İlelebet Aşk 1

1.3K 55 28
                                    


              Merhabalaaaaaaar. Deli yazarınız geldi. Sizlere gece gece sürpriz yapayım dedim. Nasıl ama. Yeni hikayemizin ismi de yeni haliyle "ilelebet aşk" diyoruz değil mi? Neyse neyse. Sizlerle hikayeye bir giriş yapalım dedim. Konuyu biraz anlar anlamadığınız yeri sorarsınız diye. Şimdi şöyle ki yeni bölüm hemen gelmeyecek ama elimden geleni yapıcam. Siz önce bakın bakalım hikayeyi beğenecek misiniz değil mi ama? Şimdilik iyi geceler yorumlarınızı ve beğenilerinizi bool bool bekliyorum kuzular. Kocaman öptüüüm.

   Yıllar öncesiydi, Masal'ın minik kalbindeki aşkın karşılık bulup Yavuz ile mutlu yuva kurması, Eylül'ün çapkın mı çapkın edebiyat öğretmenine aşık olması ve evlenmesi, tabii bir de Eymen ve Melek'imizin zorlu aşkları yıllar öncesiydi.

    Aradan uzun yıllar geçmişti. Kimilerinin nasıl geçtiğini anlamadığı kadar çok zaman.Bu geçen zaman zarfında bizim güzel aşıkların neredeyse boyları kadar çocukları vardı  artık. Aras ve Eylül'ün 24 yaşında olan ikizleri Rüya ve Batu , Yavuz ve Masal'ın 23 yaşındaki kızları Mısra  ve 19 yaşındaki ikizleri Ateş ve Deniz, Eymen ve Melek'in 21 yaşındaki kızları Naz ve sonradan aileye katılan 18 yaşındaki kızları Narin.

    Çocuklar artık üniversiteli ve liseliydi. Tabii büyüdükçe dertleride onlarla beraber büyüyordu.  Zaman geçiyor ve çocuklar ailelerine neredeyse her gün bir başka sorunla geliyordu. Yani hayattaki her şey gün geçtikçe değişiyordu. Tabii değişmeyen şeylerde vardı. 

  Mesela Batu'nun Naz'a olan sevgisi gibi. Tabii artık önceki ayan beyan değildi bu aşk.  Zaman geçtikçe ve Eymen kıskanç babalık konusunda master yapınca zavallı çocuğa aşkını içinde yaşamak kalmıştı. Zaten Naz'ın da onu sevip sevmediğini bilmiyordu. Ziraa küçükken söylediği sözleri çocukluk deyip geçiştirmişti aileler. Durum böyle olunca genç adamın cesareti kırılmıştı. Şimdi ise Spor Akademisini bitirdikten sonra açtığı spor merkezinde gençlere eğitim veriyordu.

 Şimdi ise Spor Akademisini bitirdikten sonra açtığı spor merkezinde gençlere eğitim veriyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                    Batu Özmen

Batu'nun ikizi Rüya ise kardeşinin aksine babasının izinden gitmiş ve edebiyat öğretmenliği okumuştu. Tabii o da mezun olmuş  babası ve dayısı gibi kendilerine ait okulda görev yapmak için gün sayıyordu.

 Tabii o da mezun olmuş  babası ve dayısı gibi kendilerine ait okulda görev yapmak için gün sayıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aşkın Tarihi (Öğretmenim Mi?) TamamlandıWhere stories live. Discover now