20.BÖLÜM

3K 152 249
                                    

Bu arada bölüme başlamadan önce bir şey demek istiyorum. Kullanıcı adımı değiştirdim ( neden bunu söylüyorum hiç bir fikrim yok )
Yeni kullanıcı adım: -BettyCherlyBlack-

Neyse keyifli okumalar 💙

Aradan bir kaç saat geçmişti yemek saati gelmişti hermione karnının acıktığını hissediyordu şu an yemek yemek istemiyordu. Fakat bir tatlı fena gitmezdi draco hala gelmemişti ve hermione'de bunu önemsemiyordu zaten iğrenç bir balayı geçirmişti. Üzerine kısa bir elbise giydi oda kartını aldıktan sonra aşşağı indi aynadan kendine baktı gözleri şişmişti ve kötü gözüküyordu. Hermione bunu önemsememeye çalıştı ve aşşağı kata indi kapıyı açıp çıkmak istediğinde karşısında draco'yu buldu.

"Hermione nere-"

Hermione draco'yu dinlemedi çocuğun omzuna çarparak asansörlerin yanına gitti ve ilk gelen asansöre binip aşşağı kata indi. Draco ise kızın arkasından bakmıştı daha sonra odaya girip üzerini değiştirdi ve yemekhane katına indi. Hermione küçük bir tabağa bir kaç dilim pasta koymuştu ve onları yiyordu draco yemekhaneye girdiğinde hermione'nin içini bir huzursuzluk kapladı. Draco gülümseyerek masaya oturdu tam karısının dudağına bir öpücük kondurucaktı ki hermione ayağa kalktı.

"Sana afiyet olsun umarım yemekler boğazında kalmaz"

Hermione yemekhaneden çıktı draco'ya çok sinirliydi bi de utanmadan onu öpmeye kalkıyordu bir kaç saat önce herkesin içinde ona bağırmış ve onu arkadaşlarına rezil etmişti. Bu düşüncelerle birlikte hermione'nin gözünden bir damla daha yaş düştü asansörden inen camila ve jack çiftini gördü umursamadı ve onlar indikten sonra asansöre bindi. Odaya çıkıp kendini yatağa attı yorgundu başı ağrıyordu canı yanıyordu draco'nun onu sevmiyor olması yada hermione'nin düşüncelerine göre öyle olması genç kızı üzüyordu. Draco ise masada kalakalmıştı hermione'nin ona olan davranışlarını garipsiyordu. Masadan kalkıcakken camila ve jack çiftini gördü draco'ya doğru geldiler.

"Dostum yanına oturabilir miyiz ?"
"Ben kalkıcaktım zaten siz oturun"
"Hermione ile aranda bir şey mi var onu asansöre binerken gördük de" dedi camila.
"Karı koca arasında olur böyle şeyler hem zaten bizde yarın gidicez size iyi eğlenceler"
"Arayı uzatmayalım dostum"
"En kısa zamanda görüşmeye çalışırız" dedi draco lafı kısa tutmaya çalışarak.

Arkadaşlarına veda ettikten sonra yemekhaneden çıktı ve asansöre bindi 6. Kata gittikten sonra odalarına girdi. Yukarı kata çıktı hermione bavulu hazırlıyordu.

"Erkencisin bitanem yarın toplardık bavulu"

Hermione cevap vermedi ve bavulunu toplamaya devam etti draco ise karısına yaklaştı ve arkadan sarıldı.

"Bence bavul hazırlamak yerine eğlenebiliriz bebeğim"
"İstemiyorum git"

Hermione draco'yu itti draco ne zaman yanlız kalsalar hep seks yapmak istiyordu ve hermione bundan rahatsızlık duyuyordu. Ne yani draco onu sadece seks yapabileceği bir kız gibi mi görüyordu hermione bu düşünceleri kenara atmaya çalıştı. Kendini bu aptal düşünceler ile üzmek istemiyordu fakat jack'in dedikleri hala aklındaydı ve hayatının sonuna kadar da çıkmayacak gibi duruyordu.

"Hermione iyi misin ?"

Hermione cevap vermedi üzerine bavuluna koymadığı pijama takımını geçirdi ve yatağa yattı draco ise dolabında ki pijama takımlarından birini üzerine geçirdi ve genç kadının yanına yattı.

"Seni seviyorum" diye fısıldadı genç kadının kulağına.

Hermione ise cevap vermedi ve uykuya dalmaya çalıştı.


Ertesi sabah ilk kalkan hermione olmuştu dün gece bavulunu hazırladığı için rahattı. Aşşağı kata indi ve muggleların televizyon dediği şeyi açtı bir kaç dakika sonra hangi tuşlara basacağını kavramıştı. Kendine bir çizgi film açtı hoşuna gitmişti aradan yarım saat geçmişti draco uyanmamıştı. Hermione draco'nun yanına gidip onu uyandırma tenezzülüne girmedi televizyonu son ses açtı draco sesten dolayı bir kaç dakika içinde uyanmıştı. Pijamaları ve dağınık saçı ile aşşağı indi.

"Ne oluyor böyle ?"
"1 saat içinde odayı boşaltıcaz kalk artık" dedi hermione soğuk bir ses tonu ile.

Draco üşengeçliğinden dolayı yanında getirdiği asası ile bavulunu toplamıştı aşşağı kata indiğinde karısının çoktan hazırlandığı gördü. Resepsiyona inip çıkış işlemlerini yaptırmışlardı daha sonra otelin dışına çıktılar. Muggle insanların kullandığı araba uçak gibi şeyleri bilmediğinden cisimlenmek zorunda kalmışlardı otelin kullanılmayan bir köşesine gittiler. Hermione istemeye istemeye draco'nun elini tuttu genç adam aklına kendi evlerini getirdi ve cisimlendiler. Hermione anlık bir sıkışma hissinden sonra ayaklarının yere bastığını hissetti gözlerini açtığında evi karşısında duruyordu. Draco'nun elini hızla kendi elinden çekti ve eve girdi direk yatak odasına yöneldi bavulunu bir kenara koydu ve yatağın ucuna oturdu. Draco ise odaya geldi karısının kendisine karşı olan soğukluğu onu korkutuyordu ve nedenini öğrenmeye hazırdı.

"Hermione sana bir şey sorucam"
"Sor" dedi hermione sadece.
"Tatile geldiğimiz günden beri soğuksun neden ?"
"Yok bir şey"
"Hermione illa ki bir şey vardır söyle çözelim güzelim"
"Sana yok bir şey dedim"
"Hermione söyle lütfen"
"Tamam söyliyim ne oldu biliyor musun ben balayına gittiğimizi sanıyordum ama balayının cehennemden farkı yoktu neden mi ? Senin harika arkadaşların jack ve camila yüzünden balayımız boyunca bir kere bile suratıma bakmadın yemeklerde hiç yanlız kalamadık hep yanımızda onlar vardı itiraz etmeye fırsatım bile olmadan oturabilirsiniz diyordun. Aa dur en önemlisini unuttum dün öğlen herkesin içinde beni rezil ettin herkesin içinde bana bağırdın arkadaşlarının yanında beni küçük düşürdün. Ben odama gidip ağlarken sen hiç bir şeyi sikine bile takmadan arkadaşların ile eğlendin sonra hiç bir şey olmamış gibi odaya gelip benimle seks yapmak istedin. Neden yanlız kaldığımızda sürekli seks yapmak istiyorsun draco senin için ilişki sadece seks'mi demek bir kadını yatağa atıp sonra onun suratına bakmamak mı demek ? Kusura bakma draco ama bunlar bana ağır geliyor hareketlerine çeki düzen ver yoksa beni burda bulamazsın"

Hermione draco'nun bir şey demesine fırsat vermeden odadan çıktı draco ise şok olmuş bir biçimde yatağa oturdu. Hermione'yi resmen unutmuştu ne kadar da aptaldı ve genç kadının ona ne kadar sinirli olduğunu tahmin bile edemiyordu ve aklında tek soru vardı Kendini hermione'ye nasıl affettiricekti ?"


Draco akşama doğru aşşağı indi karısı salonda oturmuş pasta yiyordu draco hermione'nin yanına gitti.

"Hermione ben senden çok özür dilerim yemin ederim böyle olsun istemezdim keşke dilim kopsaydı da sana bağırmasaydım"
"Kusura bakma malfoy ama tek bir özür dile beni kandıramazsın"

Hermione ayağa kalkıp bahçeye çıktı hermione haklıydı kıza kendini kolay kolay affettiremezdi. Yaptıklarından dolayı pişmandı karısının kalbini kırdığının farkındaydı ve o kalbi onarmaya da hazırdı.

Evet yeni bölüm ile karşınızdayım.

Sizce hermione haklı mı ? Draco onu sadece seks için mi seviyor yoksa gerçekten mi ?

( Yazarınız saçma sorular sormaya devam ediyor 😂😁 )

Draco kendini nasıl affettirebilir ?

Şimdi asıl sorunlara sonra geçicez bunları bir iki bölüm sonra barıştırıcam biraz mutlu olurlar sonra yine kaos ( en sevdiğim )

Bu aralar canım o kadar sıkılıyor ki zaten havalar da sıcak bunaldımm ne yapacağımı bilmiyorum bazen diyom öylesine yazmak için bir Harry Potter İnstragram/Whatsapp kitabı mı yazsam ne azından canım sıkıldıkça bölüm atarım nasıl olur ?

Bölüm Nasıldı ?

Umarım Beğenmişsinizdir 💜🌹

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌹

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Where stories live. Discover now