4.rész

1.1K 53 4
                                    

~Reader szemszöge~

Után hogy ki mentem az irodából, Slendy elvezetett egy szobához és azt mondta
-ezentúl ez lesz a szobád.
Eléggé örültem neki mert nem abba a poshadt nyomorék cellába kell vissza mennem. A szoba elég normálisan nézett ki, fehér bútorok,fekete fal. Számomra tökéletes szoba volt. Utána hogy felfedesztem a szobának egy olyan szegletét ami számomra most istenség a (FÜRDŐSZOBAAA). Nagy örömömben elmentem fürödni és elgondolkoztam rajta hogy mi a gyászt fogok felvenni? Aztán vissza vettem gyorsan a régi cuccomat és belopóztam jeff szobájába és szerencsére nem volt bent úgyhogy kicsortam magamnak önhatalmúlag egy fehér pulcsit. Vissza mentem a szobámba átvettem és valamiért nagyon boldognak éltem meg ezt a pillanatot. Utána elkezdte elmélkedni hogy vajon milyen erő vagy cucc van bennem ami másban nincs.
Elsőnek azon gondolkoztam mert mindenkit beoltogatok. De úgy gondoltam hogy akkor ha ez miatt vagyok más akkor már rég meg is öltek volna. Aztán hallottam a nagy ordibálást lentről hogy vacsora idő van. Aztán lebattyogtam sajátos trottyos járásommal az ebédlőbe. Slenderman volt itt a nagy konyha tündér amin meglepődtem. A mai menü gorfri volt és valamilyen hús, de finomak nézett ki. Mindenki illedelmesen evett egy szelet húst vagy éppen amennyi jól esett... Utána mindenki fel ment a szobájába kivéve Toby néztem a többiekre bakker a grofrit meg itt haggyátok?? Aztán szartam az ügyre. Vettem el már a második gorfri amire Toby picit morcos képet vágot, de azért én el vettem és olyan csúnyán nézett rám. Ahogy gondoltam vissza csúnyázok rá azt elkezdtük tömni nagyon gyorsan a gofrikat az utolsó volt a tányéron amit elakartam venni de Toby megelőzött engem és elvette a gorfrit erre rá ugrottam a hátára és megpróbáltam el venni  sumo gofri ugrás után sikerült elvenni. Persze mi meg annyira bele merültünk a harcba hogy végig nézte mindenki a csatánkat. Hoodie persze végig kamerázta az egészet. Kiderült hogy ki akarja rakni YouTubera és mondtam neki ki ne merd rakni mert kinyirlak. Erre azt mondta - úgyse tudsz harcolni akkor meg mi a francot akarok? Na erre már bedühödtem és ki hívtam egy párbajra az volt a feltétel, hogy ha én nyerek nem rakja a YouTubera a videót ha még veszhítek akkor pedig kirakja (nénikéd). Amikor kimentük ahol majd harcolni fogunk. Mindenki kiment és kíváncsiak voltak hogy mi lesz a vége. Aztán választanom kellet egy fegyvert és végűl a karambitot választottam.
Slendy mondta hogy tisztességes szabályos harcot szeretne látni és ne haljon meg senki. Nemsokára el is indult a harc. Hoodie nekem rohant és én is le akart szúrni, de helyette én kigáncsoltam és letapostam a földre olyan levisen nem sokkal később Hoodie egy kisebb sebet ejtett rajtam de néhány másod percen belül befort. Na néztem ez mi a szent szar volt,de után megmarkoltam a karambitot és neki rohantam Hoodienak mintha a legjobb barátnőmért küzdenék, de sajnos egy régebbi baleset miatt meghalt. Ami mély nyomott hagyott mai napig ami ott történt vele..
Utána hogy neki rohantam már csak láttam hogy a földön van Hoodie nekem meg valamilyen cucc folyt a szememből... És vörösen izzott a szemem mellette. Többiek nem értették, hogy mi történt velem és rá néztem a pofátlanra és akkor értettem meg, hogy mire mondta azt, hogy más vagyok. Hoodie után felhúztam a földről és még ígérte hogy nem rakja fel a gofri sumómat. Utána hogy visszamentünk a házba és elmentem a szobámba bejött hozzám jeff és meg kérdezte hogy ezt hogy csináltam. Mondtam neki hogy csak egyszerűen a barátnőmre gondoltam.

~Jeff szemszöge~

Nemsokal után megkérdeztem hogy csinálja,és mondta hogy a barátnőjére gondolt. Utána medicsértem a pulcsiját.
Azt és még kérdeztem hogy honnan van. Erre azt mondta hogy fel fedezte a ruhás szekrényemet, mert nem volt váltó ruhája neki úgy hogy kölcsön vett egyet. De azért utána megkérdezte nem baj ha magánál marad? Montdam neki hogy nem baj és meg is tarthatja.
Mondtam neki hogy ne szokja meg. De az ezelőtti mondatomnak úgy örült hogy szinte a nyakamba ugrott..

Köszönöm szépen hogy elolvastátok ezt a részt megpróbálom holnap a következő részt is hozni de nem biztos. Meg picit lelkim volt hogy már 2 napja nem raktam fel és most csináltam nekte egyet és most van 4:08 úgyhogy hulla fáradt vagyok. Sziasztok

Egy különös sors (jeff the killer x reader)Where stories live. Discover now