3.

10 0 0
                                    

Mijn tante en ik zijn in de stad aangekomen, het is vrij druk voor een zaterdagmiddag. We gaan als eerste naar de Footlocker, aangezien in een sneakerhead ben. Ik wil altijd sneakers! Ik koop hier zelf een paar mooie nikes. We gaan daarna naar de Snipes, daar koopt mijn tante mijn verjaardagscadeau , bloedmooie air jordans! mijn droomschoenen! we gingen snel wat eten bij de KFC ik checkte me telefoon en zag dat ik een snap had van Vic

Victhepanda46
Online

V: 'Dag schoonheid! wat doe je?'
L: 'Shoppen met mijn tante voor mijn verjaardag!'
V: 'Wanneer is mijn Lola'tje jarig dan?'
L: 'Morgen! eindelijk 15 :) haha.'
V: 'Even oud als mij ;)'

'Hey Lola zullen we verder gaan shoppen? Ik heb mijn eten op.' vraagt mijn tante. Ik pak mijn tassen en sta op. We gaan nog langs een paar winkels zoals de Zara, pull and bear en Athletes foot. Toen we klaar waren met shoppen besefte mijn tante dat het al 22:00 was. Ze vroeg of ik bij haar wilde slapen en ik zei natuurlijk geen nee daarop. Ik belde mijn moeder en vertrok samen mijn mijn tante naar haar appartement.

Eenmaal daar maakte ik foto's van mijn nieuwe schoenen en kleren. Ook maakte ik een hartstikke leuke foto van mij en mijn tante. Ik postte dit allemaal op mijn snapchat verhaal. Ik krijg normaal rond de 300/350 views, maar vandaag kreeg ik er voor het eerst 400! Ik leg mijn telefoon op de lader en ga samen met mijn tante onze favoriete film kijken: The Lion King. We moeten elke keer huilen om de film maar we blijven hem altijd kijken als we samen zijn!

'Tante Lea? Mag ik wat chips pakken voor ons?'
'Ja tuurlijk Lola! Je hoeft dat niet te vragen gekkie!'
Ik moet lachen en loop naar de keuken. Ik pak de zak van naturel chips en paprika, ik mix deze in een schaal aangezien mijn tante altijd naturel wilt en ik altijd paprika. Ik loop met de schaal naar de woonkamer en plof op de bank naast haar, ik leg mijn hoofd op haar schoot en eet de chips, ik kan zo erg genieten van een meidenavond! geweldig. Na een uurtje was de film afgelopen en ging mijn tante haar douchen

Ik snap nog snel met vic totdat we gingen slapen, we hebben het over vanalles gehad. Zijn favo dier blijkt een panda te zijn, hoe cute! Ook is zijn favoriete snack dorito's. Daar ben ik minder fan van. Toen mijn tante uit de douche kwam gingen we samen naar bed, als ik bij haar slaap mag ik altijd bij haar in bed slapen aangezien zei een supergroot 2 persoons bed heeft.

Dit is tante Lea

Dit is tante Lea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dangerous InternetWhere stories live. Discover now