"Kız Kaçırma Operasyonu.."

1.9K 116 33
                                    

Namütenahi

Herkese yeniden merhaba. Bölüm geciktiği için özür dilerim ama sınavlarım kötü geçti ve moralimi toplamam biraz zor oldu. Yeni projelere odaklanmak için işlere odaklandım bu yüzden geç yazdım bölümü umarım ki beğenirsiniz..

Sizlere iyi okumalar dileyerek yeni bölüme geçiş yapıyorum.

Ve yeni bölümümüz.

"Kız Kaçırma Operasyonu.."

Yazarın Ağzından

Yeni günün bitmesine az saatler kalmış, herkes kendi evine çekilmişti. Karaca Çukur'da her zaman ki gibi akşam yemeğinden sonraki işlerini bitirip odasına geçmeye hazırlanırken abisinin yanına biraz utanmış biraz da korkarak gelmesine şaşırarak bakmaya başladı.

Akın tam karşısında durduğunda tek kaşını kaldırıp sorar gibi baktı Karaca. Abisini ilk kez böyle görmüş, kendisinden yardım isteyecek bir yüz ifadesi ile geldiğine şahit olmuştu.

"Benden yardım isteyecek gibi bir yüz ifaden var ama korkuyor gibisin.. Hayırdır abi hangi dağda kurt öldü de yanıma geldin?" elindeki bezi masaya katlayarak bıraktı Karaca.

"Kurtda ölmedi kuzuda zaten yanına gelmem hataydı sen ne işe yarayacaksan. Hiç gelmemişim say hadi git odana da uyu." Akın bunları bir çırpıda söylerken kapının önüne gidip eşyalarını toplamaya başlayınca Karaca abisinin imasına sinirlenmişti. Sessizce söylenerek abisinin çıkmasını bekledi ve kilere doğru ona yetişmek üzere gizli kaçış yerlerine geldi.

"Ne işe yararmışım?! Görürüz şimdi ne işe yaradığımı Akın bey!" Karaca kendini kilerin camından aşağıya bıraktığında abisinin arabasına ters yöne baktığını görünce kendini koşar adımla arabanın içine gizlice atmış, abisinin gelmesini beklemeye başlamıştı. Yavaşça arka koltuğun önüne uzandığında abisinin konuşmasını duymak için çabalasada fısıltı dışında başka ses gelmiyordu araba dışından.

Karaca yakalanmamak için telefonunu tamamen sessize alırken ışığını kısıp eline aldı. Tam bunu yaptığı sırada abisi arabaya binip yola çıkınca merakla ne işlere kalkıştığını beklemeye başladı.

Arabanın uzağa gideceğini az da olsa camdan gördüğü Çukur sokaklarından çıkınca anlamıştı. Telefonun çalmasıyla hemen meşgule almıştı. Sessizde olsa da ışığı parlıyordu. Yeniden çalan numaraya gizlice bakınca Azer olduğunu görünce merak etsede 'babaannemlerin yanındayım ben seni ararım' diyerek mesaj atıp geçiştirmeye kalksa da gelen mesaj ile huzursuzlandı. 'sizin eve doğru yoldayım seni görmeye geliyorum' mesajı ile sessizce sitem etti Karaca çok iyi zamanlama diye. Arabanın durmasıyla Karaca ekranı hemen kapatıp hareketsizce beklemeye başladı. Akın'ın arabadan inişiyle geldikleri tanımadığı sokağa bakmaya başladı. Takip etmek için arabadan sessizce inip Akın'ın arkasından yürümeye başladı Karaca. Bir yandan da Azer'e 'yalan söylemek zorunda kaldım özür dilerim ama abimi gizlice takip etmek için peşindeyim.'yazmıştı.

Akın bir evin önünde durup bakmaya başlayınca Karaca da birkaç adım arkasında durdu. Dikkatle baktığında neden buraya geldiklerini çözmek isterken camdan içeride oturan kızı görmesiyle küçük bir şok geçirdi.

"Ben geldim ama Karaca'yı ikna etmek için konuyu açamadan lafı ağzıma tıktı ben de tek geldim ne olacağını bilmiyorum." Dedi Akın çaresizce. "Songül ile konuşmak için kaçırmaktan başka çarem kalmadı." (dip not: songül hayalinizde kim canlanıyorsa karakter olarak odur belirli bir oyuncu yoktur, dizideki oyuncu değildir..)

"Ne demek kaçırmak sen delirdin mi?! Kızın hayatını bitirdin zaten!" Akın telefonu hemen kapatıp bağıran Karaca'nın ağzını elleriyle kapattı.

Namütenahi - azkar -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin