4.

10 0 0
                                    

Het is een paar weken verder en de laatste week van school is aangebroken! Bijna zomervakantie, bijna naar mijn examenjaar! Ik heb er zo veel zin in! En ik ben 15! Ook heb ik nonstop met Vic liggen praten, we zijn super close geworden. Ook heb ik het aan mijn ouders verteld, hun waren minder blij, ze vertrouwen Vic niet. Ik vertrouw hem 100% zeker, mijn ouders stellen zich gewoon aan joh! Wat kan er fout gaan? Ook ben ik erachter gekomen dat vic een uurtje van mij af woont, wat een toeval toch? of is het meant to be? Ik denk eerlijk het 2e.

Hij noemt mij elke keer zijn schoonheid, hoe cute is dat! Ik denk eerlijk gezegd dat ik verliefd ben op hem, hij is gewoon zo'n schat tegen mij. door hem voel ik me elke dag blij als ik wakker word, ik krijg vlinders in mijn buik als ik tegen hem praat en hij is ook nog eens super knap, Vic is mijn echte droomboy. Ik wil hem zo graag ontmoeten maar dat gaan mijn ouders nooit goed vinden. Misschien moet stiekem gaan, zodat hun het niet weten! Dan zeg ik gewoon dat ik bij een vriendin blijf slapen, maar dat gaan ze denk ik niet geloven want ik heb geen vrienden.

Ik ben heel eenzaam op school, ik heb geen vrienden en word gepest. Daarom zoek ik altijd afleiding op het internet of bij mijn tante, mijn ouders weten er niet van en denken dat alles goed gaat. Ik ga ze het ook niet vertellen hoor. dalijk gaan ze nog naar de directeur! Ik red me wel alleen. Mijn broer, James is weer het tegenovergestelde van mij, hij is super knap en populair. Al de goede genen zijn waarschijnlijk naar James gegaan. Ik ben totaal niet zoals die gast! Mijn ouders zijn ook allebei beeldschoon en zijn het perfecte voorbeeld koppel, zo'n koppel wat je altijd op tv ziet. Soms voor ik me onzeker door al de goede genen in mijn familie. Ik ben ook altijd al onzeker geweest over mijn lijf terwijl andere het prachtig vinden. Maar op school pesten ze mij om mijn lijf. Ik draag daarom ook nooit strakke kleren.

Het is zondag avond ondertussen, ik loop naar mijn badkamer en leg ondergoed en een pyjama klaar. Ik draai de warme douche aan en kam mijn haren uit en stap in de douche ik doe shampoo is mijn uitgekamde krullend haar en spoel het uit, mijn gedachtes dwalen steeds af naar Vic. Ik ben zo verliefd op hem! maar zou het hetzelfde voelen? of niet? Ik weet het niet! ik stap uit de douche en trek mijn ondergoed aan. Vic had me gesnapt

AA"Vic💞
online

V: Hey schoonheid van me, wat doe je?'
L: 'Ik kom net uit de douche!'
V: 'Bet, stuur eens een mooie foto ;)'
Ik aarzel een beetje
L: 'Ik weet het niet hoor.. best onzeker'
V: 'Kom op schat, ik ben het maar en i wont judge you ;)'
L: 'vooruit dan'n
V: 'Dat is mijn schatje ;)'
Ik stuur hem een foto van mij in mijn ondergoed, hij screenshotte hem meteen!
L: 'waarom die ss?'
V: 'zodat ik vaker naar je mooie lichaam kan kijken schat'
Ik moet lachen en leg mijn telefoon neer. Ik kleed me om en stap in bed. Ik val al snel in slaap.

Vic geeft me een knuffel en een dikke kus op mijn lippen,
we lopen samen hand in hand door de stad en gaan samen wat eten, daarna gaan we naar zijn huis en beginnen we te zoenen.

Ik schrik wakker, had ik zojuist een droom over Vic? raar. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het 03:00 is dus ik val weer in slaap.

Dit zijn Lola's Ouders
(Doe maar alsof ze wat ouder lijken!)

Dit zijn Lola's Ouders(Doe maar alsof ze wat ouder lijken!)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is James

 Dit is James

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dangerous InternetWhere stories live. Discover now