7. Bölüm: Serbest Düşüş

10.1K 476 71
                                    

@MollyNight , Thank you for your permission!

Evelyn her şeye gücü yeten uçuruma doğru küçük adımlarla giderken gözlerini kapattı.

Kalp atışlarını boğazında hissediyordu, elleri ve ayakları korkudan titrerken gözlerini kapattı. Yavaş yavaş uçurumun sonuna yaklaşıyordu, bir metre uzakta korkunç düşüş vardı.Uçurumun aşağısında hiç ağaç yoktu, bu yüzden Evelyn düşünce hayatta kalabilmesinin dünyada yolu olmadığını biliyordu.

Ölümünden önce bir damla vampir kanı bile onu iyileştirebilirdi.

Soğuk bir aceleyle birlikte baharın ilk esintileri kararsız insan kızın etrafını sardı. Damla damla, sıcak, tuzlu gözyaşları, Evelyn'in gözlerinden süzülürken şartları bir adım daha atmasının anlamlı olacağına çevirmeye çalıştı. O ölecekti- tabii ki- ama bu ayrıca demek ti ki bunun sonunda sürekli kendinden nefret edecekti.

Bu herkesin yorumlarıyla onun arkasında olmasını durdurmuş olacaktı ve o sonunda korkunç kaderden bağımsız olacaktı. Öyle de olsa 17. doğum gününden beri ki 24 saat olmasaydı ve o talihsiz kutlama ve sadece 364 günün izine kadar arkasında önemsediği her şeyi bırakarak gitmesi gerekiyordu.

Zayn'in Ethan'a saldırısından bu yana 24 saat geçmişti, ve şimdiden insanlar konuşmaya başladı. Genç Blackburn'ün aşkı ve varis Redfern'e olan sevgisi kasabada bir sır değildi. Önce her şey Kraliyet Sarayı’naKralın kızı olarak gitme hakkını, onurunu veriyordu, Ethan ve Evelyn sokaklarda el ele yürümeye alışmıştı; onlar mutlulardı ve herkes bunu biliyordu. Haber hızla yayıldı, tıpkı bir vahşi yangın gibi. Herkes bilirdi ki Ethan, sadece Kral’a saldıran bir insandı; ama kimse neden olduğunu bilmiyordu. Evelyn dışında.

Bu sabah, saldırı tüm haber dergilerinde dolaşıyordu, tüm haber sayfalarında en önde tüm kasabada, belki de tüm dünyada. İnsanlar Evelyn'i sevmediklerini ve Kral’ın neden mantıksızca insana saldırdığını konuşuyorlardı.

Çoğu bunun Evelyn'e oynanan bir komplo olmasıyla ilgileniyordu, bazıları da aşkın ardındaki, kralın arkasındaki şefkatli Ethan'la ilgileniyordu. Bir an için saf öfke ve ihanet Zayn'i çıldırttı ve aşkını savunmak için Ethan'a saldırdı. Ya da onların dediğine göre Evelyn aslında onların değerli krallarını ayartmak için Ethan'ın arkasındaydı, kazancı da onun sevgisi ve sınırsız lükse sahip olarak Kraliyet’te yaşamaktı. Ama daha sık olmayan teori ise; Evelyn ve Kral arasında gizli bir ilişki olduğuydu. Ethan; egoist, bencil ve tedbirsiz bir insandı ve muhteşem Kral’a inanmaması onu daha iyi yaptı. Evelyn'i kendi için istiyordu. Bu yüzden Ethan Redfern, Evelyn'e saldırmaya çalıştı; ama eyleminde Zayn'e yakalandı. Bu sonuç, Kral’da onun kadınını savunma isteğini arttırdı.

Bunların hiçbiri doğruyu rapor etmedi ve ya yanlış bir şey yapmayan Kral’ın aslında tek suçlu olduğunu ve bu Evelyn'i her şeyden vazgeçirmeye zorlamadan Evelyn'i hayatta umursamaması onun hoşnutluğu olduğunu düşündüler.

Bu kelimeler ve düşünceler gazetede yer aldı ve Evelyn'i kızdırdı. Gece olanlardan önce bunlara maruz kalmaktan nefret etti. Çünkü eğer yapmış olsaydı; kurşunla katledilen sadece kendi ailesi olmazdı, ama Redfern ailesi olurdu.

" En iyisi bu."  Evelyn sevdiklerinin huzuru ve mutluluğu için kendi hayatından fedakarlık  etmeye kendini ikna etmeye çalışırken sızlandı. Yaşamak için hiç bir sebep göremiyordu. Onun ilk ışığı ve mutlu geleceği şimdi günahkar kadere ve karanlığa dönüştü. Eğer yaşamayı kalkışırsa, asla mutlu olamayacağını biliyordu, Kraliyet’te yaşayacağını, bir kuş gibi kafeste bir hayat yaşamaya değer değildi.

Dark And Dangerous Love | Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin