3.BÖLÜM

6K 240 762
                                    

Hermione ve draco bir mücevher dükkanına gelmişlerdi adam onları selamladı draco ve hermione ise adamın gösterdiği yere oturdu.

"Hoşgeldiniz Bay Malfoy sizi uzun zamandır göremiyordum"
"Hoşbuldum bugün size nişanlımı da getirdim nişan yüzüğü bakıcaz ve ona bir kaç küpe kolye felan"
"Küpe veya kolye istemiyorum"
"Ama almak zorundasın"

Draco gülümsedi adam ise bir kaç tane nişan yüzüğü modeli çıkardı hermione aralarından en sade olanını seçti. Daha sonra bir kaç tane pırlanta kolye almak zorunda kaldı mücevherlerin parası ödendi ve beraber dükkandan çıktılar.

"Şimdi bizim eve gidelim"
"Hayır kendi evime gidicem"
"Sana soru sormadım hermione gidicez dedim"

Draco hermione'nin dudağına öpücük kondurdu hermione ise tiksinir gibi çocuğa baktı ikisi beraber malfoy malikanesine cisimlendiler. Kapıyı bir ev cini açmıştı Narcissa her zaman ki asilliği ile oturuyor ve önünde ki şarabı yudumluyordu.

"Anne bak size kimi getirdim"

Narcissa Malfoy kafasını oğluna çevirdi.

"Hermione hoşgeldin"
"Hoşbuldum cissy"
"Gelin hadi oturun"

Hermione cissy'nin karşısına oturdu draco ise hermione'nin yanına oturdu elini kızın omzuna attı ve kendine çekti hermione uzaklaşmak istese bile draco onu çok sıkı tutmuştu.

"Ee biliyorsunuz bir kaç gün sonra nişanınız var heyecanlı mısın hermione ?
"Çok o kadar heyecanlıyım ki cissy heyecandan ölücem"

Hermione bunu dedikten sonra gözlerini devirdi narcissa ise gülümsemişti bir kaç dakika sonra salona Lucius Malfoy girdi üzerine her zaman ki gibi siyah takım elbisesi vardı saçları özenle taranmıştı ve parlıyordu.

"Hoşgeldin Hermione" dedi lucius ve karısının yanına oturdu.
" Hoşbuldum Mr.Malfoy"

Bir kaç saat boyunca sohbet ettiler hermione gitmek için kalktığında cissy onu durdurdu.

"Herm seni yemek yemeden bırakır mıyız ?"
"Ama aile-"
"Merak etme annene bir patronus gönderdim"

Hermione sadece narcissa'nın hatırına yemek masasına oturdu ve bir şeyler yemeğe başladı.


Hermione arkadaşlarının yardımı ile nişanlığını giymişti ilk başta annesine bu elbiseyi giymeyeceğini çünkü bunun gelinliğe benzediğini söylemişti fakat annesi diktiricek zamanlarının kalmadığını daha önceden fikrini değiştirmesi gerektiğini söylemişti. Ginny ve pansy odada geziyorlardı hermione ginny ile çok görüşmese de onunla arkadaştı.

"Hermione melek gibi oldun"
"Sağolun kızlar"

Hermione bunları söylerken gülmüyordu bile şu an cidden çok mutsuzdu çünkü bir kaç dakika sonra nefret ettiği adam ile nişanlanıcaktı. Pansy ve ginny odadan çıktıktan sonra yatağa oturdu hayatı ne ara bu kadar boktan bir hal almıştı şu anda yatağında oturup kitap okuyor olabilirdi ve ya theo ve pansy ile birlikte birbirlerine şaka yapıyor olabilirlerdi fakat hermione yatağında oturmuş nişan saatini bekliyordu bu hayatında geçirdiği en boktan gündü.

"Mrs.Granger inme vaktiniz geldi"

Hermione sadece tamam anlamında başını salladı kız dışarı çıktıktan sonra ayağa kalktı derin bir nefes aldı aynadan son kez kendine baktı gözlerinde ki yaşları geri itti suratına yapmacık bir gülümseme ekledi ve odasından çıktı. Merdivenlere geldiğinde herkes ona bakıyordu draco kürsüde bekliyordu ve adeta büyülenmişçesine sevdiği kıza bakıyordu. Hermione yavaş adımlarla merdivenlerden indi ve en sonunda kürsüye geldi draco'nun yanına geçti Lucius Malfoy ve Robert Granger bir kaç cümle kurdular seçtikleri nişan yüzüklerini parmaklarına geçirdiler.

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Where stories live. Discover now