7.BÖLÜM

3.9K 189 230
                                    

Ertesi gün olmuştu hermione yatağında oturmuş kitap okuyordu bi anda penceresine konan baykuşla irkildi bu kendi baykuşuydu baykuşun ağzında bir mektup ve bacağına bir kutu vardı kutuya küçültme büyüsü uygulanmıştı. Hermione kitabını komidinin üzerine bıraktı ve yatağından kalkıp pencerenin önüne geçti pencereyi açıp baykuşu içeri aldı mektubu komidine koyduktan sonra paketi eline aldı paket anında büyümüştü hermione komidinin çekmecesinde ki baykuş yemini avcuna doldurdu ve baykuşuna verdi baykuş büyük bir iştah ile yemeğini yedikten sonra uzaklaştı. Hermione hemen mektubu açtı fred&george'dan dı.

Sevgili Hermione

Biz iyiyiz umarım sende iyisindir açıkçası böyle bir şey istemen bizi şaşırttı. Her neyse tezek bombasını isteğinden fazla koyduk ve para istemiyoruz sen bizim arkadaşımızsın :)

Sevgilerle Fred&George

Hermione gülümseyerek mektubu kenara koydu ve kutuyu açtı yaklaşık 15 tane tezek bombası vardı kutuyu geri kapattı ve çekmecesine koydu daha sonra kitabına geri döndü.


Hermione pansy astoria ve millicent planı başka kimseye anlatmamıştı slytherin öğrencileri bile bu planı bilmiyordu hafta sonu olmuştu parti saati gelmişti. Hermione ve diğerleri ortak salona indiler.

"Nereye gidiyorsunuz bu saatte ?" dedi draco.
"Seni ilgilendirmez" dedi hermione sert bir ses tonu ile.
"Beni ilgilendirir bu binanın sorumlu öğrencisi benim"
"Bende bu binanın sorumlu kız öğrencisiyim ve sorumluluğu üstleniyorum" dedi hermione kafa tutar şekilde.

4 kızda hızla binadan çıktı ve ihtiyaç odasına doğru gitmeye başladılar hermione herkesin eline 3 tane tezek bombası verdi. İhtiyaç odasının önüne geldiklerinde hermione üç kere odanın önünde dolaştı parti yapabileceğim bir yere ihtiyacım var diye düşündü. Kapı belirdiği anda içeriden sesler gelmeye başlamıştı.

"Ee ne duruyoruz hadi girelimde slytherinsiz parti nasılmış gösterelim.

Hermione kapıyı açtı ve içeri girdi parti alanı cidden büyüktü slytherin hariç diğer tüm binalardan öğrenciler bulunuyordu. Önlerinde merdiven bulunuyordu fakat hiç biri merdivenden inmemişti sadece önlerinde olan görüntüyü izliyordu en sonunda hufflepuff'tan Hannah onları fark etmişti.

"Hey sizin burda ne işiniz var ?"

Herkes suspus olmuştu şarkı sesi susmuştu herkes merdivenlerin başına duran pansy hermione astoria ve millicent'a bakıyordu.

"Hadi ama abbott slytherin'siz bir parti olucağını mı düşündün ?"
"Sizi davet eden yoktu buraya nasıl girebilirsiniz ?"
"Slytherin farkı diyelim"
"Ne istiyorsunuz bizden ?"
"Sadece size slytherinsiz bir parti nasıl olur onu göstericez"

Kızlar ellerinde bulunan tezek bombalarını bir bir parti alanına fırlattı her yer duman olmuştu ve iğrenç kokuyordu herkes burnunu tıkıyor kaçmaya çalışıyordu fakat dumandan dolayı kimse bir şey göremiyor ve birbirine çarpıyordu.

"Size iyi eğlenceler" diye bağırdı hermione ve diğerleri ile beraber parti alanından çıktı.

Çıktıları gibi kahkaha atmaya başlamışlardı.

"Aman tanrım şu anda orasını düşünemiyorum"
"Üzerlerinde ki bok kokularını atabilirlerse şükür etsinler"

Hepsi gülerek ortak salona girdi herkes onlara bakıyordu fakat hiç biri umursamadı ve yataklarına gittiler.


Aradan 1 gün daha geçmişti parti mevzusu patlamıştı slytherinden 200 puan eksiltilmişti fakat slytherin binalar arasında hala ilk sırada bulunuyordu o kadar puan kaybetmelerine rağmen. Dördüde profesör snape tarafından bu akşam sorguya çekilicekti slytherin öğrencileri bu olayı duyunca delirmişti.

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Where stories live. Discover now