22.Bölüm

3.3K 135 140
                                    

Aradan 3 gün geçmişti bu 3 günde draco hermione'den her fırsatta özür dilemiş pişman olduğunu gerekirse kendisi için canını bile feda edebileceğini söylemişti. Hermione kitap almak için kütüphaneye inerken draco'nun çalışma odasından sesler geldiğini duydu. Kulağını kapıya yaklaştırdığında hıçkırık sesleri duydu Draco ağlıyor muydu ? Hermione kulağını biraz daha yaklaştırdığında draco'nun konuştuğunu duydu.

"Aptalsın draco  iki tane aptal için canından bile çok sevdiğin bir kadını kaybettin ölmeyi hakediyordu cehennem ateşinde yanmayı hak ediyorsun"

Hermione duyduklarına inanamıyordu draco'nun ayağa kalkma sesini duyduğunda hızla salona giti ve koltuğa oturup dergi okuyormuş gibi yaptı. Draco salona girdiğinde çocuğa baktı gözleri'nin içi kızarmıştı.

"Gözlerin kızarmış ne oldu ?" Dedi hermione cevabını bildiği halde.
"Kitaplara bakıyordum da gözüme toz kaçtı"

Draco adımlarını yukarı yönlendirdiğinde hermione tekrar konuştu.

"Nereye gidiyorsun ?"
"Eğer senin için sorun olmazsa odamıza çıkıp biraz uyumak istiyorum" dedi draco nazikçe.
"Hayır sorun olmaz hem bana sormana gerek yok"

Draco sadece gülümsedi ve yukarı çıktı hermione ise dergiyi bir kenara attı ve düşünmeye başladı. Draco gerçekten pişmandı hermione onu affetmek istiyordu onu özlemişti her şeyini özlemişti onun kokusunu dudaklarında ki elma tadını özlemişti onunla her gece sarılarak uyumayı özlemişti. Fakat bir yandan da draco'nun ona yaptıklarını aklına getiriyordu ne yapacağını bilmiyordu. Aklı fena derece de karışmıştı başını ovup ev cinlerinden ağrı kesici bir iksir istedi. Aradan bir kaç saat geçmişti hermione odaya çıktığında draco'nun hala uyuduğunu gördü sarı saçlarını yatağa dağılmıştı sırt üstü yatmıştı. Hermione yavaşça kocasına yaklaştı ve yanına oturdu burnuna anında elma kokusu gelmişti. Bu onu gülümsetti draco'nun saçlarını okşamaya başladı yumuşacıklardı adeta bir pamuk gibilerdi.

"Seni her şeyden çok seviyorum draco ne yaparsan yap seni çok seviyorum bu hiç bir zaman değişmeyecek aramızda ne olursa olsun sana olan sevgim değişmiycek seni çok özledim draco fakat ne yapacağımı bilmiyorum"

Hermione gözünden gelen bir damla yaşı geri gönderdi yavaşça eğildi ve draco'nun dudağına bir öpücük kondurdu. Dudaklarında ki elma tadı onu rahatlatmıştı draco biraz kıpırdanınca yataktan kalktı ve giyinme odasına yöneldi. Üzerine biraz daha rahat olan kıyafetler giydikten sonra geri odaya gitti draco'nun kalktığını gördü.

"Kalkmışsın"
"Ne zamandır uyuyorum ki ?"
"Bir kaç saattir"

Draco sadece kafa sallamakla yetindi ayağa kalkıp banyoya yöneldi.

"Akşam saati oldu ev cinleri yemeği hazırlamıştır aşşağı da seni bekliyorum" dedi hermione gülümseyerek.

Draco kızın günler sonra ilk defa gülümsediğini gördü oda aynı şekilde gülümsedi şu anda ikisi karı kocaydı fakat arkadaş gibi davranıyorlardı. Draco bunların hepsinin kendi suçu olduğunu biliyordu kendine bir kez daha lanet okudu ve banyoya gitti. Elini yüzünü soğuk bir su ile yıkadı daha sonra aşşağı indi hermione draco'nun oturduğu sandalyenin çaprazında oturuyordu. Normalde bir kaç gündür ondan en uzak olan köşeye otururdu draco şaşkın bir şekilde yerine oturdu.

"İstersen başlayalım"

Draco tamam anlamında kafasını salladı ve birlikte yemek yemeğe başladılar.


Aradan 2 gün daha geçmişti gece saat 10'a geliyordu hermione draco'nun ağlayış seslerini bir kaç kere daha duymuştu draco sürekli ölmeyi ve cehenneme gitmeyi hak ettiğini söylüyordu. Hermione üzülüyordu hem draco'yu özlemişti hem de onu bu şekilde görmek onu kahrediyordu. Küslüğü daha fazla uzatamıyacaktı giyinme odasına gidip şortlu geceliğini aldı üzerine giyindi saçlarını yukarıdan topladı. Draco salonda oturuyordu hermione yavaşça oraya indi draco elinde ki kitaba bakıyordu hermione'yi fark etmemişti. Hermione boğazını temizlediğinde draco kafasını o yöne çevirdi karısı nefes kesici gözüküyordu. Üzerine giydiği gecelik tüm vücut hatlarını ortaya çıkarmıştı hermione yavaş yavaş ona yaklaştığında draco'nun kalp atışları da artıyordu. Hermione tam dibine geldi ve kocasının kucağına oturdu draco'nun elinde ki kitabı geriye fırlattı.

•𝐀𝐬𝐚𝐥𝐞𝐭• ( 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞 )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin