20. Bölüm: Bende İnsanım

5.5K 322 34
                                    

@MollyNight , Thank you for your permission!

Dark & Dangerious Love'ın Önceki Bölümünde

"Bu bir pusu." diye Harry açıkladı.

 

"Ki-kim bize pusu kurabilir?"

 

Hızla arabaya doğru ilerleyen ayak sesleri duyuluyordu ama Evelyn'nin onları korumaya gelen gardiyanlara mı yoksa düşmanlara mı ait olup olmadığını bilmiyordu...

 

"Tanrım, sana öğretecek daha çok şeyimiz var." Nazikçe kızın elini alnına koymadan önce fısıldadı. "Üzgünüm Evelyn ama bu kan gölünü görmemeni tercih ederim çünkü kabusun olabilir."

 

Ve bununla beraber, Evelyn bilincine süzüldüğünü ve göz kapaklarının ağırlaştığını hissetti...

 

"Sana vampirlerin özel güçleri olduğunu söylediğimi hatırladın mı? Evet, bu benimkilerden bir tanesi... Ve sorularını daha sonra cevaplayacağım, şuan İnsan Direnişçiler tarafından pusuya yakalandık..."

 

Harry'nin cümlesinin sonunu duymadan önce Direnişçiler her yeri kaplamıştı...

 

~

"Neredeyim ben?" Evelyn gözlerini açıp ilk sorusunu sorduğunda sesi kulak tırmalayıcıydı ve başı ağrırken kafasının arkası zonkluyordu.

Genç Blackburn etrafına baktı, onu çevreleyen her şey nefesi kesecek şekilde yerleştirilmişti. Bu güne kadar hiç görmediği, en büyük odalardan birindeydi. Oda, anne-babasının ve kız kardeşinin odasının toplamının iki kadar büyüklükteydi, Evelyn odanın içine bir ev sığabilecek kadar büyük olduğuna emindi...

Oda sadece büyük değildi, içi mümkün olabilecek en mükemmel şekilde dizayn edilmişti. Duvarlar kar beyazıydı, mobilyalar fildişi döşemeyle kaplı zarafeti ve şıklığı açıkça bir kız için yapıldığını gösteriyordu. Tavanın ortasından sarkan kristal avize parıl-parıl parlıyordu. Evelyn aynı anda odanın nasıl hem zarif hem de saf ve masum durduğunu düşünmeden duramadı.

"Saraydasın." Cana yakın bir ses onu bilgilendirdi ve Evelyn'in bedeni hemen korkuyla gerildi. Sesin sahibi Evelyn'in kabuslarının nedeni ve ihtirasla görmekten bile nefret ettiği kişiydi.

Başını sesin geldiği yöne çevirdi ve kapının eşiğinde beliren Zayn'i gördü. Yüzünde kocaman bir sırıtmayla rastgele kapının pervazına yaslanmıştı.

Gülümseyerek "Sonunda uyandın!" dedikten sadece bir saniye sonra, Kral odanın diğer köşesinde ve aynı saniye içinde vampir hızıyla Evelyn'nin yatağının kenarındaydı."Nasıl hissediyorsun?"

Sinirle "Sanırım iyiyim." diye cevap verdi ve bilinçsizce sürünerek ondan uzağa kaydı. Bilinç altı mümkün olabildiğince vampirle arasına mesafe koymak istiyordu.

Tabi ki Zayn, Evelyn'in ikisi arasında boşluk bırakma eylemini fark etmişti ama hiçbir şey dememişti.

Dark And Dangerous Love | Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin