20. Fejezet

442 14 15
                                    

12.20. Csütörtök

Catarine szemszöge:

Amióta együtt voltunk Nico-val, nem tudok nem úgy gondolni a kettőnk közti történtekre, hogy ne vörösödjek el. Azóta többször is voltunk már együtt. Egyszer kis híján rajta is kaptak minket. Ezeknek a pirulásoknak egyszer tanúja voltak a lányok és Lucia nagyi is, mire mint valami kis éhes hiénák úgy faggattak ki. Nem teljesen, de elmeséltem nekik. Vasárnap óta ez a négy nap gyorsan eltelt, ma van a szülinapot és ma történik meg az eljegyzés is. Bevallom egy kicsit ideges vagyok, nagyon remélem nem fog történni semmibaj. Hogy jelenleg hol vagyok? Hát még Nico-val fekszünk a szobánkban, közöttünk a kicsi Nathan-nal. Nem szólunk egy szót sem, csak egymás tekintetében vagyunk elmerülve, néha néha letekintünk a kicsire is. Egyikünk se készülődik még, hiszen majd csak este 6 körül érkeznek a vendégek. Itt fogjuk tartani a házunkban, hiszen ebben a négy napban sok mindent elintéztük. Például Nathan már hivatalosan is a miénk, nagyapával összekapcsoltuk a két birtokot, az oda szánt épületek már tervezői kézben vannak most azokra várunk. A házat már nem csak bérlejük, hanem Nico-val hivatalosan meg is vettük. Nagyapa, Nico és Alberto segítenek belerázódni az esti klubok vezetésébe, közben túl vagyok az első menedzsment tanfolyamos napomon is. Egy-két megbeszélésen is vettem már részt nagyapával vagy éppen Nico-val.

A mai napot úgy terveztük, hogy megreggelizünk, majd a nagyobb gyerekekkel elmegyünk fát választani a kisebbek pedig majd feldíszítik őket.  Rájuk nagyiék fognak vigyázni és a meglévő díszek mellé még gyártani fognak saját készítésűeket is. 

- Fel kéne kelni. - mondom halkan.

- Hát igen, nem várhat az a fa. - neveti el magát Nico.

- Az igaz. Felöltöztetem Nathan-t, addig feltudsz öltözni nyugodtan. - kelek fel az ágyról és kapom fel a kicsit. - Na gyere te kis sózsák. Felöltözünk és mehetünk is enni.

- Mit vegyek fel egy karácsonyfa vásárláshoz. - kel fel Nico is.

- Valami kényelmeset, meleget, de olyat amiben tudsz mozogni is. - felelem.

- Oké, akkor már el is tűnök a gardróbban. - feleli nevetve.

Amíg Nico öltözködött, Nathan-t letettem vissza az ágyra és levettem róla a pizsi rugdalózóját. Körbepárnáztam amíg a saját kis szekrényéhez nem léptem és kerestem ki ma délelőttre egy megfelelő szettet. Egy rövid keresgélés után meg is találtam a megfelelőt:

Amint felöltöztettem a kicsit, vissza letettem a párnák közé

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Amint felöltöztettem a kicsit, vissza letettem a párnák közé. Nico-val helyet cseréltünk és most én tűntem el a gardróbban.  Mikor beléptem a gardróbba hosszas keresgélés után megtaláltam a megfelelőt:

  Mikor beléptem a gardróbba hosszas keresgélés után megtaláltam a megfelelőt:

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
A FŐNÖK UNOKÁJAحيث تعيش القصص. اكتشف الآن