22 - Ölüm Büyücüsü

597 223 507
                                    

Selamm! 

Heyecanlı bir bölümle geldim! Bölüm 3000 kelimelik. Bölümler arasında dengesizlik olduğunun fakındayım. Bu dengesizliğin nedeni Wattpad üzerinde değil Word üzerinde yazıp bölümleri kelime sayısına göre değil de o bölümün içereceği olayların bitişine göre yazıyor olmam.

Eğer durumdan rahatsızsanız bana bildirin lütfen, değiştirir ve tekrar düzenlerim. Bir de görselleri beyaz arka plana göre koyuyorum. Sayfa renginiz beyazsa daha iyi gözükür.

İyi okumalar!

________________________

"Bekle! Nereye gidiyorsun? Bir savaştan bahsedip öylece gidemezsin Laren! Buraya dön, seni iğrenç hain!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bekle! Nereye gidiyorsun? Bir savaştan bahsedip öylece gidemezsin Laren! Buraya dön, seni iğrenç hain!"

Laren, Jack'in söylediklerini duyduğu gibi duraksadı. Hışımla geri dönüp yanlarına vardığında gözlerindeki derin öfke, aslında yalnızca şu ana has değildi, ona hain denilen her an içindi. 

"Bana hain mi dedin sen?" 

"Doğru duymuşsun. Birlikte yaşadığın halka savaşı getirdin! Şimdi de bize her şey planladığım gibi oldu, hadi gidip savaşın diyorsun!"

Ofkelense de kadın sol eliyle kılıcının kabzasını sıkı sıkı tutmaktan öte gitmedi.  Birbirlerine tehditkarca bakıyorlardı. Laren'in elinin kılıcında seğirdiğini gördüğünde Jack, duruşunu diklestirdi. Ölmüş ruhlar, bir sözü ile yaşayan dünyaya gelebilirdi. Kalbinde mezarlıklar taşıyan Laren'in karşısına, hangi dostu çıkarsa daha etkili olurdu?

Atmosfer fazla basıklaştığında, ikili arasındaki gerginliğe karşın Chris, "Neden kendinizi dizginleyemiyorsunuz?" diye bağırdı.

"Hayvan, dizginlenir Chris. Ben yargı istiyorum." Dedi Jack. Laren'e bakarak kelimelerin üzerine basa basa konuşmuştu. Chris iç çekti.

Ardından, ciddileşip dikleşti. Çenesi yukarıda, göğsü dışarıdaydı ve ara sıra takındığı o güçlü ifadesi ve gür sesiyle dikte etti.

"Haklı ya da haksız olmanız umrumda değil! Tekrar tartışmanızı dinlemek istemiyorum. Konuyu askıya alın, Tanrı aşkına! Laren, az önce Neferlerin sınırları aştığını söyledi! Bir savaştan bahsetti! Savaş kelimesinin ağırlığını biliyor musunuz siz? Sorumlu olduğumuz canlardan haberiniz var mı? Odaklanacağımız nokta tam olarak bu. Biriniz ışık birliğini temsil eden Ozatik'li, birinizse acunu korumak icin doğan Mihtirin. Aptallığınızı sonraya saklayın. "

Zındanda yankı bulan sözlerinin ardından Jack iç çekip geri çekildi ve kollarını göğsünde bağladı. Laren, bir süre Chris'in yüzüne baktı. Genç adam onun ne düşündüğünü anlamadı ama elini kılıcından çektiğinde başarılı olduğunu fark edip derin bir nefes aldı. 

"Savaşacağız. Olayların gelişme kısmına etki edemiyorsak sonucu değiştiririz. Achernar'a korumak için geldik! Onu boş ver, koruyalım diye var edildik. Şimdi düşman, masum bir halka saldırıyorsa da yapacağımız şey belli. Olaylara etkisi olan kişiler ve durumlar, yarının konusu.

Achernar 1: Üç Bilge'nin YoluWhere stories live. Discover now