23.rész

209 9 1
                                    

Szerencsére még este sikerült befejeznem az ügyet. Aztán hát teltek a hónapok nagyon gyorsan. Azóta előléptettek és elég nehéz ügyeket oldok meg. Egyik reggel amikor bementem akkor nem kaptam ügyet csak annyit hogy papirokat intézzek ma. A főnőköm állítása szerint egy különleges ügyet fogok kapni. Ami akár 1 hónapra is szólhat. Nagyon izgultam hogy milyen lesz. Amikor megkaptam az ügyet összerogytam. Nem akartam elhinni hogy vissza szülővárosomba kaptam az ügyet. De az eddig nem volt baj. A legrosszabb az volt hogy Jeff gyilkosságaival kell foglalkoznom. Szerencsére néhány pohár víz után felszedtem magamat a padlórol. A főnőkömet próbáltam győzködni hogy adjon egy jobb ügyet, de semmi nem volt. Nagyon ideges voltam, mert mégis csak jobban élveztem az itenni életet. Vagy nem? Azon agyaltam hogy ha vissza megyek akkor mit gondolnának rólam. Clockwork kitépné a belemet. A sok ügyem alatt sokszor az ő gyilkosságait kapom meg. Nem gondoltam volna, hogy vissza kell mennem. Bár ha Kagekao vissza akart hozni akkor valami baj lehetett. Slendernek külön kiemeltem hogy ne keressen engen, ha nincsen baj. A fejembe pedig nem tud belemászni szóval.
Lehet hogy nem kis bajban vannak. Vajon mit gondolnak rólam majd a többiek? Csak úgy random oda megyek azt így.

-Hello, csá visszatértem mert muszály volt. Csak egy cikk miatt  vagyok itt.

Meggyőző hogy nem annyira normálisan mennék vissza. Az erőm sincsen  szóval lófingot nem érnék. Csak annyira nem értem ezt az egészet. Nem emlékszem a múltamra. Milyen voltam vajon tininek. Semmi emlék. A skacok sincsenek meg csak így néhányan. Miért felejtek? Áh inkább nem is gondolkozom rajta. A nagy szenvedésem közepette próbáltam összerakni a ruhákat amiket majd feltudok venni...
Elég hamar indulok. Asszem holnap 6-kor kell ott lennem Az egész jó, mert szerintem kb 10-11 körül ott tudok már lenni. Nem tagadom hogy izgulok mert, sok idő telt el.

Time skip

Már csak néhány óra és megérkezek. Rossz lenne ha elkeveredne a kofferem. Igazából utam nagy részét jobb lenne csak néuelődéssel tölteni, de a hírek nem állnak le. Most az egyszer kivételt tehetek szerintem. Amint   kinéztem olyan szép kilátád tarult elém amit mindenkinek látnia kell minimum egyszer.

A maradék időmet szerintem felhők nézegetésével fogom tölteni meg persze egy pici könyv olvasással

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A maradék időmet szerintem felhők nézegetésével fogom tölteni meg persze egy pici könyv olvasással.

Time skip

Sikeresen leszáltunk. Elég jól szálltunk le bár az hogy ennyire be dugult a fülem az borzasztó.
A kofferem is megvan szóval irány az új ideiglenes házamba. Hamar sikerült taxit is hívnom így minden simán ment. Ahogy néztem ki az ablakon néhány emlék így előtört belőlem. Ahogy gyereknek mennyit játszottam itt. Meg volt ott még valaki. Ki lehetett az? Fáj a fejem. Valami nincs rendben.

-hölgyem minden rendben van ott hátul?

-i-igen persze...

-jó rendben, nemsokára megérkezünk.

-köszönöm!

Ez fura volt nagyon. Remélem nem fog mégegyszer előfordulni mert nagyon szar lesz. Bár akkor is érdekel ki lehetett az a személy mert több álmomban is szerepelt, de ennyire nem láttam még magamhoz közel. Lehet vissza jönne az erőm? Vagy csak az idegtől van. Nem baj majd kiderül szinte itt is vagyunk szóval inkább csak nézem az utat.

Sziasztok! Nos igen, elég sok időre eltűntem. Most nagynehezen össze hoztam egy részt. Nem igérem hogy lesz mostanában mert nagyon szar órarendet kaptam mert tele vagyok 0.órával meg 8.órával így nincs sok időm. Néha megpróbálok majd rövidke részeket megcsinálni. Addig is jó olvasást :3❤️

Egy különös sors (jeff the killer x reader)Where stories live. Discover now