24.BÖLÜM

2.8K 158 167
                                    

Pansy ve diğerleri o gün gelmişlerdi pansy ve ron evlenicekti bu hepsi için harika bir haber olmuştu. Ginny her ne kadar harry ile evlenmek istediğini söylese de ron ondan önce evlenemeyeceğini söyleyip herkesi güldürmüştü. Bugün ron ve pansy'nin düğünü vardı hermione mavi taş ve tüy detayları olan bir elbise giymişti ginny kırmızı uzun ve tüllü bir elbise giymişti astoria ise mor ve yıldızlı bir elbise tercih etmişti. Erkekler ise normal siyah takım elbise tercih etmişlerdi düğün parkinson malikanesinin bahçesinde yapılıyordu. Çünkü pansy böyle istemişti ginny ve astoria pansy'nin yanına çıkmıştı hermione de çıkmak istiyordu fakat draco onu bir türlü salmamıştı. Hatta hermione gitmek istediğinde draco onu dizine oturtmuş ellerini beline bağlayıp kızın kaçmasını engellemişti.

"Draco lütfen beni bırakır mısın zaten az sonra beni görüceksin"
"Sende az sonra pansy'yi görüceksin"
"Draco inat etme de bırak beni"
"Hayır bitanem"
"Draco sinirlenmeye başlıyorum"
"Sinirlenince daha güzel oluyorsun ve bu benim için daha iyi oluyor"
"Draco Lucius Malfoy eğer beni bırakmazsan 1 hafta boyunca başka odada yatar ayrıca bana dokunamazsın !!"
"Yol senindir" dedi draco hermione'yi serbest bırakarak.

Hermione gülümsedi ve kocasının dizinden kalktı daha sonra dönüp draco'nun dudaklarına bir öpücük kondurdu. Malikaneye girip merdivenlere yöneldiğinde theo'nun sinirle aşşağı indiğini gördü.

"Ne oluyor theo ?"
"Pansy'ye küstüm ben"
"Nedenmiş o bakayım ?"
"Bana söz vermişti düğününde makyajını ben yapacaktım"

Hermione bu cümle üzerine bir kahkaha patlattı.

"Sen makyaj yapmayı nereden öğrendin ki ?"
"Slytherin kızları sürekli makyaj yapıyordu bende onlardan öğrendim bana söz vermişti mione bana bana theosuna fakat içeri bir girdim makyajı yapılmış"

Theo başka bir şey demeyip aşşağı indiğinde hermione de adımlarını pansy'nin odasına yöneltti. İçeri girdiğinde ginny ve astoria sinirden köpürmüş olan pansy'yi sakinleştirmeye çalışıyordu fakat iki kızın da kendilerini gülmemek için zor tuttukları belliydi.

"Ne oluyor burda ?"
"Theo bana saldırdı" dedi pansy
"Nasıl yani"
"Bildiğin odaya girdi sonra üzerime atladı neymiş efendim makyajımı o yapacakmış ben ona söz vermişim eline pamuk alıp makyajımı temizliycekti aptal"

Hermione bunun üzerine kahkaha attığında ginny ve astoria da ne zamandır içlerinde tuttukları kahkahayı attılar.

"Siz hepiniz derhal susun"

Kızlar zorla da olsa sustular. Yarım saat geçmişti ginny ve astoria aşşağı indiğinde hermione hala odadaydı. Pansy'nin mihraba inmesine az kalmıştı.

"Pansy sen cidden prenses gibisin"
"Sağol herm"
"Çocukluktan beri arkadaşız neredeyse beraber büyüdük şimdi ikimizde evliyiz inanabiliyor musun ?"
"Ay sus ağlatıcaksın beni makyajım bozulacak"
"Merak etme theo yenisini yapar"

İki kızda bunun üzerine kahkaha attı hermione pansy'ye veda edip aşşağı indi ve draco'nun yanına gitti. 10 dakika sonra pansy babası ile beraber çıkmış mihraba doğru yürüyordu. Pansy normalde şahit olarak hermione'yi seçmişti fakat theo bunu kabul etmeyip kızın başının etini yiyince pansy kararını değiştirmek zorunda kalmıştı. Hermione için sorun değildi ginny ise şahiti olarak hermione'yi seçiceğini söylemişti. Yeminler edilmişti düğün tüm hızı ile devam ediyordu herkes deli gibi dans ediyordu pansy slytherin'den tanıdığı ve sevdiği arkadaşlarını çağırmıştı. Ron da aynı şekilde gryffindor'dan sevdiği arkadaşlarını çağırmıştı. Bu sayede gryffindor ve slytherin öğrencileri birbirleri ile daha iyi anlaşmış ve konuşmaya başlamıştı. Hermione her zaman ki gibi delicesine dans ediyor yerinde duramıyordu hareketli müzik bitmiş slow müzik başlamıştı. Hermione daha yerine oturamadan draco tarafından tekrar piste sürüklenmişti. Draco kızı belinden tutup kendine çekmişti hermione ise kollarını genç adamın boynunda birleştirdi.

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Where stories live. Discover now