1.BÖLÜM

7.7K 313 526
                                    

Hermione saatinin çalması ile uyandı sabah saat 9'du ve Granger'lar 9.30'da kahvaltı sofrasında olurdu. Yorganı üzerinden atarak ayağa kalktı ilk olarak banyoya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra odasına geri döndü daha sonra giyinme odasında gidip üzerine günlük kıyafetlerinden birini giydi ve aşşağı indi. Babası ve annesi masada oturmuş hermione'yi bekliyordu.

"Günaydın kızım" dedi Mr.Granger bugün çok neşeli görünüyordu.
"Günaydın baba" dedi hermione şaşırmış bir şekilde.
"Tatlım hadi otur"

Hermione kendi yerine oturduktan sonra tabağına bir kaç tane peynir koydu ve onları yemeğe başladı.Bir kaç dakika sonra babası yalandan öksürdüğünde hermione kafasını babasının olduğu yere çevirdi.

"Hermione annen ile sana söylememiz gereken bir şey var"
"Evet baba sizi dinliyorum"
"Biliyorsun malfoylar ile bir kaç gün önce bir iş anlaşması yaptık bunun sonucunda da büyük bir miktar para ödiycektim fakat o gün gittiğimde lucius benden başka bir şey istedi.

Flashback

Robert Granger Malfoyların iş yerine gelmişti elinde ki koca çantanın içinde yüksek bir miktarda para vardı. Binanın 14. Katına çıkarak Lucius Malfoy'un odasına girdi.

"Hoşgeldin Robert"
"Hoşbuldum Lucius"
"Bir şey içer misin ?"
"Aslında bir kahve işimi görür"

Lucius Malfoy onaylarcasına başını salladı ve sekreter kadının ismini söyledi. Kadın içeri girerek lucius malfoy'un karşısında durdu.

"Buyrun efendim ?"
"Robert Granger ve bana bir kahve"
"Peki efendim hemen getiriyorum"

Kız odadan dışarı çıktı bir kaç dakika içinde elinde iki tane kahve fincanı ile geri döndü. Çalışanların hepsi büyücü olduğu için kahveler çabuk gelmişti. Kız Robert'ın önüne kahveyi bıraktıktan sonra odadan çıktı.

"Evet robert ziyaretinin sebebini öğrenebilir miyim ?"
"Biliyorsun anlaşmamızdan sonra sana yüklü bir miktar da para ödemem gerekiyordu bende onu getirdim"
"Biliyor musun robert bende seninle o konuyu konuşmak istiyordum senden para istemiyorum"

Robert Granger buna sevinmişti çünkü ödeyecekleri para gerçekten yüklü bir miktardı.

"Bunun yerine senden başka bir şey istiyorum"
"Ne istiyorsun lucius ?"
"Oğlum draco ile kızın hermione okulun açılmasına bir hafta kala nişanlansın çünkü oğlum kızına karşı bir şeyler hissediyor ve bizde para yerine böyle bir karar aldık"

Robert Granger biraz düşündü hermione bunu kabul edebilir miydi ? Eğer bu teklifi kabul etmezse malfoylar ile olan anlaşması bitebilirdi.

"Kabul ediyorum Lucius"
"Peki o zaman sizin malikane de yaparız ne dersin ?"
"Tamam kabuldür"

Robert Granger parasını da alarak ordan uzaklaştı.

Flasback End

Hermione sinirden köpürmek üzereydi ailesi ona sormadan onu malfoy ile nişanlandırmıştı hayatı boyunca nefret ettiği bir adamla.

"Siz ne yaptığınızı farkında mısınız ?"
"Evet hermione nişan bu hafta sonu olucak davetli listesi her şey hazır sadece mücevherlerin kaldı onlarda yarın halledilicek"
"Bunu asla kabul etmem baba malfoyları sevmediğimi biliyorsun tabii cissy hariç o iyi kalpli bir kadın ama o kocası ve oğlu egoist manyakların önde gideni"
"Hermione laflarına dikkat et"
"O çocukla nişanlanmak istemiyorum"

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Where stories live. Discover now