⚠️TRIGGER WARNING: In dit hoofdstuk gaat het meerendeel over suïcidale gedachtes en acties!! Als je hier niet tegen kan raad ik je aan om dit hoofdstuk over te slaan!!!⚠️

//
Ik heb best wel spijt van mijn actie, Gio was altijd lief en aardig tegen mij en ik gooi hem zo eruit. Waar ben ik mee bezig? Maar aan de andere kant, ik werd gechanteerd, ik wil niet dat iemand die foto's ziet, of mijn verhaal weet. Ik wil dat allemaal prive houden. Ik hoef geen medelijden of dat ze plotseling allemaal aardig tegen me doen. Ik voel me de laatste tijd zo leeg, verdrietig, teleurgesteld in mezelf. Soms vraag ik me af, waarom loop ik hier nog levend? Ik wil alles gewoon eindigen. Maar ik kan het niet. Ik zou mijn ouders, James, Gio en Vic kapot alleen laten. Dus ik schraap mezelf bij elkaar en doe zo vrolijk mogelijk, zodat niemand in de gaten heeft wat er eigenlijk in mijn hoofd rond gaat.

Ik kijk in de spiegel met een doosje pillen in mijn handen, zou ik? Tranen rollen over mijn wangen, mascara is uitgelopen. Ik zak naar de grond en leg mijn hoofd tegen mijn knieën. 'Waarom ik? Waarom?!' Schreeuw ik. Ik ben toch alleen thuis dus niemand hoorde het.

Ik maak het doosje pillen open, ik staar naar de pillen in het doosje. Ik leg er een paar in mijn handen. Tranen blijven over mijn wangen rollen, mijn ogen blijven gefocust op de pillen. Maar ik kan het niet. Ik wil de mensen waarvan ik houd niet zoiets ergs aandoen. Ik gooi de pillen naar de andere kant van de badkamer terwijl ik me helemaal oprol in een klein bolletje. Ik heb zo uren liggen huilen totdat ik een berichtje kreeg van Vic.

AA"Vic💞
online

V: Hey, just checking, Is alles okayy daar? x
L: Ja hoor! wilde net beginnen aan een film <3
V: Ik wilde je eigenlijk iets vragen :)
L: Go ahead :)
V: Over 3 weken ben ik alleen thuis voor een maand, wil je misschien dan naar mij komen? ;)
L: Ja tuurlijk Vic! <3
V: Love you Lola'tje💞
L: Love you more Viccy🥰

Ik tover een glimlach op mijn gezicht en veeg mijn tranen weg. Mijn shirt is ondertussen helemaal nat van het huilen dus ik trek een nieuwe aan. Ik sta voor de spiegel, neem een diepe zucht en loop naar de woonkamer, pak mijn sleutels en fiets naar de stad. Ik moet echt dringend een bakkie koffie. En afleiding.

Ik parkeer mijn fiets en loop naar mijn favoriete koffie plekje, Aroma inc. Ik bestel een caramel iced coffee en ga aan mijn favoriete plek aan het raam. Ik ga zitten op de kruk met mijn koffie en zet muziek aan in mijn oortjes. Ik kijk uit het raam en toen zag ik hem. Ik druk mijn muziek uit en kijk gauw naar mijn schoenen.

Dangerous InternetWhere stories live. Discover now