10/2. Fejezet

425 13 4
                                    

Domenico szemszöge:

Amikor reggel felhívott Roberto hogy Catarine ma érkezik, kipattantam az ágyból és gyors felöltöztem egy lenge pólóba és nadrágba, amíg itthon vagyok. Mikor elkészültem a telefont magamhoz vettem és lefelé menet már hívtam is a jobb kezemet, Alex-et, hogy intézkedjenek a házammal kapcsolatban, hogy gyorsabban elkészüljön. Leértem a hallba majd elfordultam a konyha irányába és arra indultam el, hogy összedobjak valami reggelit. Egyszer csak rezgett a telefonom, hogy SMS jött.

"Fél órával hamarabb érkeztek, minden rendben van velük. Ne küldj testőröket , de majd Roberto is mondja. Kipakolnak és szerintem le is dőlnek aludni. Üdv: Lucia"

Amikor elolvastam az üzenetet, rá fél órára hívott Roberto, hogy elmagyarázza miért nem kellenek a testőrök. Megértettem Catarine kérését és tiszteletben is tartom, mert nem küldöm  el a neki szánt testőröket. Mikor a konyhába értem gyors összedobtam egy rántottát és egy bögre kávét.  Mikor ezekkel elkészültem leültem a pulthoz és neki láttam elfogyasztani a rántottát. Tudtam, hogy mivel lefognak dőlni aludni így most nem zargatom őket, így nekem is van időm átnézni a házamhoz. Igaz, fél óra oda az út, de sietni akarok. Miután végeztem a reggelivel betettem a tányért és a bögrét a mosogatóba majd egy kicsit lementem az edzőterembe edzeni egy keveset. Kb olyan 1 óra hosszáig voltam lent, majd mikor már éreztem, hogy elég felmentem a régi szobámba. Magamhoz vettem egy bokszert, és bevonultam a fürdőbe. Levettem magamról az izzadt ruhákat majd beálltam a zuhany alá és alaposan letusoltam. Miután végeztem megtörölköztem majd felvettem a bokszert és visszamentem a szobámba. A szekrényem elé álltam, majd kivettem egy fekete farmert és egy fehér inget. Felvettem mindkettőt, majd az ingnek a kezét felhajtottam a könyökömig. Mikor elkészültem magamhoz vettem a telefonomat és a pénztárcámat, majd elindultam le a garázsba. Amint lent voltam beszálltam a fekete Ford Mustang kocsimba, majd megnyomta a kormányon egy zöld gombot és már emelkedett fel a garázsajtó. Amint felemelkedett kitolattam, majd újra megnyomva a gombot elkezdett lefelé ereszkedni. Kifaroltam a garázs elől majd útnak indultam a házam felé. Ahogy kiléptem a birtok kapuin, gázt adtam a kocsira és csak száguldottam. Már félúton voltam, amikor látom, hogy Roberto hív. Lelassítottam majd felvettem a telefont és kihangosítottam.

- Igen?! - szólók bele.

- Catarine-ra rátámadtak a szobájában. Az egyik emberem, de már elintéztem. - válaszolja mire satuféket nyomok.

- Hogy micsoda??!!! - kiáltok fel.

- Azok emberei közül való, akik megakarják szerezni Catarine-t. - magyarázza.

- Visszafordulok és azonnal ott vagyok. - fordulok meg a kocsival. - Hamarabb kell beavatni az eljegyzésbe, mint terveztük. A biztonsága érdekében.

- Rendben. De elájult és nem tudjuk mikor tér magához. Addig Lucia és Lexa mennek csak be hozzá. - magyarázza Roberto.

- Értettem. Nemsoká ott vagyok. Viszlát. - tettem le a telefont.

Amint letettük a telefont a gázra tapostam és elindultam Roberto birtokára. 150-nel mentem és pár perc alatt oda is értem. A birtok nagykapuja nyitva volt és három őr figyelt. Mikor behajtottam a kapun bezárták mögöttem, majd eltűntek ők is. A bejárati lépcső előtt lefaroltam a kocsimmal, majd kiszálltam belőle. Lezártam a kocsit és elindultam az ajtó felé, még mielőtt az utolsó lépcsőfokra léptem volna kinyílt az ajtó és Lucia-t pillantottam meg.

- Üdvözöllek Domenico. - enged be.

- Hello Lucia. - lépek be a házba és megvárom Lucia-t.

A FŐNÖK UNOKÁJAWhere stories live. Discover now