Bölüm: 26

5.1K 261 16
                                    

MOLLY’NİN 26. BÖLÜMDEKİ NOTU:

 

Düzenlenmemiş

Yarın düzenleyeceğim.

Üzgünüm bu kısa. Dün ne kadar yazdıysam o kadar, bugün daha uzun yazmayı planlıyordum ama bugün yazma yerimde değilim, hepiniz eminim bugün Cory Monteith'in ölümünü duymuşsunuzdur. Glee'yi seviyorum ve onu seviyorum, ama beni en çok üzen Lea. Düğününü planlamak yerine onun ölümünü planlamak zorunda kaldı. Saygım ona çıkıyor.

Huzur içinde yat Cory.

 

 

@MollyNight , Thank you for your permission!

 

Evelyn'a onunla akşam yemeğine katılmasını sormak, onun odasında cesur ve ahmakça bir hareketti ve Zayn bunu biliyordu, ama başka şansı yoktu. Birlikte yedikleri son akşam yemeği boyunca yaptığı her şeyden sonra Evelyn'a nefes alma boşluğu vermek istemişti, bu Evelyn'ın istediği şeydi ve bu nedenle Zayn de bunu istemişti; ama yapamamıştı.

O sabah olan olaydan sonra değil.

Evelyn'ı odasında bırakmak çok riskliydi ve tüm korumalar ve onun hizmetçileri onun etrafını sarsa bile, Zayn bir çeşit olayın meydana geleceğinden emindi.

O sabah, beklenmeyen ve tahmin edilmeyen bir şey oldu.

Bir şekilde, Ethan Redfern kuledeki hücresinden kaçtı ve şimdi kalenin içinde özgürce geziniyor. Ve Zayn Evelyn'ın görecek insanlar arasında en tepede olduğundan şüphesi yoktu, Evelyn olmadan kaleyi terk etmezdi ve Zayn'in çoktan Ethan'ı evine geri dönmesine izin vereceğine söz verdiği o gecelerden önceden beri, eğer Evelyn Zayn'in yalan söylediğini fark ederse, ikili için her şey daha bile fazla kutuplaşacaktı.

Kuleler sarayın öbür tarafında yani Evelyn ve Zayn'in yaşadığı taraftaydı, Ethan'ın nereye gittiğini bilmemesinden dolayı ve basitçe tüm korumaların onu aradığından, Zayn bu zavallı çocuk için endişelenmemesi gerektiğini biliyordu.

Eğer onun tarafında başka biri varsa, onun çocuğu bulmak için ve yeniden onu parmaklıkların ardına koymak için arasından geçip gideceği belaların yarısından geçemezlerdi.

Ama Zayn onun nerden kaçacağını bilmiyordu ve her şeyin iyi olacağını sanıyordu.

Hayır, Zayn yüksek bir akla sahipti ve iyi bir gözlemciydi ve en ufak şeylere bile tedbirliydi. İyi bir kral ve iyi bir lider olmasının sebeplerinden biri buydu, asla risk almazdı ve her şeyin onun yolunda gideceğini farz ederdi, her şeyin onun yolunda gittiğine emin olmak zorunda olduğu her şeyi kullanırdı.

Ayrıca, Kraliyet Zindanları her çeşit gücü ve etkilenmeleri barındırıyordu, dünyanın en tehlikeli ve güçlü suçluları bu zindanlarda kilitliydi.

Dark And Dangerous Love | Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin