19./1. Fejezet

379 7 0
                                    

12.16. Vasárnap

Catarine szemszöge:

Reggel arra  keltem, hogy egyedül vagyok az ágyban, majd pár percre rá meghallom Nathan nevetését. Elmosolyodom a hangjára, majd kinyitom a szemem és felülök az ágyban Nico-t keresve. Meg is találom őket a földön ülnek egy vastag pléden és Nico épp Nathan-nal játszik. Halkan kiszállok az ágyból és lesétálok a lépcsőig ahová letelepedek és onnan nézem őket. Egy ideig így voltunk, de Nico megérezhette, hogy nézem őket mert felém kapta a fejét és elmosolyodott. Felkapta magához Nathan-t majd felállt a földről és elindultak felém. Mosolyogva figyeltem, ahogy Nathan is észre vett és egyből nyújtotta a kezecskéit felém. Felkeltem a lépcsőről majd hozzájuk léptem és átvettem Nathan-t, mire Nico megszólalt.

- Hé! Máris lecserélsz anyura? - mosolyog Nathan-ra.

- Anyura? - kérdem döbbenten.

- Ha már úgy is magunkhoz vesszük, meg kell szoknia, hogy te vagy anya én pedig apa. És már várom, hogy melyik lesz az első szava. - feleli Nico.

- Hát akkor apuci, ideje felöltözni mert mindjárt reggeli. - intek az óra felé.

- Oh, tényleg. Akkor indulás, öltözz fel addig fogom a kicsit. - indul el a pléd felé és telepedik vissza.

Beléptem a gardróbba majd gyors összeállítottam egy szettet és már fel is öltöztem.

Beléptem a gardróbba majd gyors összeállítottam egy szettet és már fel is öltöztem

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Amint elkészültem kiléptem a szobából és helyet cseréltünk Nico-val. Felemeltem magamhoz a kicsit, majd megfogva a táskáját felsétáltam az ágyhoz. Letettem a táskát az ágyra, majd Nathan-t is. Levettem róla az esti rugdalózót. Majd rá adtam egy fehér-kék rugdalózót. Arra ráhúztam egy fekete baba farmert, majd jöhetett a felső, ami egy bordó kötött pulcsi lett. Rá adtam egy fekete zoknit és jött utána a cipője. Amint elkészültünk raktam Nathan mindkét oldalára egy-egy párnát, hogy ne forduljon át, majd a táskájában kikerestem egy sapit és a téli kabátját és azt is az ágyra raktam. Felvettem magamhoz a kicsit, majd elindultunk lefelé a lépcsőn. Amikor az utolsó fokon voltunk akkor lépett ki Nico mire megtorpantam és döbbenten néztem végig rajta, majd magamon. Teljesen egyformán öltöztünk fel és amikor a kicsire néztem elnevettem magam, tudat nélkül őt is olyanba öltöztettem fel, mint amilyenben mi vagyunk.

Nico ruhája:

Nico ruhája:

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
A FŐNÖK UNOKÁJAМесто, где живут истории. Откройте их для себя