fourth. | 𝖈𝖔𝖑𝖉 𝖇𝖑𝖔𝖔𝖉

253 20 5
                                    

╔═══════════════╗
♪ WEEPING MELODY ♪
╚═══════════════╝

╔═══════════════╗♪ WEEPING MELODY ♪╚═══════════════╝

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

04. | COLD BLOOD

NA HODINÁCH BYLO PŘESNĚ ČTYŘI HODINY RANNÍ, KDYŽ KAPITÁN ZAVELEL, ŽE BY SE JEŠTĚ VŠICHNI PŘED MISÍ MĚLI VŠICHNI TROCHU PROSPAT – a z prapodivných důvodů do toho zahrnul i jeho

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NA HODINÁCH BYLO PŘESNĚ ČTYŘI HODINY RANNÍ, KDYŽ KAPITÁN ZAVELEL, ŽE BY SE JEŠTĚ VŠICHNI PŘED MISÍ MĚLI VŠICHNI TROCHU PROSPAT – a z prapodivných důvodů do toho zahrnul i jeho. Ne, že by tedy skutečně šel spát. Na to měl toho moc na přemýšlení, všechny nové informace mísící se mu v hlavě jako barvy na paletě.

S.H.I.E.L.D. nebyl S.H.I.E.L.D. Nebo alespoň ne tak jak jej všichni znali. Jako parazit se v této všeobecně známé instituci rozlézala HYDRA – nacistická skupina se kterou bojoval kapitán Amerika před dlouhými dlouhými roky a jenž si měl sebou Smith vzít do hrobu. To, že se tak nestalo byla jedna věc, druhá to, že teď po nich po všech šly jedni z nejmocnějších lidí planety. A nikdo nevěděl na koho by se mohl obrátit, jelikož každý druhý mohl být nepřítel.

Bylo na tom cosi flustrujícího, to chápal.

Na druhou stranu – Aleksander byl původem Rus. Tohle všechno pro něj byla jen další nezáživná změna režimu. S.H.I.E.L.D.u jako takovému nikdy nevěřil z osobní nechuti k jakýmkoliv zpravodajským či vojenským organizacím a bylo mu přitom úplně jedno, jestli se jednalo o organizaci ředitele Furyho, nebo o HYDRU. Za normálních okolností by mu přišly srovnatelně stejně špatné.

Kdyby ale nešli jemu a Natashe po krku.

Ani nemluvě o tom, že měl osobní nechuť – ostatně tak jako všichni rozumní lidé – k jakýmkoliv následovníkům Nacistů.

Když si byl jistý, že je v domě jediný vzhůru hodil si rychlou sprchu, aby se sebe dostal popel, který stále cítil na pokožce a také zaschlého potu, kdy se společně s ním smyl i ten prapodivný pocit hořkosti na jazyku. Následně se mu ve věcech v autě podařilo najít desinfekci a rozhodl se, že by si přeci jenom měl drobné ranky vyčistit předtím, než mu v následujících chvílí způsobí menší nepohodlí. S tím i s ručníkem se posadil na pohovku, která mu byla přidělena, chvíli bezduše hledíc před sebe.

𝕭𝖆𝖑𝖑𝖆𝖉 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖉𝖔𝖔𝖒𝖘𝖉𝖆𝖞 ⋆✷ [MARVEL]Where stories live. Discover now