18. Bölüm: Kırlangıç

6.1K 357 28
                                    

@MollyNight , Thank you for your permission!

~8 yıl önce; Yıl 2430;25 Temmuz; Blackburn Malikhanesi~

Blackburn Malikhanesi'nin arkasındaki çayırın havası, küçük kız düzlüğün ortasındaki uzun çimlerin ve yeni tomurcuklanmış çiçeklerin üstünden baştan sona atlarken yumuşak, melodi gibi kahkahasıyla dolup taşmıştı. Kızdan birkaç yıl yaşça büyük olan, siyah bir takım giymiş genç oğlan,enerji dolu küçük kızı sakin ve daha ağır başlılık sergileyerek takip ediyordu.

 

Delikanlı kıkırdayan kıza sevgi ve hayranlıkla bakakalırken " Yeni elbisenin kirleteceksin." diye sakinlikle belirtti.

 

Küçük kız çayırdaki henüz kalçalarına gelen yaban çiçeklerinin etrafında dönerken ve onu sıyırıp geçiyorlarken "Bu benim 10. yaş günüm. Böyle parti bozan biri olma Ethan!" diye takıldı. Ethan genç kız şaklabanlık yaparken kıkırdadı. "Annen elbisendeki kir ve çim lekelerini gördüğü anda seni öldürecek."

 

Ama genç kız onu görmezden geldi. Sonunda kendini kır çiçeklerinin oluşturduğu hengameye bırakmadan önce "Ben, Evelyn Blackburn, 10 yaşındayım!" diye akciğerlerinin en üstünden gelen haykırışını açığa kavuşturdu; nefes nefese.

 

Ethan gülümsedi ve yavaşça kendini genç Evelyn'in yanına bıraktı.

 

Ethan Redfern, Evelyn'den 2 yaş daha büyüktü ve üstelik 12 yaşındakilere göre inanılmaz derecede uzun ve olgundu. Ailesi sık sık anlaması gerekenden daha fazla şey anlayabilmesini dile getirirdi. Her zaman cesur olan birisiydi, daima lider, güçlü ve boyun eğmez olup ne istediğini bilirdi.

 

Vampirler tarafından yönetilen ve insanların ikinci sınıf muamelesi gördüğü bu dünyada, her neye inanıyorsan onun için hırslı duygular beslemek ve kısıtlamalara maruz kalan bir insan olmak anca hem bir lanet ve hem de bir lütuf olabilirdi.

 

Evelyn'in parlak, mavi, tam olarak merak ve mutluluk dolu gökyüzüne bakan gözlerine bakmak için kafasını yana yatırınca, nazik bir gülümseme kendiliğinden genç Ethan Redfern'ün genç yüzünde beliriverdi. Genç kızın hayat dolu ve özgürlüğü olan merakıyla ışıldayan gülümsemesini görmesi kalbinin göğsünden dışarı çıkmasına sebep olacaktı. Ethan'a göre, Evelyn'in gülümsemeni görmek dünya üzerinde sahip olabileceği bütün para ve güçten daha fazla mutluluk veriyordu ona.

 

Kafasını çevirip gökyüzüne bakmadan önce kıkırdadı. "10 yaşında olmayı bu kadar özel yapan ne? Kaç yaşında olduğunun hep bir çirkin ördek yavrusu olacağın konusunda bir önemi yok."

 

Şakadan Ethan'ın uzun ama ince kollarına vurmadan önce genç Evelyn'in nefesi şaşkınlık içinde bir an kesildi. "Sözünü geri al!'

 

Genç çocuk tekrardan kıkırdadı."Hayır, bu gerçek ve annem her zaman bana; “Doğruyu söyle.” derdi.

 

Evelyn yüzünü astı ve kendini iterek yerden kaldırdı,bu sayede net bir şekilde Ethan'ın eğlenen yüzünü görebildi. "Hayır, bir gün bir kuğu olacağım. Annem bana bir kere 18 yaşıma bastığımda Vampir Halkı'nın ömürleri boyunca hiç görmediği en güzel kız olacağımı ve erkeklerin Hamptons'tan buraya kadar benimle evlenmek istedikleri için kuyruğa gireceklerini söyledi."

Dark And Dangerous Love | Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin