twenty fifth. | 𝖇𝖚𝖗𝖓𝖎𝖓𝖌 𝖌𝖑𝖆𝖘𝖘

116 16 3
                                    

╔═══════════════╗
♪ SONG OF FIRE ♪
╚═══════════════╝

╔═══════════════╗♪ SONG OF FIRE ♪╚═══════════════╝

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


25. | BURNING GLASS


KAPITÁN AMERIKA POTŘEBOVAL JEHO POMOC

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

KAPITÁN AMERIKA POTŘEBOVAL JEHO POMOC.

Jaká zatracená ironie to byla.

Upřímně, kdybyste mu před dvaceti lety řekli, že tenhle den přijde, vysmál by se vám do tváře (načež by přiletělo několik kulek ze strany jeho zaměstnavatelů) protože... Aleksander se viděl v zrcadle. Byl jen nepovedeným sovětským pokusem, monstrum v lidské kůži, kdy jeho jedinou pořádnou pozitivní vlastností bylo, že si byl moc dobře vědom toho jak neskutečně je jeho morální kompas poškozen. Byl tím naprosto posledním na světě ke komu by měl slavný symbol Ameriky přijít pro pomoc - vlastně už podruhé, ale Sander nevěděl jestli jde Washington vůbec počítat, vzhledem k tomu, že to byla Natasha kdo ho přizval.

A bylo ještě méně pravděpodobnější, že by mu kdy dal svoje ano. Nakonec, tohle bylo přesně to před čím chtěl utéci. Před tím být hrdinou. Před plameny, kulkami a výbušninami. Ani nemluvě o tom, že když teď odejde, bude po soudu, což by mu asi ani tolik nevadilo, kdyby Stark s Natashou neriskovali všechno, jen aby ho dostali z problémů. Na druhou stranu, nebylo to jako by Natalie mohla skutečně očekávat, že zůstane jen tak sedět na zadku. Přeci jenom, kdyby nebyl chodící problém, nikdy by ho v první řadě neuklidili stranou.

Měl tisíce důvodů prostě ten hovor přerušit a předstírat jakože nic. To by bylo i správné rozhodnutí. Kdy on ale dělal správná rozhodnutí?

Protože tohle světu dlužil. Dlužil to Barnesovi, dlužil to Natashe, dlužil to každému, kterého pozřel jeho oheň. A co bylo důležitější: dlužil to sobě.

Když Aleksander řekl, že Avengers kampus bylo nejpohodlnější vězení ve kterém byl kdy zavřený, zároveň to ale znamenalo, že to bylo také nejbezpečnější vězení ve kterém kdy byl. Jeho jedinou výhodou bylo, že nebyl oficiálně veden jako skutečný vězeň. Takže tak dlouho, jak se vyhýbal příliš podezřelým otázkám ohledně zabezpečení celého kampusu, příliš neprovokoval robotický hlas, který mu oznamoval, že je jen jeden krok od konce povolené zóny a že má vedle nohy elektrický granát, který ho pošle k zemi, byl v pořádku.

𝕭𝖆𝖑𝖑𝖆𝖉 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖉𝖔𝖔𝖒𝖘𝖉𝖆𝖞 ⋆✷ [MARVEL]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora