14. Bölüm: Doğru Sözler

7.3K 369 19
                                    

@MollyNight , Thank you for your permission!

Zayn’in Eveyln’a; Redfern ailesinin kurtulması için sunduğu anlaşmanın üzerinden dört gün geçmişti.  Söz konusu kırkı aşkın insanın hayatıydı.  Hepsi Evelyn’ın çok yakın arkadaşları ve ailesiydi…  Ve hepsi önlerine sürülen zalim kadere karşı masum ve değersizdi…

Zayn Evelyn’a kararını vermesi için bir hafta vermişti ve dördüncü günün güneşi de battığında; Evelyn’ın zamanı gittikçe azalıyordu.

“Sana kararını vermen için bir hafta veriyorum. Hayatın Redfern ailesinin hayatıyla takasta, eğer bu iki anlaşmayı reddedersen; ellerine sadece Ethan’ın değil, bütün ailesinin kanı bulaşacak.”

Zayn’in sözleri, aynı bir çan gibi, genç Blackburn’ün kulaklarında bir kez daha yankılandı.

Eveyln apaçık bir şekilde hangisinin doğru seçenek olduğunu ve ne yapması gerektiğini biliyordu. Merhamet ve fedakârlık içeren seçenek doğru olandı. Redfern ailesinin hayatını kurtarmak ve Zayn’in isteklerini yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacaktı… Çünkü eğer yapmazsa; kırkı aşkın insanın ölümünün tek sebebi olurdu.

Ethan Redfern; onun çocukluk aşkı.

Ancak Evelyn hangisinin doğru seçenek olduğunu bilmesine rağmen, bütün bunları yapmak istemiyordu. Herkes Evelyn’ın merhametli bir kız olduğunu düşünüyordu, aslında öyleydi de; ama bu kadar büyük bir fedakârlıkta bulunmak için yeterince özverili değildi.

Bedenini, Kral’a bu kadar kolayca vermek için yeterine özverili değildi.

Evelyn kendini; Kral’ın isteklerini kabul edeceğine ve ona, bedenine sadece onun sahip olabileceğine dair söz vermeye her ikna ettiğinde… Zayn’in Evelyn üzerinde uygunsuz bir biçimde zoraki kuvvet uyguladığı iğrenç, dehşet verici görüntüler gözünde canlanıyordu.

“Hâlâ Redfernlerin ölümünü mü yoksa Kral’ın küçük seks oyuncağı olmayı mı daha çok istediğine karar veremedin mi?” Nora’nın keskin ve kindar sesi, ailesinin hazırlamış olduğu yemeği getirmek için odaya girdiğinde Evelyn’ın düşüncelerini böldü.

Evelyn ona bakmadan mırıldandı.“Acımasız aşağılamaların için havamda değilim.”

Ona bakmak yerine yorganını kendi etrafında sıkıca sardı ve çarşafın altında bir top gibi kıvrıldı.

Evelyn’ın ailesi iki kız kardeşin ilişkilerinin kötüye gittiğinin oldukça farkındaydı ve Nora’yla defalarca kez Evelyn’a karşı daha nazik olması konusunda konuşmuşlardı. Ama Nora her zamanki gibi kıskançlığının kendisindeki kontrolü ele almasına izin veriyordu.

Nora kız kardeşini kelimelere sığmayacak kadar sevse de, kafasının derinlerinde ‘Kral’ın Evelyn’ı değil kendisini seçmesi gerektiğini’ söyleyen sesi görmezden gelemiyordu.

 “Yemeğine dokunmamışsın.” Nora tiksintiyle konuşurken tabağa yerleştirilmiş sıcak yemeği sabah hizmetçilerden birinin Evelyn’a getirdiği soğumuş yemeğin yanına yerleştirdi.

Dark And Dangerous Love | Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin