nineteenth | 𝖜𝖆𝖑𝖐𝖎𝖓𝖌 𝖉𝖎𝖘𝖆𝖘𝖙𝖊𝖗

108 15 0
                                    

╔═══════════════╗
♪ SONG OF FIRE ♪
╚═══════════════╝

╔═══════════════╗♪ SONG OF FIRE ♪╚═══════════════╝

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

19. | WALKING DISASTER

COŽ BYLA PŘESNĚ TA CHVÍLE, KDY VYPADL PROUD A VŠECHNO ŠLO PŘÍMO DO PEKEL

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

COŽ BYLA PŘESNĚ TA CHVÍLE, KDY VYPADL PROUD A VŠECHNO ŠLO PŘÍMO DO PEKEL. Všichni se nechápavě rozhlédli kolem sebe, Ross vyskočil a začal do vysílačky rozdávat pokyny svým podřízeným, kteří mezitím nechápavě bouchali do klávesnice - a že by Aleksander od lidí, co mají vystudovanou techniku očekával něco trošičku sofistikovanějšího - což byl asi také důvod, proč pokynul směrem ke Starkovi, který si pohotově nasadil své rudě zbarvené brýle. Prsty mu tančily po jedné z nožiček, zatímco něco tiše mumlal směrem ke svému robotickému systému. Sám Sander se vytáhl pohotově do stoje. Barnes. Uvědomil si pohotově a pohled mu padl směrem ke kapitánovi, který vypadal jako by ho napadlo to samé.

Aleksander sledoval jak k němu blonďatá agentka v rychlosti něco prohodila a kapitán se vydal rychlým krokem pryč, Sam v jeho těsných patách. Vyrazil pohotově za nimi, když mu cestu zastoupily známé rudé prameny.

"Nat-" začal, ale nedořekl, protože ho Natalie přerušila dříve, než se jeho mozek vůbec stihl rozhodnout, co jí chce říci.

"Ten kdo za tím stojí, může být stále v budově," připomněla mu tiše, sevřela mu svázaná zápěstí a on zaslechl tiché křupnutí zámku, jak je agentka odemkla. Jeho pouta klesla k zemi. To by nejspíše zvádl i sám, ale i tak k ní překvapeně zvedl hlavu a setkal se s jejím naléhavým pohledem, "Bež!"

Poslechl ji. Protáhl se kolem agentů dříve než si vůbec Ross stihl všimnout že se pohnul. Na druhou stranu, Sander si byl jistý, že agent má v tuhle chvíli jiné problémy než jeho. Hrdiny doběhl na jedné z chodeb a kapitán si ho nejdříve prohlédl, ale nakonec k němu chápavě kývl.

Netrvalo dlouho, než jejich kroky doputovaly k prvním bezvládným tělům hlídačů, kteří měli za úkol obávaného winter soldiera střežit, čímž se ještě potvrdila Sanderova teorie - ve chvíli, kdy na to došlo, tak ani neprůstřelné sklo zimního vojáka nezastavilo.

𝕭𝖆𝖑𝖑𝖆𝖉 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖉𝖔𝖔𝖒𝖘𝖉𝖆𝖞 ⋆✷ [MARVEL]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن