylemişti. Hermione tabağa çilek koymuş yanına ise beyaz çikolata eritmişti bahçede oturmuş çilek çikolata yiyordu.

"Hayatım ben çıkıyorum"
"Nereye gidiyorsun ?" Dedi hermione hesap sorarcasına.
"Bi işim var bu arada akşam güzel ol seni bir yere götürücem"
"Neresi burası ?" dedi hermione heyecanla.
"Sürpriz her neyse ben çıkıyorum seni seviyorum"

Draco eğilip nişanlısının dudaklarına ufak ve kısa bir öpücük kondurdu daha sonra cisimlendi. Hermione ise tabakları alarak odasına çıktı giyinme odasına girerek güzel siyah bir elbise buldu.


Akşam olmuştu hermione elbiseyi üzerine geçirmişti hafif bir makyaj yapıp saçlarını salmıştı. Draco eve cisimlendi hermione'yi görünce gözleri kamaştı kendi giyinme odasına giderek siyah bir takım elbise giydi ve odaya geri döndü.

"Gidelim mi ?"

Hermione heyecanlanmıştı bu yüzden sadece başını salladı ve draco ile beraber cisimlendi. Bir restaurant'a gelmişlerdi draco elini kızın beline koydu ve onu oturacakları masaya yönlendirdi. Listeden yemekleri ve tatlıları seçmişlerdi et ve patetes püresi gelmişti draco birer kadeh şarapta istemişti. Bir yandan yemeklerini yudumluyor bir yandan da sohbet ediyorlardı fakat hermione buraya geldikleri hala anlamamıştı. Hermione tatlı olarak beyaz çikolatalı ve çilekli bir pasta seçmişti draco ise klasik çikolatalı pasta istemişti. Tatlılarda bitince draco tam zamanının olduğunu düşünüyordu ceketinin iç cebinde bulunan siyah kadife kutuyu çıkardı hermione ise draco'ya bakıyordu. Draco yavaşça ayağa kalktı daha sonra kızın önünde diz çöktü.

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Où les histoires vivent. Découvrez maintenant