4

360 36 42
                                    

Сунми обикаляше из офиса. На челото й се беше образувала лека бръчка от нервност и притеснение. Продуцентът не я беше просветлил за причината на срещата, а да остане неинформирана за нея беше недопустимо. Сега беше ядосана и на себе си, задето бе изпуснала нещо важно.

Джимин и Чонгкук стояха мълчаливо на диванчето. Кук гледаше през рамото на омегата в телефона му, където четяха коментари под песента. Черният бретон на Джимин висеше във въздуха, хвърляйки сянка върху челото му, а малките му очи се местеха от ред на ред. Бе толкова съсредоточен, че когато вратата на офиса се отвори с трясък, подскочи и замалко не изпусна телефона. Чонгкук го взе от ръцете му, за да го опази цял и не надигна поглед, когато Ким Намджун мина покрай него и ги поздрави.

-Извинете ме за закъснението, имах неотложен ангажимент. – Той се настани зад бюрото си, завъртайки се със стола.

Джимин беше единственият, който отрази извинението му и дори кимна в знак, че няма проблем.  Другите две алфи бяха прекалено напрегнати за това.

-Е, какъв е поводът? – попита Сунми нетърпеливо. За нея предназначено едно кресло до дивана, но тя никога не сядаше, просто защото не можеше да се задържи на едно място.

-За кое? – отвърна на въпроса с въпрос Ким, докато разглеждаше нещо на бюрото си.

Сунми си пое дълбоко въздух и опита да въздържи, както нервните си изблици, така и заплашителните феромони. Макар че никога не можеше да контролира, което и да било от двете.

-Как за кое? – подразни се открито тя. – Защо ни повикахте, господин Ким?

Намджун се усмихна половинчато и кимна, сякаш току-що разбираше за какво говори. Той се изправи от мястото си отново, респектирайки със стойката си.

-Не се безпокойте, господин Парк – заговори той на Джимин, игнорирайки останалите в стаята, - новините са добри.

Джимин го следеше със замечтан поглед и изчакваше мълчаливо да продължи. Чонгкук се чумереше отстрани, но не посмя да се намеси.

-Уредих Ви участие – изказа се най-сетне Ким с лека усмивка. Наслаждаваше се на объркания поглед на клиента си и най-вече на искрите, които прехвърчаха от очите на Сунми. – Още тази събота в едно от най-успешните предавания, а именно „Шоуто на Хюна”.

Chase your dreamWhere stories live. Discover now