5. Rész

974 40 0
                                    

~Reader szemszöge~

Utána hogy ki fangörcsöltem magamat Jeffnek. Bementem azzal céllal a szombámba, hogy aludjak de aztán csak vergőtem az ágyon és elkezdtem rajzolni. Annyira belemerültem a rajzolásba, hogy észre se vettem hogy kint mekkora vihar van. Egyszer csak egy nagy hangot hallottam ami kiszakított a rajzolós gondolataimból. Kimentem hogy megnézem mi történt. Amikor megláttam Jeffnek a szobájába egy nagy fa ága törte össze a szobáját és tiszta romhalmaz lett a szobája. Mindenki oda gyülekezetet és a pofátlan így reagált rá.
-(neved) -nál/nél fogsz aludni mivel ő van a te szobához a legközelebb.

Jeff erre elkezdte forgatni a szemeit és néhány perc múlva már bent is volt a szobámba.
Slendy közölte hogy majd megpróbálják rendbe hozni a szobát. Kérdezte tőlem jeff hogy ő hol fog aludni? Mondtam neki hogy kénytelen leszel elviselni engem hogy egy ágyba alszunk. Igaz hogy legbelűl én már halálos fangörcs volt bennem de az senkit se zavarjon... Én még elmentem volna egyet zuhanyozni, de kérdezte jeff hogy
-minek megyek el fürdeni amikor perceken belűl mehetünk portyázni . Akkor vissza öltöztem és át vettem egy fehér pulcsira amit a pofátlan hozott nekem valahonnan, de szívem szerint én nem akartam össze koszolni azt a pulcsit ami Jeffé volt. Felvettem egy szakadt farmert amit még az egyik portya alatt hozott nekem Toby. Egy fekete sport cipőt és készen is voltam. Mire le értem már mindenki ott volt és kérdezték a többiek hogy készen vagyok. Slenderman azt mondta mivel itt van köztünk (neved) ezért ma kivételesen párokba fogtok portyázni. Akki nyer az kap 8 db gofrit. Mindenkinek fel csillant a szeme és mindenki gyorsan párba állt. Jeff megkérdezte hogy - Van  kedved velem lenni (neved) párba?
egyből egy igennel válaszoltam. Mindenki elindult az erdőbe az elején nem találkoztunk senkivel aztán találkoztunk táborozókkal elég sokan voltak 7-en. 4 Lány és 3 fiú jeff kérdezte hogy melyikre választottam és végűl a négy lányt választottam. Kivártuk a legjobb pillanatot és lecsaptunk. Mire jeff végzett mindenkivel én még ott szórakoztam a belső szerveivel aztán random elraktam E.J nek hogy jó fejnek tünjek úgyhogy megszámoltuk a fejeket és egyik sem menekült el.Jeff meg volt illetődve hogy mennyire jól bánok a késsel.

~Jeff szemszöge~

Eléggé megvoltam lepődve hogy ennyire jól bánik a késsel, meg megint más csak küzdeni.

<Time skip>

~Reader szemszöge ~

Még összekapargatunk éppen hogy 4 hullát és utána már hajnalodott úgyhogy elindultunk visszafelé a fejekkel mi értünk eslőnke vissza. Kérdezte a polip hogy mennyit sikerült.
Mondtuk neki hogy 11 nyomait sikerült össze szednünk. Azt mondta hogy akkor nagyon ügyesek lehettetek és még kérdezte jefftől hogy kibontakoztam? Jeff pedig azt mondta rég találkozott ilyen egyéniséggel mint én.

Sziasztok bocsi hogy ez most ilyen rövid lett de nem volt annyira időm. Amint elkezdődik a suli nem biztos hogy tudok majd olyan hosszúakat produkálni és ha minden jól megy akkor hétvégente próbálok majd kettő db részt kidolgozni és akkor azokat felrakom. :3

Egy különös sors (jeff the killer x reader)Where stories live. Discover now